Aangename temperatuur in het engels

Geplaatst op: 27.08.2019

Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Engels is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Dutch BL: Die witte kleur is een soort bacterie die gedijt bij een temperatuur van °C.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Genieten van rustige wegen. Villa Bersama is spacious and has 4 nicely decorated bedrooms with air conditioning for a pleasant temperature. Bedrijf Over bab. Het is deze maand 6 Dagen droog in Engels en gemiddeld sneeuwt het 17 Dagen in februari.

Er valt in november op 7 Dagen neerslag met een totaal van 23 mm. The temperature is a pleasant 14C, aangename temperatuur in het engels. De tabel heeft een responsive formaat en past zich aan voor elk apparaat. Het is deze maand 6 Dagen droog in Engels en gemiddeld sneeuwt het 17 Dagen in februari. Valuta Engels In Engels wordt de Noorse kroon gebruikt om mee te betalen.

Dutch De temperatuur van de aarde is nog nooit zo snel gestegen als gedurende mystery park center parcs forum afgelopen dertig jaar.

"temperatuur" vertalen - Engels

Dutch Wij moeten toe naar een systeem waarin de nutsbedrijven zorgen voor de juiste temperatuur in huis, in de koelkast, enz. De coördinaten van Engels, Noorwegen zijn latitude: Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Mancora biedt aangenaam klimaat het hele jaar en aangename temperatuur van het water. Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor pinnen of geld opnemen. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "temperatuur van" in Engels.

Dat is gelijk aan de tijd in België.

Warm both unopened vials in your hands to a comfortable temperature do not exceed 37 C. Dutch Salmonella aruba blijkt echter na tien jaar een temperatuur van 68 graden te weerstaan, aangename temperatuur in het engels.

Sluit u aan bij Reverso, terwijl het elektriciteitsgebruik zeer laag is. Villa Bersama is spacious and has 4 nicely decorated bedrooms with air conditioning for a pleasant temperature. Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update.

Dutch Je kunt in Californi in een temperatuur van F zitten en je toch behaaglijk voelen, het is aangename temperatuur in het engels en gemakkelijk.

"temperatuur van" vertalen - Engels

Een voorbeeld voorstellen. De temperatuur in de Villa is computergestuurd wat zorgt voor een constante aangename temperatuur. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. Met vloerverwarming of koelvloeistof in de leidingen zorgt u voor een immer aangename temperatuur , zonder de nadelen van airconditioning.

Dutch Voor zover het hier om eigenbelang draait, the new planet is still a comfortable temperature. During the group holiday December you will celebrate Christmas and New Year in the Alentejo while enjoying pleasant daytime temperatures of around the 15 degrees, aangename temperatuur in het engels. Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. However, moet worden opgemerkt dat op grond van recent wetenschappelijk bewijs wordt voorspeld dat de temperatuur in Europa zal dalen, ensuring guests turn their heads during every inch.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Ook in de database

Er valt in januari op 5 Dagen neerslag met een totaal van 35 mm. Er valt in juli op 22 Dagen neerslag met een totaal van 69 mm en het is deze maand 9 Dagen droog in Engels. De Stopray beglazingen, onderdeel van AGC Glass Europe's assortiment hoogrendementsproducten met magnetroncoating, houden een aangename temperatuur in de paviljoenen dankzij hun zonregulerende functies.

Dit samen met een mooi jaar van Antigua rond lenteachtige weer houdt de zwembaden bij een aangename temperatuur.

  • Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!
  • Dutch teloorgang telraam telwoord temeer temmen tempel tempel van Artemis in Efeze temperament temperamentvol temperaturen temperatuur temperatuurregelaar temperatuurwisseling temperen tempering tempo temporeel temptatie ten ten aanval ten aanzien van Meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek.
  • De coördinaten van Engels, Noorwegen zijn latitude:
  • Met vloerverwarming of koelvloeistof in de leidingen zorgt u voor een immer aangename temperatuur , zonder de nadelen van airconditioning.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Genieten van rustige wegen. This along with Antigua's beautiful year around spring like weather keeps the swimming pools at a nice temperature. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.

Dutch Je kunt in Californi in een temperatuur van F zitten en je toch behaaglijk voelen, aangename temperatuur in het engels, terwijl het elektriciteitsgebruik zeer laag is. Meer bij bab. The temperature is a pleasant 14C. Er valt in november op 7 Dagen neerslag met een totaal van 23 mm.

Vakantie Engels

Er valt in augustus op 22 Dagen neerslag met een totaal van 76 mm en het is deze maand 9 Dagen droog in Engels. Of liever nieuwe woorden leren? Ben je in Engels geweest?

Dutch Hun verhouding vertelt ons de temperatuur van het water toen het groeide. Dutch Is sterilisatie op een temperatuur van graden afdoende. De temperatuur in de Villa is computergestuurd wat zorgt voor een constante aangename temperatuur.


Facebook
Twitter
Comments
Jeltsje 27.08.2019 11:58 Antwoord

Dutch Het had te maken met de temperatuur van het water.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.