Alleen op het strand

Geplaatst op: 13.08.2019

Volledig scherm. Pijlen » Regiosport Den Haag. En zoals jij dit nu opschrijft kan ik het even van een afstandje bekijken en vind ik eigenlijk ook wel dat dingen alleen doen helemaal niet gek is.

Tip: Reis je met een baby of heel kleine kinderen? Op het event zelf ben ik samen met heel veel meiden en red ik mij wel tot en met de lunch. Kan je niet gewoon aan iemand vragen of je je tas even bij hen neer mag zetten terwijl je zwemt? Maak wandelingen naar afgelegen strandjes waar je niet met de auto kunt komen, fiets door de groene jungle van La Digue naar de andere kant van het eiland of bezoek Vallee de Mai en leer alles over de bijzondere Coco de Mer, waarvan de vrucht op enorme vrouwenbillen lijkt.

Komt denk ik doordat ik soms half in het Engels denk na er al een paar jaar gewoond te hebben.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Omdat het weer zo tegenviel, twijfelde ik even om gewoon naar huis te gaan toen hij vertrok. Vanuit Rotterdam en Amsterdam strijken ze nu neer in Den Haag. Ik ben zelf alleen op het strand nieuwsgierig naar tips voor weekendjes alleen weg. I hate small-talk.

Stel je vraag! Wil je liever niet op het zand liggen en een beetje om je heen kunnen kijken?

Post navigation

We apprecieerden elkaars gezelschap   anders zit je ook niet 2 uur met elkaar op een bankje natuurlijk, haha en spraken die ook uit naar elkaar. Wauw, wat word ik blij van dit stukje! Om een reactie te kunnen plaatsen dient u JavaScript in te schakelen en Cookies toe te staan, vernieuw vervolgens deze pagina. Ren jij naar de stembus? Hoewel, binnen een uur kan ik er zijn. Maar er zijn ook draagbare kluisjes en goede waterdichte drybags online verkrijgbaar, zodat je wat relaxter de zee in kunt.

Previous Post Dit zijn de 5 haartrends waar jij tijdens het festivalseizoen mee gaat shinen!

  • Dus fijne opsteker jouw blog. S prokkel je maaltijd bij elkaar op de avondmarkt Een keer per week heb je in Beau Vallon een gezellige avondmarkt waar je voor weinig geld een heerlijk maaltje bij elkaar kunt sprokkelen.
  • Gelukkig gaat mijn man heel vaak wel mee.

Bewust tijd voor jezelf nemen en heerlijk relaxen is zo belangrijk om te doen. Draag daarom kleding draagt waar je alleen op het strand heel prettig in voelt. Traveler Berichten: 7. Ik ben regelmatig gevraagd door vreemden of ik even op hun tas wil passen als ze gaan zwemmen. You may also enjoy:.

Een dagje alleen naar het strand: zo doe je dat!

Moet er op een postbus adres nou wel of niet een postzegel? Carina 07 juli Er waren op dat moment wat zaken in mijn leven waar ik goed over na wilde denken.

En dan wel graag op een mooi plekje, wat is nou heerlijker gezelschap dan jezelf. Pijlen Regiosport Den Haag, alleen op het strand. Heb je nog geen profiel. Je e-mail. Het is echt niet gek om iets alleen te doen en zeg nou zelf, zou ik het zeker niet erg vinden om er in mijn eentje naartoe te gaan :.

Als ik naast het strand zou wonen, zodat wij als ouders er ook van kunnen genieten. De alleen op het strand gepensioneerde arts werkte destijds in een verpleeghuis in Den Haag.

Mijn ervaringen met hardlopen en alles wat daar bij hoort

Goeie vraag, vooral als je van het weekeind rijk terug wilt komen van het strand! Love it! Neem contact met mij op als je wilt weten of de Seychellen ook iets voor jou kunnen zijn.

En wat dapper dat je het gewoon alleen dot! Dit ligt namelijk beide op de route terug naar huis. You may also enjoy:. Ik ben gek op stedentrips, alleen op het strand. Het zou een gemiste kans zijn als ik hier alleen maar op het strand ga liggen. Nieuwe contacten opdoen. Als het maar niet te druk is.

Primary Mobile Navigation

Vanuit Rotterdam en Amsterdam strijken ze nu neer in Den Haag. Adore Berichten: Gelukkig gaat mijn man heel vaak wel mee. Ik wandelde wat over het strand en checkte in bij het hotel.

Citaat van: coolwater op 23 juliHij schrikt ervan: ,Nee. Meestal worden de cht belangrijke dingen thuis gelaten. Als het maar niet te druk is!


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.