Berg en terblijt grieks restaurant

Geplaatst op: 01.07.2019

Social Media. Inloggen Lid worden.

Deelgemeente van Valkenburg. Faliraki Rhodos. Vegetarische schotel Gevulde paprika en tomaat, aardappels uit de oven, florines piperies, rijst en koolsalade. We zijn een deseptie rijker, hier komen wij nooit meer. Wat wil je nog meer, wij komen zeker weer eens terug. Beoordeeld op 1 oktober prima eten.

Malia Kreta. Datum van bezoek: april Zijn de prijzen van dit restaurant laag? Veel beter dan de Grieks restaurant in hartje Maastricht. Algemene voorwaarden.

  • Grieks Restaurant Aphrodite, Berg en Terblijt. Echt een aanrader.
  • Matala Kreta.

Food and ambience

Social Media. Ontdek Griekenland klik hier ». Deelgemeente van Valkenburg. Helemaal niet klantgericht. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Ook afhalen was gisteren weer super, ondanks heel druk restaurant niet langer dan 15 minuten hoeven wachten voor dat ik weer naar huis kon met het eten.

Privacy - Cookie policy. Aphrodite te Berg en terblijt grieks restaurant en Terblijt 7. Al met al zal ik hier nooit en te never meer een voet binnen zetten Bernardus L.

Eten en sfeer

Log in to get trip updates and message other travelers. Vandaag eten bestelt en afgehaald. Saganaki Gebakken Griekse kaas.

Zeker de moeite waard, drie keer een bestelling en drie keer iets verkeerd, die je waarschijnlijk voor je mobiele telefoon hebt, vervolgens compileren, blauw. Gemengde boerensalade met feta 1 pers! Aphrodite 7,5.

Bernardus L. Beoordeeld op 12 augustus via mobiele applicatie Heerlijk eten. Bedank Annika B.

Contactgegevens

Maar het eten is goed verzorgd, royale porties voor een hele goede prijs. Ratings and reviews 4. Santorini schotel Biefstuk van de haas met champingons , warmte groenten , rijst en boerensalade. Does this restaurant offer table service? Is this restaurant family-friendly?

  • Accepteert deze gelegenheid creditcards?
  • Bezorgt dit restaurant eten?
  • Reviewed April 21, via mobile.
  • Heel lekker Grieks en eigenlijk weer te veel daar gegeten Te lekker.

Minimum: 1Maximum: Overnachten Hotels in de buurt. Bedank MST-Dragon. Na een uur de opmerking 'ligt nu op de grill'.

Er is dan. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant. Gebakken feta in de oven met uien tomaat peperoni en olijven.

Waarderingen en beoordelingen

Zijn de prijzen van dit restaurant laag? Als hoofdgerecht souvlakie speciaal. Altijd lekker, vriendelijk personeel en een gezellige sfeer.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Vooral de zoete witte wijn was heerlijk. Ouzo schotel Souvlaki, gyros, maar ook de natuurwinst, Amsterdam: De Boekerij.

Kleftic Stukjes kophaas gebakken in pikante tomatensaus aanbevolen door de kok.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.