Bucket list voor koppels kopen

Geplaatst op: 26.08.2019

Bedankt voor je aanvraag, we zullen deze tijdens kantooruren binnen 1 uur beantwoorden! Als pluspunt zou ik zeggen: voordelige koop.

Goede kwaliteit origineel. Het is een heel erg leuk boek waarmee je samen met je partner leuke dagen beleefd! Leuk en mooi boek, om samen ideetjes op te doen voor een bucketlist, zo kom je nog op ideetjes om samen dingen te doen.

Loulou20 6 maart Ik raad dit product aan. Sharlalaa 12 maart Ik raad dit product aan. Ik gaf dit boek cadeau aan mijn vriend voor Valentijn en onze 6 maanden samen. Gunther79 8 januari Ik raad dit product aan.

Zelf natuurlijk nog vrij aan te vullen. Zoey07 10 december Ik raad dit product aan. Retourneren en herroepingsrecht. Dit boek is een echte aanrader voor alle koppels. BarbaravdMaarel Vijfhuizen 20 augustus Ik raad dit product aan.

Het boek is heel overzichtelijk en leuk geschreven. Met valentijn of een jubileum. Onwijs leuk boek, waar je zo mee aan de slag kunt.

250 dingen die jullie samen gedaan moeten hebben

FamNenies 29 januari Ik raad dit product aan. Er staan leuke dingen in om samen uit te oefenen met je partner. Houiuii 8 mei Ik raad dit product aan. Een erg leuke bucketlist. Rijk geillustreerd Heldere uitleg Inspirerend Volledig. Anoniemmens 6 februari

Orgineel boek met realistische en humoristische doelen. EmmaBramer Oldenzaal 15 maart Ik raad dit product aan. Heel fijn bucket list voor koppels kopen, vele malen in 2002. Heldere uitleg Inspirerend Volledig leuke vormgeving. Zo hebben we laatst ontbijten bij kaarslicht af kunnen vinken. Xandrina 25 januari Ik raad dit product aan.

Mooi vormgegeven.

Specificaties

We vinden het erg vervelend als je cadeau niet naar wens is geleverd. De pluspunten van dit artikel vind ik: goede kwaliteit Maar wat ik jammer vind: kwetsbaar. Leuk om met je vriendin samen in te vullen. Ik was op zoek naar een aantal leuke, kleine pakjes om aan een goeie vriendin te geven voor haar verjaardag.

De Libris- en Blz. Het is een leuk boekje. Een leuk boekje dat je vol persoonlijke herinneringen kan stoppen. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing! Pluspunten van dit artikel: goede kwaliteit, voordelige koop?

Ga samen aan de slag met dit mega leuke persoonlijke Bucketlist boek voor koppels

Bedankt voor je aanvraag, we zullen deze tijdens kantooruren binnen 1 uur beantwoorden! Retourneren en herroepingsrecht. Door verder te gaan op libris.

Een superleuk boek om samen met je vriend of vriendin in te krabbelen, inspiratie uit op te doen of gewoon even door te bladeren en te genieten van wat je samen hebt:. Krisje87 Groningen 1 maart Ik raad dit product aan.

Sintaan 22 september Ik raad dit product aan, bucket list voor koppels kopen. Ook omdat het van papier is zijn de randen al snel gebogen.

Leuk cadeautje om te geven en te krijgen. Leuke tips en ideen voor koppels. Bonitagurl 10 april Ik raad dit product aan. Praktisch Heldere uitleg Inspirerend Volledig Grappig. Beauty pakketten.

Lees de eerste pagina's

Leuk boek waarbij je kan gaan afvinken. Écht waar! We vinden het erg vervelend als je cadeau niet naar wens is geleverd.

Veel leuke ideeen voor als je even niet weet wat je bucket list voor koppels kopen gaan doen. Heeft een grappige schrijfwijze met leuke onderdelen op de 'bucketlist', die wel punten bevat. Paula 3 juli Ik raad dit product aan. Maar die je nu wel doet n grappige en leuke herinneringen opleveren.


Facebook
Twitter
Comments
Karlijne 03.09.2019 00:48 Antwoord

Amber 5 september Ik raad dit product aan. Tevens is het boek voor een lange periode te gebruiken.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.