Camping watersnip petten aan zee

Geplaatst op: 15.08.2019

Webcam Deutsch. Campsites Petten.

Camping info. Grote speeltuin voor kinderen. Waarom kiezen voor een vakantie bij De Watersnip. Indruk terrein. Voor kleine kinderen hoef je het park niet af.

Zijn de prijzen in- of exclusief toeristen belasting. Fantastisch nog een keer naar bungalow 57 Hr. De chalets zijn beschikbaar voor maximaal 6 personen! Indruk terrein. Gratis WiFi in het restaurant.

Boek dit arrangement.
  • Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood.
  • Hopps Hotel. Nette toiletgebouwen op loopafstand.

8680 campings in 27 landen

De Watersnip is een 5 sterren vakantiepark voor een heerlijke ontspannen of actieve vakantie aan zee. Filter op. Hiervoor moet dus extra betaald worden. Speelruimte met videogames.

Zoover Inspectiescore 8. Boek nu uw vakantie.

  • Camping De Watersnip De gezinscamping ligt bij een bungalow- en stacaravanpark.
  • Ze kan wel wat aardiger zijn. Was super heel veel bezienswaardigheden in de omgeving.

Wij gaan hier zeker een keer terug naar toe. De camping heeft plaatsen met afbakening, niet voor gezinnen. Dit is meer geschikt voor jongeren, zonder schaduw en met enige schaduw. Webcam Deutsch. Veel te doen en ook met slecht weer veel vertier in de omgeving.

127 reviews Campsite De Watersnip

Het kampeerterrein is rechthoekig en strak ingedeeld. Speeltuin alleen geschikt voor oudere kinderen. Bekijk hier het animatieprogramma »   Uw paard of pony meenemen op vakantie? Totaalscore na ANWB inspectie op de camping.

Restaurant ziet er gezellig uit. Kindvriendelijke 5 sterren camping. Meer info. Op enkele velden zijn waterpartijen te vinden. Volg ons op Twitter.

ACSI Club ID

Veel te doen en ook met slecht weer veel vertier in de omgeving. Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes. Met vrienden. Dit is meer geschikt voor jongeren, niet voor gezinnen.

Schoonmaak ok, camping watersnip petten aan zee. Volg ons op Twitter. Alkmaar is ook mooi. We geloven in een persoonlijke benadering en vinden een schoon en onderhouden park belangrijk. Camping Noord Holland De Watersnip is een populair vakantie- en bungalowpark in Noord-holland met een villa huren ibiza particulier 5 sterren camping. Met jonge kinderen. In de zomer van 2 weken op de camping gestaan.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen. Er is een animatieprogramma.

Voor elk wat wils op deze camping.

Uw paard of pony meenemen op vakantie? Vraag het Zoover. De Watersnip is een 5 sterren vakantiepark voor een heerlijke ontspannen of actieve vakantie aan zee. Ik vond het erg leuk maar één iemand van de animatie, is erg onbeleefd tegen de kinderen.

Drukt de sfeer op je vakantie. Ze doet best brutaal! Alcudia Garden.


Facebook
Twitter
Comments
Zeyneb 21.08.2019 07:18 Antwoord

Chalets In Noord Holland, direct aan zee, liggen de chalets van vakantiepark de Watersnip. Mag ik een extra auto meenemen?

Basten 24.08.2019 09:06 Antwoord

Boek nu uw vakantie.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.