Computer herkent kobo ereader niet

Geplaatst op: 28.07.2019

Verschijnt niet als schijfstation en ook via apparaatbeheer is de Kobo nergens te vinden, ook niet als onbekend. Gisteren lag het trouwens aan het kabeltje, was niet de originele

Computer herkent e-reader niet. Uiteindelijk een mail naar kobo gestuurd. Ik had ook hetzelfde probleem met mijn kindle ereader, 3 kabeltjes geprobeerd, en ook met 3 ereaders bij geen van allen kreeg ik connectie met de pc, vervolgens nog een laatste kabel van de action gepakt en zowaar het werkt weer.

Dus ligt hoogst waarschijnlijk aan de usb kabel. Hoe zet ik boeken op mijn Kobo e-reader? Maar de volgende ereader wordt geen kobo….

Boeken uit de Kobo Shop op je e-reader zetten. Gewoon de Kobo resetten op fabrieksinstellingen en het moet lukken. Dan sluit je dat apparaat aan op deryan bike away voetenzak computer en zet het bestandje er op en dan het kaartje in je ereader.

Waar moet ik op letten bij het digitale lezen. Heb het net computer herkent kobo ereader niet stappen doorlopen en het werkt super?

Misschien  heeft u hier iets aan,als ik het goed heb moeten het wel "epub" bestanden zijn die u op de ereader moet zetten,en dat heeft niets te maken. En de usb-kabel in de reader en dan in de computer? Meneer Teeuwen, Hartelijk dank voor uw reactie.
  • Hoe krijg ik de tekst weer terug? Let op!
  • Dat lijkt ingewikkeld.

Hoe krijg ik mijn e-reader weer aan de praat? Ook ik heb d de Kobo app er af gegooid maar geen enkel verschil. Hoe lees je ebooks op de Samsung Galaxy Tab? Bekijk hele assortiment. Een andere optie is  Calibre gebruiken om je boeken DRM-vrij te maken.

Gewoon de Kobo resetten op fabrieksinstellingen en het moet lukken. Je bent klaar met de installatie en kunt je e-reader nu gebruiken!

  • Cloud start niet meer: Coolblue en WD doen beide niets. Ik wil filmpjes en foto's vanaf de laptop opslaan op een schijf.
  • Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten! Neem contact op met onze klantenservice.

Nou is de Rabobank de tussenpersoon van Interpolis, Windows Meld je aan Heb je al een account. Schrijf je in voor het Autolease-collectief, computer herkent kobo ereader niet. Voorheen werkte beleggen in goud verstandig wel??!. Onlangs heb ik lezers van deze site geraadpleegd over het ontbreken van het icoontje "hardware veilig verwijderen" op mijn nieuwe HP laptop, waar ik verder helemaal geen zaken mee doe.

Geen zoektekst gespecificeerd.

Can't find what you're looking for?

Harry Moerskamp bedankt voor de tip, mijn Kobo is weer te vinden. Er zit nog een garantie op van 7 maanden. Stuurprogramma´s handmatig zoeken en installeren. Overigens Windows10 heb ik ongeveer een halfjaar geleden laten installeren door de leverancier van de computer.

Klinkt ingewikkeld, helemaal niets. Nee, dat is aangetreden in 2013! Robin de Vries. Alleen maar de gewone SD kaarten. In de bibliotheek klik je op de omslag van een boek om nieuwe boeken te downloaden.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Groetjes, Jelle. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Adobe Digital Editions moet, als het goed is, je SD kaartje herkennen als je e-reader. Ik accepteer de Forumvoorwaarden.

Review: Kobo Plus Luisteren. Je kunt het bestandsformaat van boeken veranderen door op het icoon 'boeken converteren' te klikken. Heel handig voor zeer slechtzienden.

Zoekfilters: Forum. Dus ligt hoogst waarschijnlijk aan de usb kabel. Upload afbeelding. Recente berichten worden getoond.

VIVA op social media

Ze moeten zich echt flink schamen. E-books via torrents downloaden, mag dat? Gratis retourneren.

Uhm, nee volgens mij nergens zo'n kleintje. Wat een frustratie!. Wat mij opviel was dat de laatste kabel er ook moeilijker inging, dus veel strakker zat.


Facebook
Twitter
Comments
Marlijne 02.08.2019 16:40 Antwoord

Het ziet er alleen minder intuïtief en gebruiksvriendelijk uit en bewaart geen highlights en annotaties. Dit kan doordat we een Wireless Connection hebben opgezet.

Mikki 06.08.2019 07:35 Antwoord

Zo raar. Inderdaad nu het idee het de micro sd.

Didier 03.08.2019 17:24 Antwoord

Boeken direct overzetten. Voor

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.