Computer start niet meer op na stroomuitval

Geplaatst op: 25.08.2019

Brandt er helemaal geen enkel lampje van de PC of het beeldscherm? Nieuwe informatie, dat is goed nieuws! Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.

Kan dat? Wat kan ik nu nog doen? Maar er zit nergens een cd of usb nog in Maar denk je dat een statisch geladen kast tot gevolg kan hebben dat de "aan"-knop niets meer doet? Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Is mij ook gebeurd.

Als je een ampere-meter hebt, zou je het amperage eens na moeten meten. Stuur een privbericht naar NyxLimit. Heeft iemand dit eerder gehad en weet iemand wat je eraan kan doen.

Hou daar rekening mee, computer start niet meer op na stroomuitval. Door guido weijers en regina grote hoeveel elektrischiteit op comp en onderdelen kan het zijn dat de aanknop door bijvoorbeeld stroring niet meer wilde werken. Om de doodeenvoudige reden, dat die delen tegenwoordig niet altijd meer gegarandeerd goed geaard zijn.

Je gegevens hebben we opgeslagen. Als ik in de veilige modus zit kan ik veel verschillende dingen kiezen: Veilige modus Veilige modus met netwerkmogelijkheden Veilige modus met opdrachtprompt Haal álle apparaten van de pc af: printer, webcam, geluidskabels etc.

U mag niet reageren op berichten. Er is een e-mail verstuurd naar. Ik had weer een storing en Ziggo adviseert de box te vervangen door de NextBox de opvolger van Horizonbox maar: 1. Succes, poltol. Dit omdat er massaal misbruik van gemaakt werd door spammers. Daarna wilde hij niet meer opstarten. Technisch gezien kan ik het je niet uitleggen maar het komt veel voor dat na stroomstoringen apparaten het opgeven.

Ook al is die CV-installatie wel geaard, hij wordt door dit gestunt stroomvoerend. Probeer het nu nog eens? Dit token is niet meer valide. Video toevoegen. Met vriendelijke groet, Jan de Boer.

Anglo Rapporteer.

Weet jij het antwoord?

En is iedere niet technisch geschoolde tot zo'n meting in staat, of in de gelegenheid om dit te laten doen? Na een ingezonden stukje in het plaatselijke krantje kwam ik er achter dat er meerdere mensen met kapotte electrische apparaten waren. En dan is het energiebedrijf mogelijk aansprakelijk.

U mag uw berichten niet bewerken.

Bevestigingsmail verstuurd. Technisch gezien kan ik het je niet uitleggen maar het komt veel voor dat na stroomstoringen apparaten het opgeven. Regels voor berichten. Ik heb het bij eneco geclaimd maar deze betaalden niet toen heb ik het bij de inboedelverzekering geclaimd en zij hebben wel betaald. Geen cookie ondersteuning.

Populair in Computers & Telefonie

NyxLimit   Geregistreerd: 18 March Berichten: Er zit nog een garantie op van 7 maanden. Wat kan ik nu nog doen? Op moment dat je er stroom op zet ziekte van weil mens gaat alles wat daar op is aangesloten computer start niet op na stroomuitval. In 1 keer volledig spanning weg of met rare verschijnselen?.

Gewoonlijk zou hij dan een andere foutmelding geven, want ik kan gewoon niks doen :S, computer start niet meer op na stroomuitval. Klik dan hier. Ik kijk er eens naar en merk dat het indrukken van de "aan"-knop had geen enkel effect heeft. Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Laatste juiste instellingen etc.

Hoe weten ze dat. Naar het schijnt geeft het opnieuw inschakelen van de stroom zo'n modem een opdonder, waar het niet tegen kan.

Vrageninfo

Lees meer. Probeer het nu nog eens. Is inderdaad makkelijk te vervangen. Dus ook geen fan of harddisk die draait?

Vandaar mijn advies om hier nooit aan te beginnen. Weet jij het antwoord. Gebruik je geaarde stopcontacten.


Facebook
Twitter
Comments
Otis 28.08.2019 21:18 Antwoord

Forumsoftware: vBulletin, versie 4. In dat geval Windows CD erin en niet kiezen voor herstel, maar voor het formatteren van de harde schijf en daarna Windows opnieuw installeren.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.