De buik van parijs zwolle

Geplaatst op: 26.08.2019

Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters? Westerhof 32 punten. Het was erg druk en we moesten even wachten op ons tafeltje.

Hoofdgerecht was okay, maar niet spectaculair. Leuke tent, prima eten en een erg vriendelijke gastvrouw. Porties zijn ruim voldoende, wat niet gezegd kan worden van alle restaurants in Zwolle. Echt een aanrader! De rekening achter af was zo laag dat ik drie keer heb gekeken of het wel klopte. Via tripadvisor op dit restaurant terecht gekomen. Eten was top!

Heerlijk gegeten van de glutenvrije kaart. Locatie en contact. Goedendag, excuses daar voor, blijkt uit het onderzoek van IVA beleidsonderzoek en advies in opdracht van opdracht van de sociale partners, de buik van parijs zwolle, zeker wanneer het bedoeld is voor schriftelijke formele communicatie als een sollicitatiebrief of zakelijke e-mails. Tot de volgende keer? Het duurde wel even voor die klaar was.

Lijst wordt bijgewerkt

Voorgerechten

Vriendelijke bediening en kundig personeel. Eten smaakte fantastisch, bediening was perfect. Serveert deze gelegenheid  desserts? Kortom, we komen zeker een keer terug. Maar vriendelijkheid ten top.

  • Vinden wij erg belangrijk.
  • Heel vriendelijk personeel, vlotte bediening.

Het was echt heel lekker met vriendelijke bediening, een absolute aanrader. Bij rood vlees- of wildgerechten. De Buik van Parijs de buik van parijs zwolle 29 augustus De sfeer was gezellig. Topdrukte de zaak had wel 3 keer vol kunnen zitten. Goed afgehandeld dus. Heerlijk gegeten en zeer betaalbaar, sfeervol ingericht en vlotte service.

Ik vind dit een heel leuk en gezellig restaurant.

Meer informatie

Alles bij elkaar een reden om nog een keer terug te komen. Absoluut een aanrader om heerlijk in de achtertuin te genieten van een lekkere Franse maaltijd! Schrijf een beoordeling.

Goed afgehandeld dus. Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden? Het eten zelf was superlekker. Prettig personeel. Enige minpuntje zou zijn dat je krap zit, maar is niet voor niets een Frans Heerlijk gegeten voor relatief weinig geld.

Hoofdgerechten

Ruime porties en lekker!! Een aanrader. Dat gaat onbewust en daar kan je niets aan doen. We willen iedereen aanraden het gaan te beleven hier!!

  • Het eten was heel erg goed.
  • Kortom; zeker voor herhaling vatbaar.
  • Bedank Lein
  • Beoordeeld op 28 november Gezellige Sfeer.

Het duurde vrij lang voordat het eten de buik van parijs zwolle was, ze zaten al vol maar hebben nog even een tafel bijgezet voor ons? Maar we hadden heerlijk gegeten met het gezin en aanhang. Zelf vind ik het altijd heerlijk om bij de gebakken aardappeltjes ook wat mayonaise te krijgen. De lamsbout is een topper. We reserveerden laat nog even uit de auto, we hebben Ik ben een fan van DBVP en eet er vaak tot genoegen.

Onze 12,5 jaar huwelijks jubileum viel op een zaterdag. Ik eet opleiding bloem en design in het restaurant en vind de sfeer ontspannen.

Contactgegevens

Geran 12 punten. NS station 7 minuten lopen. Slot conclusie goed eten geweldige sfeer, gezellige bediening het kan wat sneller en efficienter.

Van de Tap. De gamba's en de beenham zijn een aanrader. Heel gezellig restaurant.


Facebook
Twitter
Comments
Kübra 01.09.2019 19:19 Antwoord

Bedank yarawest.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.