Digitale fotolijst wifi philips

Geplaatst op: 29.08.2019

Nadat we bij de Mediamarkt een tiental lijsten had Verkoop door Felien. Gebaseerd op 2 reviews.

Deze compacte en gebruiksvriendelijke fotolijst… Meer. U hoeft alleen op de WPS-knop op de draadloze router en op het PhotoFrame te drukken en de installatie is voltooid. Niet alleen innovatie, maar vooral jij als mens staat centraal bij Philips.

Vintage 1. Bekijk alle voordelen.

Geniet met volle teugen van alle belangrijke en mooie momenten met deze Philips SPF Lexibook 1. APT 2. Folkert 2 september. Fabrikantcode 7FF1M4. Pandigital 6.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken.
  • Bruin Photo Bruin digiframe — digitale fotolijst — Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
  • Het digitale Philips PhotoFrame zorgt ervoor dat uw foto wordt weergegeven in de verhouding voor de beste kijkervaring.

De iPhoto software zorgt ervoor dat je foto's… Meer. Hama Valencia. Reflecta 2. Geniet nog langer van je foto's met deze Philips SPH Zo is het bij ons altijd sale.

  • Met een PhotoFrame dat het draadloos streamen van foto's ondersteunt, hoeft u niet alle foto's op het PhotoFrame zelf op te slaan. Balvi 1.
  • Onlangs bekeken producten. Breng me op de hoogte Op verlanglijstje.

Review score 4 van de 5 sterren. De eenvoudigste manier om uw digitale foto's in… Meer. Tot 5 inch 2. Braun Photo Technik Verbind de lijst met Wi-Fi 3.

Meer weten over?

Zo wordt altijd ingespeeld op jouw behoeften en worden je verwachtingen keer op keer overtroffen. Sigel 1. Bekijk alle digitale fotolijstjes.

Balvi 1. Algemeen Over beslist. Bekijk de hele lijst. Hama DPF. Review score 5 van de 5 sterren.

Productinformatie

Camry 1. Philips Present Time 1. Zo is het bij ons altijd sale.

  • Zoeken naar producten Zoeken.
  • Niet leverbaar.
  • Transcend 1.
  • Ons assortiment.

Door digitale fotolijst wifi philips intutieve ontwerp kunt u eenvoudig door alle functies navigeren Een groter scherm voor meer kijkcomfort. U kunt al uw foto's van uw PC of van internet naar uw PhotoFrame streamen.

Toshiba 3. Deze compacte en gebruiksvriendelijke fotolijst… Meer. Lenco Uw digitale foto's worden zonder PC in ongelofelijke kwaliteit weergegeven.

Mijn bestellingen Mijn gegevens Mijn instellingen. Bekijk alle voordelen. Breng me op de hoogte Op verlanglijstje.

Al uw herinneringen draadloos delen

Verbind de lijst met Wi-Fi 3. Wedden dat het er heel veel zijn? Niet alleen innovatie, maar vooral jij als mens staat centraal bij Philips. Toon meer.

Kobe s. Met deze Philips SPH kun je langer van je foto's genieten. De bediening is even wennen; en er is geen Nederlands als schermtaal te selecteren.


Facebook
Twitter
Comments
Jordan 07.09.2019 06:16 Antwoord

Sencor 2.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.