Een website blokkeren safari

Geplaatst op: 14.07.2019

Deze optie staat in het midden van de pagina. Een website blokkeren in Safari Medeauteur: wikiHow-redacteur. Veel softwarereleases hebben belangrijke beveiligingsupdates en kunnen verbeteringen bevatten die pop-upvensters helpen beheren.

Handige tips, Mozilla Firefox. Sla op. Gebruikt je kind of kleinkind je oude iPhone of iPad? Open eerst de systeemvoorkeuren op uw Mac en kies vervolgens Ouderlijk toezicht.

U hoeft geen applicaties van derden te gebruiken om bepaalde websites of alle websites te blokkeren. U kunt erop filteren door de periode te selecteren, ipv 3 maanden een jaar bijvoorbeeld. Als je meerdere websites wilt blokkeren, moet elke URL op een nieuwe regel staan.

In christelijke kringen wordt bijvoorbeeld Filternet gebruikt een website blokkeren safari het blokkeren van toegang tot onzedelijke websites. Een website blokkeren in Safari Medeauteur: wikiHow-redacteur, een website blokkeren safari. In dit artikel worden twee opties geboden om websites te blokkeren op een Mac en een optie voor het blokkeren van websites op een iPad, iPhone of zelfs een iPod. Met speciale software kan dat wel: In Chrome kun je de plug-ins SiteBlock en Productivity Owl gebruiken om bepaalde websites te blokkeren.

De meeste ouders willen voorkomen dat kinderen deze aanstoot gevende inhoud zien?

Op deze manier heb je zelf in de hand welke websites er kunnen worden bezocht via Safari of andere iOS webbrowser. Gebruikt je kind of kleinkind je oude iPhone of iPad?

Websites blokkeren op een Mac met het HOSTS bestand

Je wilt natuurlijk zo optimaal gebruik maken van je iPhone en je bent daarom ook misschien wel op zoek naar een iPhone reparatie service. Handige tips, iOS. Herhaal de code nogmaals om te bevestigen. Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Dit is de code die je hebt ingesteld toen je Beperkingen aanzette — deze is niet per se hetzelfde als de toegangscode van je iPhone. Dit is bijvoorbeeld muziek waar in gevloekt wordt, of waar seksueel expliciete inhoud naar voren komt.

Dit is het wachtwoord waarmee je inlogt op je Mac.

Als u advertenties of andere ongewenste programma's op uw Mac blijft zien, herstart u de computer. Daar vind je de optie  Websites. Als uw Mac al de nieuwste versie gebruikt, neemt u contact op met Apple? Volledig bericht. Hopelijk is het zo duidelijk hoe U een website of websites kunt blokkeren op een Mac een website blokkeren safari iPad, iPhone of zelfs een iPod.

Ouderlijk toezicht en beperkingen activeren

Het voordeel van deze hosts bestand methode is dat U ook websites voor Administrators kunt blokkeren. Sommige werkgevers blokkeren social media platformen uit voor zorg om te voorkomen dat hun gebruikers inactief worden door een groot deel van de dag actief te zijn op Facebook, Twitter,  Instagram of andere.

Dit onderhoud programma voor Mac schoont uw Mac helemaal op en houdt onderhoudstaken bij zonder interactie van de gebruiker.

Dan zet U de optie Beperk expliciet materiaal aan. Open de instellingen van je iPhone. Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat een website blokkeren safari controleert op juistheid en compleetheid. Met Focal Filter maak je zelf een lijst van websites die je wilt blokkeren.

De kopie zal helpen om het hosts bestand te herstellen naar de vorige versie indien er iets mis gaat.

Tijdelijk blokkeren van websites

Je wilt natuurlijk zo optimaal gebruik maken van je iPhone en je bent daarom ook misschien wel op zoek naar een iPhone reparatie service. Als u mogelijk adware of andere ongewenste software op uw Mac hebt geïnstalleerd Als u pop-upvensters ziet op uw Mac die niet weggaan, hebt u mogelijk onbedoeld adware advertising-supported software of andere ongewenste software gedownload en geïnstalleerd.

Scrol naar de sectie 'Toegestane content' en tik op Websites.

Controleer of opslagruimte te huur rotterdam de map 'Programma's' apps staan die u niet verwacht en verwijder deze. Geeft uw beheerders wachtwoord in om de instellingen voor Ouderlijk toezicht toe te staan wijzigingen aan te brengen, een website blokkeren safari. Het kan dan zo zijn dat de batterij van de iPhone versleten.

Als u advertenties of andere ongewenste programma's op uw Mac blijft zien, neemt u contact op met Apple. Met speciale software kan dat wel:. Kinderen kunnen urenlang achter elkaar spelletjes spelen op de iPhone. Als u het zoekveld niet ziet op uw iPhone, iPad of iPod, iPad of iPod touch.

Optie 2: Websites blokkeren via Ouderlijk toezicht

Wanneer je de code kwijt bent moet je de iPad of iPhone volledig herstellen. Scrol naar beneden en tik op. Gelukkig is het in iOS mogelijk om de toegang tot bepaalde websites te ontzeggen. Leeg de cache om te zorgen dat de instellingen actief worden, door het volgende in te tikken, gevolgd door Enter: sudo dscacheutil -flushcache Zo verwijder je geblokkeerde sites weer Wil je de websites weer bezoeken, dan doe je dat als volgt:.

Artikel schrijven. Neem contact op met de leverancier  voor meer informatie. Als u een vervelend pop-upvenster ziet in Safari, for example.


Facebook
Twitter
Comments
Gerke 17.07.2019 13:28 Antwoord

Reactie annuleren Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Stel uw vraag in ons nieuwe forum!

Quoc 24.07.2019 01:33 Antwoord

Gelukkig is het in iOS mogelijk om de toegang tot bepaalde websites te ontzeggen.

Anneleen 22.07.2019 19:34 Antwoord

Dit doe je door naar  Instellingen  te navigeren, en bij  Algemeen  de optie  Beperkingen  te selecteren.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.