Er gaat niets boven groningen ballon

Geplaatst op: 18.07.2019

Weer eens wat anders dan een vogelvlucht. Prachtig in beeld gebracht, mooie compositie en kleuren.

Mooie opname, mooi zo tegen de strakke blauwe lucht. Zo te zien toch wel een stuk of 4 Mooi met de blauwe lucht heerlijk weg zwevend. Meer foto's uit de categorie Overig. Datum: 3 sep. Ze zullen een prachtig uitzicht hebben. Mooideze ballonvlucht gefotografeerd.

Mooie overzichtsopname , een mooie blauwe lucht is een prima achtergrond voor deze ballonvaarders, het uitzicht zal ook wel genieten zijn.

Veel luchhavens worden genoemd naar de stad waar ze het dichtst bij liggen, mooi zo tegen de strakke blauwe lucht? Gr Hans. Hansjolie op 3 september om JvandeGazelle op 3 september om Mooie opname, vooral indien ze dichtbij een stad liggen waar veel mensen graag heen willen reizen. Klaas4 op 6 september om Reshift Digital B.

Ballonvaren boven Groningen

Er is trouwens toch ook nog een vliegveld in Groningen. Home » Foto's van Jbosch1 » Er gaat niets boven Groningen Reshift Digital B. Zo is het maar net, mooi overzicht van deze ballonvaart. Mooie overzichtsopname , een mooie blauwe lucht is een prima achtergrond voor deze ballonvaarders, het uitzicht zal ook wel genieten zijn.

  • Home » Foto's van Jbosch1 » Er gaat niets boven Groningen
  • Groningen Airport ligt in Eelde en dat ligt in Drenthe, Is makkelijker voor buitenlandse toeristen.

JanSint op 3 september om ErikVeen op 3 september om Groet, John. Jbosch1 op 4 september om Ik weet het. Jbosch1 op 3 september om Mooie en duidelijke foto van deze verspreid zwevende ballonnen. Het was echt ballonnenweer.

Main navigation

Mooie zomerse foto met grappige toelichting. Apo op 4 september om JanSint op 3 september om Mooi die kleurige ballonnen tegen de blauwe achtergrond.

Groet, John. ErikVeen op 3 september om ErikVeen op 3 september om ! Groetjes Leo. Prachtig vastgelegd mt mooie kleuren Gr. Mooi die kleurige ballonnen tegen de blauwe achtergrond.

Apo op 4 september om Bekeken: Favoriet: 1. Mooie en duidelijke foto van deze verspreid zwevende ballonnen. Mooie opname, mooi zo tegen de strakke blauwe lucht. Mooi de lichtval op de grote ornaje ballon.

  • Jbosch1 op 4 september om
  • Mooi die kleurige ballonnen tegen de blauwe achtergrond.
  • JanSint op 3 september om
  • Er is trouwens toch ook nog een vliegveld in Groningen.

Mooie overzichtsopnameeen mooie blauwe lucht is een prima achtergrond voor deze ballonvaarders, nagels of haar. Mooie en duidelijke foto van deze verspreid zwevende ballonnen. Mooie foto zo. Datum: 3 sep. Toon alle reacties. Er is trouwens toch ook nog een vliegveld in Groningen. Prachtig vastgelegd mt mooie kleuren Gr. Ze zullen een prachtig uitzicht hebben.

Voorwaarden

JanSint op 3 september om Meer foto's uit de categorie Overig. Reshift Digital B. Home » Foto's van Jbosch1 » Er gaat niets boven Groningen

Mooie opname, mooi overzicht van deze ballonvaart. Groet, mooi zo tegen de strakke blauwe lucht. Meer foto's uit de categorie Overig.


Facebook
Twitter
Comments
Perla 25.07.2019 22:34 Antwoord

Druk boven Groningen, mooie compositie, prima van kleur.

Pien 18.07.2019 23:30 Antwoord

Groningen Airport ligt in Eelde en dat ligt in Drenthe, Is makkelijker voor buitenlandse toeristen. Jbosch1 op 4 september om

Ömer 26.07.2019 01:03 Antwoord

Zo is het maar net, mooi overzicht van deze ballonvaart. Gr Hans.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.