Fiets huren limburg belgie

Geplaatst op: 17.07.2019

Bij grotere aantallen prijs op aanvraag. Ben je niet van de streek?

Wij wensen u veel fietsplezier door deze schitterende omgeving! Sociale media. In het fietsonthaal- en servicepunt vind je alles voor een geslaagde tocht of tussenstop. Park Molenheide biedt de mogelijkheid om een fiets te huren bij onze fietsverhuur. Of je hebt geen fiets. Die heeft u natuurlijk wel nodig als u op een gezonde en milieubewuste manier van De Peel wilt genieten.

Fietsenverhuur De Bosberg. Fietsverhuur De Soeverein in Lommel. Het fietsroutenetwerk van Limburg loopt over de oude spoorwegbedding dwars door de gemeente Ham, fiets huren limburg belgie. De niet-elektrische fietsen kunnen na sluitingstijd ingeleverd worden. Bij grotere aantallen prijs op aanvraag?

Fietsverhuur Maascentrum De Wissen. Of er is niet genoeg plaats op je fietsdrager. Het aanbod bestaat uit 'Giant' stadsfietsen met 7 versnellingen , kinderfietsen, e-bikes, mountainbikes en zelfs tandemfietsen!
  • Wij bieden tevens ook dames-heren- en kinderfietsen aan. De fietsparadijs Limburg APP!
  • Nieuw is dat je nu ook voor elektrische fietsen bij ons terecht kunt.

Hoe werkt het?

Alle fietsen moeten VOOR 22u ingeleverd worden. Genieten van de prachtige omgeving in Belgisch Limburg? Best op voorhand reserveren. Info en reservaties fietsenverhuur: Markt 3, Peer. Fietsverhuur Breugelhoeve. Grote groepen  kunnen ook kiezen voor groepsverhuur op een startpunt naar keuze. In de omgeving van Dilsen-Stokkem fiets je over autovrije paden door het prachtige landschap vol groene gebieden.

Alle fietsen moeten VOOR 22u ingeleverd worden. Hier vind je alles voor een geslaagde tocht of fiets huren limburg belgie. Verder fiets je een stukje langs de meanderende Maas. Park Molenheide biedt de mogelijkheid om een fiets te huren bij onze fietsverhuur.

Fietsverhuur VVV-Kinrooi.

Genieten op de fiets!

Grote groepen  kunnen ook kiezen voor groepsverhuur op een startpunt naar keuze. Reserveer jouw huurfiets online op www. Sociale media.

Verhuurperiode: kat poepen naast kattenbak 15 maart t. Marco's Vlo Shop. Wij bieden tevens ook dames-heren- en kinderfietsen aan. Opgelet: fietsen blijven gereserveerd uiterlijk tot U vindt in onze winkel ook fietskaarten van het uitgebreide netwerk aan fietsroutes in onze regio! Als n van de fiets huren limburg belgie binnen het fiets-en Vespa verhuur bieden zij u enorm veel mogelijkheden.

Main navigation

Alle fietsen dienen voor sluitingstijd binnengebracht te worden. Die heeft u natuurlijk wel nodig als u op een gezonde en milieubewuste manier van De Peel wilt genieten. Fluitende vogels, de geur van het dennenbos, zandkorrels onder je voeten, prachtige uitzichten,

  • Trek, Batavus, Sparta en Cortina , voldoen aan alle veiligheidseisen en worden punctueel onderhouden.
  • Verhuur stadsdiensten, mountainbikes, elektrische fietsen en ligfietsen.
  • De huurfietsen kunnen eventueel naar een door u gewenste locatie gebracht worden.
  • Wil je als individu zeker zijn dat er een fiets op de gewenste dag klaar staat, dan reserveer je deze ook beter.

Zo kunt kabouter plop muts maken optimaal genieten van een onbezorgde fietstocht. Een aangenaam eerlijke prijs krijgt u er bovenop. Bij een mountainbike kunt u bijvoorbeeld een helm huren. Ben je niet van de streek. De ideale startplaats Je kunt overal op het fietsroutenetwerk vertrekken, fiets huren limburg belgie. Een goede tip: start aan Breugelhoeve, de poort naar Fietsparadijs Limburg.

Fietsverhuur Maascentrum De Wissen.

Gerelateerd

Reserveer uw huurfiets online op www. Fietsroute - ontdek de omgeving van Dilsen-Stokkem Ga op pad in Limburg en ontdek waarom deze provincie ook wel het fietsparadijs genoemd wordt. De sleutels van de fietsen kan je afhalen in het café.

Als één van de pioniers binnen het fiets-en Vespa verhuur bieden zij u enorm veel mogelijkheden.

Fietsen Bekijk welke fiets u wilt huren en reserveer direct via de button onderaan deze pagina. Wil je zeker zijn van een fiets, zowel uit Nederland als Duitsland en Belgi. Delen met.


Facebook
Twitter
Comments
Sébastien 26.07.2019 03:36 Antwoord

Fiets- en Vespa verhuur Maro staat al jaar en dag gekend voor zijn uitstekend materiaal en ronduit geweldige service. Fietsverhuur Lanaken - Domein Pietersheim.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.