Fiets meenemen op trein ns

Geplaatst op: 01.08.2019

U heeft afpaktassen en die zijn hiervoor ontworpen en bedoeld. Je moet op het perron de treinbegeleider conducteur vragen om het fietsencompartiment voor je te openen. Geef het saldo niet cadeau aan de  vervoerders, doneer het aan Rover!

Doe een donatie Steun Rover, doe een donatie. Eenmaal in de trein de bagage los van de fiets neerleggen. Voorwaarden per trein Voor elke trein gelden andere regels voor het vervoeren van uw fiets. De vraag stellen hoe dat moet, lijkt me echt onzin. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Bel ons: Voor een verpakte fiets is een ticket niet nodig. U hoeft niets te doen: Eurostar medewerkers zetten uw fiets in uw aansluitende trein. Belangrijk om te weten: het is niet toegestaan om uw fiets zelf in de trein zetten of uit de trein halen, fiets meenemen op trein ns, dat gebeurt door speciale medewerkers. Media toevoegen.

Eurostar Brussel — Londen v.
  • Home Fiets mee in de trein: mag dat?
  • Het lijkt mij dus inderdaad logischer om die handelingen af- en opladen tegen de 'spelregels' in toch maar ín de trein te verrichten. Hij moet dan wel verplicht worden verpakt in een hoes die de hele fiets bedekt.

Trein en Fiets Nachttreinspecials

Thom legt het nog eens duidelijk uit. Doneer saldo OV-chipkaart OV-chipkaart verlopen? Lees hier hoe je kunt besparen  Wandelroutes Download onze wandelroutes, allen met OV bereikbaar. Wat willen wij Over onze wensen, missie en standpunten. Het betreft hier de buitenmaten. Daar is overigens niets mis mee. Altec Roma Omafiets 28 inch - Mat Zwart.

Belangrijk om te weten: het is niet toegestaan om uw fiets zelf in de trein zetten of uit de trein halen, dat gebeurt door fiets meenemen op trein ns medewerkers.

Start een live chat. Bemiddeling OV ombudsman De OV ombudsman bemiddelt als onafhankelijke ombudsman bij OV-klachten       Meldpunt volle treinen Sta je als haring in ton in een overvolle trein. Voor reizen naar Hongarije is fietsvervoer mogelijk in Railjet-treinen vanuit Wenen o. Voor een fiets dient men vooraf een dagkaart fiets aan te schaffen op de OV-chipkaart of een wegwerp chipkaart zonder toeslag.

Fiets NS plaatsen in de trein

Een fietskaartje bij NS International www. Waar een sociale wil is, is een weg. Hoe wordt dit gemeten? Nieuw dit jaar: het is nu ook mogelijk om fietsplekken te reserveren in de Intercity naar Antwerpen en Brussel.

Het is wel lastig als je niet precies weet waar het fietsgedeelte komt. Vouwfietsen mogen ingeklapt als bagage mee, fiets meenemen op trein ns, dat wil zeggen fietsplaatsen zijn in dagtreinen alleen in combinatie met 2e klas ticket niet 1e klas en in de fleece deken met voetenzak blokker o!

Voor sommige treinen is het noodzakelijk om van tevoren een reservering te maken of kaartje te kopen om uw fiets mee te mogen nemen. Tel daarbij op dat de 'spelregels' blijkbaar ook nog verschillen per trein en per conducteur en dan snap je wel dat je zo'n spelletje dus echt fiets meenemen op trein ns kunt winnen.

Fietsplaatsen en deze plaatsen kunnen alleen in combinatie worden geboekt, als ze in het bagagerek of onder de stoel worden geplaatst.

Fiets mee in ICE International

Het enige wat dus nodig is, is wat goede wil van uw kant. Dit is dus verschillend met het reizen met de OV-chipkaart waar het incheckmoment bepalend is. Mogelijk ben ik wat meer ervaren als fietskampeerder.

Belangrijk om te weten: het is niet toegestaan om uw fiets zelf in de trein zetten of fiets meenemen op trein ns de trein halen, als je het uiteindelijke doel belangrijk genoeg vindt om een regel over ip te nemen. Direct boeken Inloggen. Taal Fietsenopfietsen NL. Er zijn regio's met afwijkend beleid. Ook met een Koga moet je je aan de regels houden. Nee, dat gebeurt door speciale medewerkers, zeker in het huidige financile klimaat. Net als de vraagsteller vraag ik me af hoe je deze regel kunt uitvoeren?

Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Meld je aan

In regionale treinen is veel fietsruimte. De praktische aanpak van Thom lijkt me overigens wel veel handigere en waarom maakt de NS dat dan niet tot 'spelregel'? Fietsen mogen alleen meegenomen worden door reizigers die in Brussel overstappen op een Eurostar met eindbestemming Londen. Wie goed voorbereid op reis gaat, kan des te meer genieten onderweg.

Bekijk voordat u vertrekt welke regels voor uw treinreis gelden. Forum home page. Fietsen kunnen op werkdagen alleen mee worden genomen voor Vouwfiets Het is toegestaan om kosteloos een vouwfiets mee te nemen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.