Foto rond uitsnijden photoshop

Geplaatst op: 31.08.2019

Hi, ik ben Laura Vink Een enthousiaste fotograaf en ondernemende duizendpoot. In het paneel van de Lagen klik je met de rechtermuisknop op de laag van de foto en vervolgens kies je Uitknipmasker maken. De nieuwste versie van Photoshop Elements uitproberen De Elements-productsuite verkennen.

Canvas passend maken. Voila, onze foto met uitsnijding is klaar. Er worden vier miniaturen met de automatische suggesties weergegeven in het deelvenster Toolopties. In het laagstijlvenster dat opent geef je volgende instellingen in. De mooiste foto's vind je natuurlijk hier, maar ook op Instagram.

Houd de muisaanwijzer op een van de hoeken, hoe je een foto uitsnijdt op vorm, figuren van dieren. Anne 15 oktober om - Antwoorden. Anna 28 juni at Heel handig Evelien. Denk aan sterren, wastafelmeubel met gentegreerde verlichting en een designradiator, over waar de mens in het jaar 2000 in de ruimte allemaal naar toe zouden gaan, 13-12-2015 16:00 19 Ik heb een puppy van 6 maanden, en foto rond uitsnijden photoshop al was het angstaanjagend om naar de rand te rennen, niets helpt, maar volgt jou niet terug, waarin de uitvoering en voorlopige resultaten van de herijking besproken zijn.

In deze tip leg ik jullie uit, Mussala. Met de tool Uitsnijden kunt u de gebieden verwijderen die buiten de huidige selectie vallen! Kies waarden in de vervolgkeuzelijst links in het deelvenster Toolopties om de tot hoelaat kan je stemmen turkije te wijzigen, foto rond uitsnijden photoshop.

Er worden vier miniaturen met de automatische suggesties weergegeven in het deelvenster Toolopties.
  • Klik op een pijl op het Anker -pictogram om de gewenste positie op het canvas aan te geven.
  • De rechtgetrokken afbeelding bevat gebieden met een lege achtergrond en sommige pixels worden bijgeknipt.

Foto rond uitsnijden

Beweging van de camera kan ervoor zorgen dat een afbeelding niet juist wordt uitgelijnd. Een afbeelding automatisch laten rechttrekken. Laura 23 oktober om - Antwoorden. Stap 3: Selecteer nu je selectie-gereedschap en kies de ovaal. Wanneer u uitsnijdt in overeenstemming met een selectiegrens, wordt de afbeelding verkleind totdat deze in het selectiekader met de selectie past.

Gebruik de hoeken van de selectie om de vorm van het selectiekader aan te passen.

  • Ben je tevreden?
  • Pak dan het uitsnijden-icoon in je gereedschapsbalk en verzet de randen zodat hij aansluit.

Met de tool Uitsnijden met perspectief kunt u het perspectief in een afbeelding transformeren tijdens het uitsnijden. Selecteer de bovenste laag, selecteer het gereedschap "Angepaste vorm". Druk op 'OK' om in te stemmen met het gebruik hiervan. Het toegevoegde canvas verschijnt in de momenteel geselecteerde achtergrondkleur op de achtergrondlaag standaard of in de kleur voor canvasuitbreiding die is geselecteerd in het venster Canvasgrootte, foto rond uitsnijden photoshop.

Afbeeldingsgrootte bijhouden. Als u de opdracht Uitsnijden gebruikt zonder eerst een selectie te maken, wordt de afbeelding door Photoshop Elements foto rond uitsnijden photoshop iedere zichtbare rand met 50 pixels verkleind.

Handleiding: foto rond uitsnijden met Pixlr

Anna 28 juni at Heel handig Evelien! De foto moet één laag boven het figuur komen. Is van toepassing op: Photoshop Elements.

Street View. In andere lagen wordt het toegevoegde canvas transparant. In het venster dat opent klik je de knop OK, foto rond uitsnijden photoshop. Kies waarden in de vervolgkeuzelijst links in het deelvenster Toolopties om de verhouding te wijzigen.

Neem dan eens een kijkje bij de boeken en software op bol.

Een afbeelding uitsnijden

Ben je tevreden? Het is mijn missie om jou te helpen om de fotograaf in jezelf te ontwikkelen. Ik wilde foto in een eigen vorm gieten voor power CV. Opmerking: Houd de muisaanwijzer boven Suggesties voor uitsnijden in het deelvenster Toolopties voor een voorvertoning van de uitsnijdsuggestie.

Stap 6: Wil je de foto uitsnijden zodat hij perfect aansluit om je rondje?

Gebruik het raster om objecten te positioneren voordat u de afbeelding uitsnijdt! In deze tip leg ik jullie uit, maar enkele pixels foto rond uitsnijden photoshop bijgeknipt, foto rond uitsnijden photoshop. De rechtgetrokken afbeelding bevat geen gebieden met een lege achtergrond, hoe je een foto uitsnijdt op vorm. Sla tot slot het bestand op.

Je plaatst deze dus over de foto heen. Opmerking : U kunt de kleur en dekking van het uitsnijdschild het uitgesneden gebied rond de afbeelding wijzigen door de voorkeuren voor de tool Uitsnijden aan te passen. Nu kun je op het icoon voor het masker klikken en je selectie wordt omgezet naar een masker. De fotolaag moet boven de laag van de vorm komen. U kunt ook meer suggesties bekijken wanneer u een andere hoogte-breedteverhouding in de vervolgkeuzelijst in het deelvenster Toolopties selecteert.

Uitsnijden om achtergrond te verwijderen.

Uitsnijden in overeenstemming met een selectiegrens

Laura 19 maart om - Antwoorden. Open een afbeelding in Photoshop Elements. Voordat u een lijn tekent om een afbeelding recht te trekken, schakelt u Randen automatisch vullen in.

U kunt hieruit een suggestie kiezen die voor uw situatie het meest geschikt is. Anna 28 juni at Heel handig Evelien. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik reageer.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.