Gratis muziek op iphone zetten via pc

Geplaatst op: 02.07.2019

Waltr gebruiken Een andere toepassing die u kunt proberen is Waltr. Het iCulture forum is onderdeel van iCulture.

Bovendien moet je de files zelf overzetten, niet de mappen. Voer een geldig emailadres in! U vindt de aangesloten iPod in 'Mijn Computer' map. Let er bij het kiezen van het voor u meest geschikte programma op dat het over de eigenschappen beschikt die u echt nodig hebt. Om precies te zijn: de iTunes die op dezelfde pc staat, als waar u de muziek naartoe over wilt zetten die op de iPhone staat. Nou, dat klopt.

Ik wil nummers toevoegen aan mijn iPod vanaf een andere computer! Normaal gesproken kost elk nummer dat je van de iTunes service zult downloaden, wat geld.

Plaatsen Plaatsen. Geef even aan dat je ook iTunes op je PC genstalleerd moet hebben anders worden je apple-producten niet herkend zodra je ze aansluit. Plaats een Opmerking 0 Opmerking?

Hetzelfde geldt voor uw iPad en iPod.
  • Voordat u begint met muziek overzetten, moet u er tevens voor zorgen dat uw iPhone door uw pc herkend wordt, een dat het stuurprogramma dat nodig is voor uw iPhone op de pc geďnstalleerd is. Duurt een eeuwigheid.
  • Door het bovenste selectievakje in de kolom van selectievakjes te klikken, selecteert u alle muziekbestanden ineens. Deze werkt ironisch genoeg alleen als je iTunes op je computer hebt staan, je hoeft er verder niet mee te werken.

Toegang tot bestanden verlenen

Er is ook een betaalde service van MediaMonkey, waarmee je rechtstreeks muziek kunt branden op cd's en dvd's vanaf je draagbare Apple-apparaat.

Tenminste, als het de bedoeling is om mp3-muziek die op uw pc staat op uw iPhone te zetten. Golden Ear: duur. Druk de toetscombinatie Ctrl-A om alle muziekbestanden in de map te selecteren en klik vervolgens op de knop Openen. Met deze geweldige functie kunt u uw muziek zonder iTunes op uw iPhone zetten en naar wens organiseren. Cloudbeats: handhaaft de oorspronkelijke resolutie niet.

  • Bij het bespreken van hoe u muziek overzet van pc naar iPhone gaan we ervan uit, dat u de muziek die u op uw iPhone wilt hebben reeds geselecteerd hebt en via Windows Verkenner ondergebracht hebt in een aparte map. Met deze geweldige functie kunt u uw muziek zonder iTunes op uw iPhone zetten en naar wens organiseren.
  • Met dit progarm, hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over gegevensverlies tijdens de synchronisatie van iTunes, en ook brengt dit programma veel gemak in andere velden naast het overbrengen van muziek.

Wij leggen je uit hoe je dit kunt doen met MediaMonkey. Tevens zal in iTunes een melding worden weergegeven met de vraag: Wilt u deze computer toegang geven tot informatie op deze …. Ik heb niets te verbergen, maar dat gaat niemand wat aan. Nu ik een nieuwe Iphone heb met meer opslag heb eindelijk alle ruimte om meer muziek gratis muziek op iphone zetten via pc te plaatsen maar hoe doe ik dit wat Itunes werkt zo waardeloos en vanuit de OneDrive-app kan ik helaas mijn muziek niet afspelen?.

In ieder geval niet met iTunes.

Deel 1. Beste manier om muziek op de iPod te zetten zonder iTunes

Media" in de linker zijbalk. Want de geluidskwaliteit van de iPhone is zonder meer goed te noemen. Hoe zet u muziek op uw iPhone, iPad of iPod?

Spam Reageren Verwijderen Bewerken. Om de opgenomen tracks te bekijken, klik hierop en een klein menu opent zich. In rtl late night vandaag geval niet met iTunes. Stap 3. Naast Afspelen vind je de optie Extraklik op "Bibliotheek" en druk op het kleine "Mic" icoon op het scherm om de gedownloade tracks te zien.

Makkelijke Methoden voor Plaatsen Muziek op iPhone zonder iTunes

Cookies op Reshift websites. Het is een veelzijdige app die met aan vrijwel al uw vereisten voor iPhone beheer zal voldoen. Dit gaat als volgt: Klikt op het eerste bestand dat u in de selectie wilt opnemen.

U kunt de bestanden ook slepen als u dat makkelijker vindt voor het overzetten van de muziek.

Laat de linkermuisknop los zodra uw iPhone blauw omkaderd wordt weergegeven. Wanneer u niet eerder muziek aan de bibliotheek van iTunes hebt toegevoegd, gratis muziek op iphone zetten via pc zal het weergavevenster sterk lijken op de eerste afbeelding in dit artikel. Beste manier om muziek op de iPod te zetten zonder iTunes Deel 2. Hierbij moet u echter wel rekening houden met de mogelijk beperkte de nieuwe boekerij zeist van de iPhone.

Links naast de muziekbestanden wordt een kolom met selectievakjes weergegeven? Mediamonkey herkent mijn Iphone niet meer?. Wellicht kunt u de launcher herstarten.

Hieronder geven we meer details over de software. Overigens, verder kan vanaf de iPhone muziek overzetten naar de pc volledig zonder iTunes.

Synchroniseren en muziek overzetten Na de installatie richt je de aandacht op de werkbalk van MediaMonkey boven in het scherm. Want dan zullen er tijdens het gebruiken van het programma al snel meldingen op het scherm verschijnen, die ons proberen aan te sporen de software te kopen. Hoera, je account is nu geactiveerd!

Klik in de menubalk op het menu Bestand. Door vervolgens op de knop Export bovenin het venster te klikken, verschijnt een klein venster. Apple wil dat gebruikers van hun producten ook gebruikmaken van hun software. Bevestigingsmail verstuurd.


Facebook
Twitter
Comments
Mariette 09.07.2019 05:43 Antwoord

Plaatsen Plaatsen. Waarbij van veel software een proefversie aangeboden wordt.

Mel 09.07.2019 10:18 Antwoord

Dit zijn de beste manieren om gratis muziek te downloaden op je iPhone X. Echter, wanneer er al wel muziek op uw iPhone, iPad of iPod staat dan wordt het even goed uitkijken.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.