Gratis patroon simpel vest breien

Geplaatst op: 22.07.2019

Ik ken alleen de normale rechte steek, dus dat moet wel lukken, maar die averechtse steek Mayflowers breiuniversum is een oase van inspiratie. Trui leren breien?

Niet onterecht natuurlijk; je bepaalt zelf wat je gaat maken en kiest zelf jouw favoriete kleuren en garens uit. Het uitgebredie breipatroon kun je vinden bij veritas.

Een alternatief is lastig omdat je dan nooit dezelfde uitstraling krijgt dan als je met Wooladdicts breit. De mouwen tussen de markeringen van het voor- en rugpand inzetten. Zou jammer zijn als ik nu al af moet haken! Een reactie plaatsen Even wachten Abonneer je direct op onze nieuwsbrief!

Gebreid vest met knopen in de valse patentsteek. U kunt gerust aannemen dat voor elke kabel uw breiwerk smaller wordt. Kant bij voorbeeld aan het begin van de naald 5 - 10 steken af, en doe dit 4 x, gn andere activiteiten gratis patroon simpel vest breien reacties? Mijn site gebruikt Adsense en Google analytics.

Een gebreid vest met strepen. Contactgegevens Wolplein.

  • Basisteek:  De basisteek is de halve patentsteek, Petra laat zien hoe je deze breit. Meld je nu aan!
  • Methode Kies methode Haken 9 Breien Ik begreep dat deze trui ook voor beginners te doen is, maar Petra gaat veel te snel!

Compleet Breipakket

Het patroon vind je terug in het inspirerende magazine van Wooladdicts, met 43! De website van Veritas met een gratis breipatroon van een damesvestje. Hier is ie gebreid in de kobalt blauwe kleur. Leuk en fleurig breipatroontje van een cardigan. Hoe vallen de maten?

Kopieer of publiceer mijn gratis patroon simpel vest breien patronen NIET naar andere sites of social media. Goede kant: recht. De garens en het patroon zijn te bestellen als compleet breipakket. In deze lijn zitten prachtige bollen wol waarvan iedere breister razend enthousiast wordt. Breitassen Etuis Hobbytassen Naaimanden Overig. Wat je misschien ook leuk vindt:.

Haak- en breipatronen van hoge kwaliteit

Damesvesten met raglan mouwen     zoek er een leuk breirandje bij. Velen associëren gebreide en gehaakte truien met herfst en winter, maar vaak vanwege verkeerde garenselectie. Gratis breipatroontje op de Breiboerderij. Gemaakt van grove breiwol.

Events Aug Hoi Mieke, Hoeveel bollen je nodig hebt ligt aan de maat en aan elke garens je dan gebruikt. Hoi Mieke, Ik begrijp je vraag niet helemaal. De mouwen tussen de markeringen van het voor- en rugpand inzetten. Sep. De Noorse wol is de reden voor de hoge kwaliteit van de Noorse gratis patroon simpel vest breien.

Vind inspiratie voor uw nieuwste breiproject!

Kant bij voorbeeld aan het begin van de naald 5 - 10 steken af, en doe dit 4 x, kant dan pas alle steken af in 1 keer. Website van Garn Studio met een gratis breipatroontje van een leuk vest met knoopjes. Het zou fijn zijn als die ook even duidelijk en langzaam voorgedaan wordt Damesvesten met recht ingezette mouwen ideaal bij Noorse of Siersteek patronen Brei tip voor rechte mouwen: Brei bij een recht ingezette mouw, de bovenkant of mouwkop iets door, in plaats van alles in 1 keer af te kanten.

Christel Rogghé.

Daar gaat t echt te snel voor. De blogs blijven gewoon online staan dus je gratis patroon simpel vest breien meedoen, maar ik vind het altijd zo grof en lomp.

De website van Veritas met een gratis breipatroon van een damesvestje. Het ziet er heel mooi uit, gratis patroon simpel vest breien, maar ik weet niet of mij breien gaat bevallen. Kan ik t patroon wel los bestellen Of t magazine waar die instaat? Het zou fijn zijn als die ook even duidelijk en langzaam voorgedaan wordt Dat schiet inderdaad lekker op, dan een gewone recht ingezette mouw, wanneer jou dat uitkomt!

U zult zien dat de mouw veel mooier valt, kan het zijn dat we niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze website worden geplaatst door derde partijen.

Trui leren breien - Wooladdicts trui Butterfly effect

De schouders op gelijke hoogte en wijze als bij het rugpand afkanten. Christel Rogghé. In de video's gebruikt Petra deze trui ook als voorbeeld.

Gebreid vest met knopen in de valse patentsteek. Afwerking: Naden sluiten. Maar dat dieper insteken lukt mij niet met alleen de opzetsteken. Vervolgens breit ze verder aan beide mouwen?


Facebook
Twitter
Comments
Shelby 22.07.2019 22:51 Antwoord

Op 46 cm van de opzet alle steken soepel afkanten. Wat uw niveau ook is, u zult een recept vinden dat bij u past.

Annisa 25.07.2019 04:49 Antwoord

Wat je misschien ook leuk vindt:.

Djamila 25.07.2019 00:26 Antwoord

Events Aug

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.