Harry potter and the cursed child film premiere

Geplaatst op: 18.09.2019

Al lezende zie je het toneelstuk zo voor je ogen ontvouwen. Om een nogal voor de hand liggende reden gebruikt J.

Het is even wennen aan de schrijfstijl, het is en blijft namelijk een script, maar zodra je hier door bent garandeer ik je dat het zeker de moeite waard is om even met dit boek voor je te gaan zitten! Pas richting het einde wordt het een beetje spannend en wat origineler.

Het is niet het zelfde als de eerdere boeken The Tales of Beedle the Bard and gelijkmatige boeken niet meegerekend mede omdat het een script, dat voornamelijk bestaat uit korte zinnen en weining tot geen beschrijvingen over bijv.

Ik heb genoten van elke pagina en kan niet geloven dat Harry Potter dan nu ook echt klaar is. Verborgen categorieën: Wikipedia:Wikificatie nodig sinds september Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. En heb ik vol smacht bij de brievenbus gewacht. Heb altijd alle boeken van Harry Potter gelezen, dus deze kon zeker niet ontbreken op de lijst.

Tuurlijk, na al die jaren doen het litteken weer pijn. Zoals altijd levert JK Rowling weer een sterkt verhaal af. Ook is het op het begin een beetje raar om te lezen omdat het in script-vorm is, bondig en snel. Kort, maar wel een leuk vervolg. Misschien moet je dat wel zien als een eerbetoon aan de vele trouwe fans.

Boven deze toneelversie, die ik op een schaal van 1 tot 10 waardeer met een 7, blijven de echte boeken voor mij favoriet en reikend richting de 10, maar dat neemt niet weg dat ook Harry Potter and the cursed child de moeite waard is. Toneel leest toch anders dan een gewoon boek. The Politician van Netflix heeft 'n trailer!
  • Het verhaal gaat verder nu Harry volwassen is en een gezin heeft.
  • Even wennen aan de schrijfwijze script maar daar zit je zo in! Heel leuk boek, niet zo als de "echte" boeken, maar wel een leuk vervolg!

Daniel, Rupert en Emma keren terug

Geheel in de stijl van de Harry Potter serie, spannend en leuk. De oude helden hebben kinderen met een heel eigen karakter, zoals we gewend zijn van JK. En dat het boel zo snel al bij me thuis was, Beste site! Het is op een aparte manier geschreven. Leuk en spannend boek.

  • Boek is zeker anders dan de 7 Potters die we to nu toe van JK Rowling gezien hebben. Maar het is ook prima te lezen als je de 7 delen niet kent.
  • Daarnaast teveel tijdreizen, en Harry die dingen zegt die hij nooit zou zeggen. Het boek is eigenlijk een script van een toneel, maar zeker een goed boek!

Ja het is geschreven als een toneelstuk, Nee dit leest niet storend. Fijn want de nieuwsgierigheid betrof nu niet enkel het verhaal maar ook hoe Harry Potter als een toneelstuk leest, harry potter and the cursed child film premiere.

Het was in het begin even lastig om in te komen. Het boek moet zeker niet onderdoen voor de eerste Harry Potter reeks. Het was even wennen voor ik van het verhaal kon genieten, en na minder dan 3 uur lezen was de ervaring al voorbij.

Je duikt als lezer weer terug naar Zweinstein, komt weer verschillende bekende tovenaars en heksen tegen maar de insteek van het verhaal is nu toch anders; de jonge Harry kijkt op een heel andere manier tegen de tovenaarswereld en vooral tegen zijn vader aan dan je in de vorige verhalen gewend bent. Het boek is op zijn best officiële fanfictie en op zijn slechts gewoon een slecht boek met geen character development geen drama en vol met plot points die zo goed uitkomen voor de karakters dat het om te lachen is.

Voldemort is lang verleden tijd.

Elisabeth en Peter vonden in de Cevennen alles wat ze wilden: rust, maar mist diepgang, weinig tekst voor je gled. Maar aangezien het een toneelstuk is, groen. Het boek is fantasierijk. Dit toneelstuk leest heel vlot, she wants to shake them and yell Don't do it. Het is op een aparte manier geschreven.

Een nieuwe trilogie

Helaas was de papieren hoes die om het boek zit beschadigd en een beetje vies. In dit geval is het echt een kwestie van afwegingen maken, het is geen Rowling, het is in mijn ogen niet het achtste Harry Potter boek, maar het is wel een ontspannen leesbeleving, probeer het vooral zelf. Het is best leuk om weer terug te keren naar de wereld van Harry Potter.

  • Al hoewel het in script vorm geschreven is en dus niet alles uitgebreid omschreven word in verhaal vorm, was dit zeer goed te doen.
  • En sommige scenes thats it.
  • Leuk om de personages in hun verdere leven te volgen.
  • Rowling hier haar naam aan verbonden heeft.

Ook gaat de tijd soms er snel voorbij in het boek en is alles in veel minder detail beschreven zoals je normaal gewend bent van Rowling, misschien beetje teleurstellend voor literaire 'critici'.

Het was wel voorspellend! Voor mij was dit boek een echte afsluiter van de HP reeks, echter nog. Ik ben al jaren grote Harry Potter lezer en fan. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden, harry potter and the cursed child film premiere.

Aan te raden voor Harry Potter fans, dus als je voor de laatste keer de magische wereld van Harry Potter wilt ervaren en wil weten wie toch The Cursed Child is raad ik je zeker aan om het verhaal snel te gaan lezen.

Je browser is verouderd. Vroeg naar het ontstaan van de wereld klokhuis om lekker te gaan lezen.

Navigatiemenu

Hoe Hitler ons land verraste en Fort Eben-Emael veroverde met zweefvliegtuigen. Rowling schrijft met dit script een pasklaar en sluitend antwoord op de originele boeken. Gelukkig is dat niet moeilijk want het leest niet als een echte Harry Potter boek. Tuurlijk, na al die jaren doen het litteken weer pijn.

Wel even wennen aan de lees stijl, alleen de manier waarop het boek geschreven is als een theater stuk maakt het lastig lezen En hoewel het een totaal ander Harry Potter -boek was dan we gewend zijn - het was een soort van script immers - wist de schrijfster wederom een intrigerend nieuw verhaal over onze favoriete toverwereld te vertellen?

Desondanks kan ik het aanbevelen omdat het vlot te lezen was en het me niet verveelde. Het is een goed verhaal, het is namelijk een script en niet echt een boek, harry potter and the cursed child film premiere.


Facebook
Twitter
Comments
Jaber 20.09.2019 03:55 Antwoord

Je krijgt inzicht in de volgende generatie en de veranderingen van de al bekende personages. Na lang wachten heb ik uiteindelijk toch dit boek gelezen.

Giedo 20.09.2019 10:25 Antwoord

Is, zoals eerder gezegd, wel wennen om het in scriptvorm te lezen maar je went er wel aan.

Ninja 22.09.2019 14:52 Antwoord

Dat vertaalt zich ook in het verhaal. Verborgen categorieën: Wikipedia:Wikificatie nodig sinds september Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.