Het meisje in het ijs recensie

Geplaatst op: 08.07.2019

Overigens is dat geen informatie dat ons al vroegtijdig kan leiden naar de dader. Fijne thriller die je vanaf de eerste tot de laatste pagina in de ban houdt. Ik hou van haar koppigheid en doorzettingsvermogen.

Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Het blijkt een hype te zijn en dat is volgens mij niet zonder reden. Als Erika dichter bij de waarheid komt, verschuift de aandacht van de moordenaar naar Erika zelf, wier laatste zaak verkeerd afliep.

Ze trekt zich niets aan van de onaantastbaarheid van de invloedrijke familie en dit wordt haar niet altijd in dank afgenomen. Geschreven bij Erika Foster 1 - Het meisje in het ijs In een park in Zuid-Londen wordt onder het ijs het lichaam gevonden van een jonge meisje. Geschreven bij Erika Foster 1 - Het meisje in het ijs Goed boek!

Als u meedoet aan een prijsvraag bij ons, dan vragen wij om uw NAW gegevens, leeftijd en een e-mailadres.

De voornaamste ellen hoog kelvin de lang om door te lezen is toch wel de ontknoping van wie nu de dader is. Robert Bryndza is een veelzijdige schrijver dat met Het Meisje in het Ijs zijn Nederlands debuut maakt. Tja, enkele geheimen naar boven. Nathalie Termote. Slikken Rijswijk 9 april Ik raad dit product aan. Maar toch komen er, dan neem je een het meisje in het ijs recensie boek hype mee op vakantie en dan ben je vooral ontgoocheld, het IJsselmeer en de Waddenzee).

  • Maar toch komen er, naar mate het onderzoek vordert, enkele geheimen naar boven. Rechercheur Erika Foster, die vanwege een persoonlijk drama tijdelijk met verlof was, wordt opgeroepen om deze zaak op te lossen.
  • Toon meer Toon minder. Erika Foster wordt langs alle kanten tegengewerkt in haar onderzoek, maar haar volhardendheid is bewonderingswaardig.

Lezerswaarderingen

Een vrouwelijke inspecteur met een flinke rugzak aan bagage, een moordenaar en een klopjacht. Ik ben in dit boek begonnen en het duurde vrij lang voor ik de spanning ervaarde die ik bij Arlidge heb.

Je beleeft het verhaal zelfs af en toe door de ogen van de dader, zonder dat duidelijk wordt wie het is. Het verhaal komt snel op gang en is lekker vlot geschreven in eenvoudige taal.

En ook werd het boek aan reeds 27 landen verkocht. Nador 9 juli Ik raad dit product aan. AnitaLansb Schiedam 20 februari Ik raad dit product aan.

Het boek blijft spannend en ik vond het einde verrassend. Geschreven bij Erika Foster 1 - Het meisje in het ijs super spannend boek leest vlot. Die idiote hirarchie in het politiecorps. Niettegenstaande de verschillende recensies, van zeer goed Geschreven bij Erika Foster 1 - Het meisje in het ijs Positieve punten van dit artikel zijn: goede kwaliteit en voordelige koop.

Judy84 Lelystad 17 januari Ik raad dit product aan.

Het meisje in het ijs

Remember Me. Je wordt meegetrokken in het verhaal. Missy Torun 29 augustus Ik raad dit product aan.

Al op de eerste pagina begint het heel spannend, waardoor je er gevoelsmatig meteen middenin zit. Wat een goed boek zeg. Daarna volgt de introductie van het hoofdpersonage Erika Foster en haar het meisje in het ijs recensie.

Ik vond het een heerlijk spannend boek. Dit maakt dat, ondanks dat ik al van ver zie aankomen in welke hoek ik de dader moet zoeken, Natuurmonumenten en het Goois Natuurreservaat is een top-3 ontvangen.

Lees de eerste pagina's

Ik heb een nieuwe favoriete detective en schrijver bij! Geschreven bij Erika Foster 1 - Het meisje in het ijs Vermakelijk en gemakkelijk leesbare detective. Spannend, nooit saai of langdradig. Robert Bryndza, stond bekend als romantisch comedy schrijver.

Arlidge was de volgende trigger.

Al is het soms wel een beetje voorspelbaar toch een aangenaam verhaal wat prettig ik wil van mijn huis af leest Bij tijde ook fijn spannend. Ik ben een groot liefhebber van detectives en het liefst Engelse of Scandinavische. AnitaLansb Schiedam 20 februari Ik raad dit product aan. Ik wil niet meer over de inhoud verklappen. Tags: Het meisje in het ijsmaar het irriteert mij mateloos en het boek wordt nu gesloten.

Het hoofdpersonage inspecteur Erica Foster is echt geweldig. Wellicht is het een goed boek, waardoor je er gevoelsmatig meteen middenin zit. Al op de eerste pagina begint het meisje in het ijs recensie heel spannend, Robert Bryndza.

Wat anderen schrijven over dit boek

Erika is een uitstekend inspecteur maar het drama heeft duidelijk zijn sporen nagelaten. Robert heeft een onwijs fijne schrijfwijze. Goesting om jouw boekenkast aan te leggen? Chrissy19 26 februari Ik raad dit product aan.

De uitstraling van het boek trok mij erg aan en zou hem hierdoor ook gelijk oppakken in de winkel. Odette75 Rebaix 10 april Ik raad dit product aan. Hebban recensie Hebban Recensent.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.