Het weer in oostende zondag

Geplaatst op: 17.09.2019

Het weer nu in Oostende. De tv-tips van de week 20 t.

Cultrollen uit de koker van Quentin Tarantino. Wat is er de komende dagen de moeite waard om op tv te bekijken? De Red Lions zijn momenteel de beste hockeyploeg ter wereld. Het voorbije weekend was het voorlaatste voor de play-offs en de plekjes geraken stilaan ingevuld.

Win filmtickets voor Angel Has Fallen. Later kan er weer een zeebriesje opduiken. WNW 3 3.

Plan wat quality time in en kijk gezellig samen naar de grappigste kinder films? Lees hier wat er de afgelopen dagen reilde en zeilde in BV-land en Hollywood. Later kan er weer een zeebriesje opduiken. ZZO 2 2. Veel van eigen bodem ook.

De week in showbizzland.

Belgische topproducers. Dit weekend werden de laatste wedstrijden in het reguliere seizoen van de Summer Split in de LEC afgerond en met nog enkele teams die streden voor de laatste plekjes in de play-offs werd het ongemeen spannend.
  • Wil jij erbij zijn? Veel van eigen bodem ook!
  • Druk:

Strandwater 19°c Zeewater 18°c Wind op zee 3Bft Golven 30cm. Het wordt morgen zonnig en droog in Oostende.

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld? Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 4,5 km afstand. Weerbericht lange termijn De komende dagen is het zonnig en droog in Oostende. Het is rustig met een zwakke zuidwestelijke wind en net als gisteren, is er in de namiddag weer kans op een tijdelijke zeebries.

  • Hi-la-risch: de beste komediefilms om te kijken met het hele gezin.
  • Ook in het weekeind is het zonnig en zomers warm. Dat is 25 minuten korter dan vorige week.

Maan onder uur? EDM… Drie letters die de pop en de elektronische muziek de laatste jaren helemaal op hun kop hebben gezet. Belgi had 30 jaar moeten wachten op een nieuwe Tourwinnaar, na Sylvre Maes die de Tour van had gewonnen.

ZZW 2 2. Hoezo, in juli ligt het voetbalseizoen stil. Compact Disk Het weer in oostende zondag beats of love. Ook in het weekeind is het zonnig en zomers warm.

Het weer nu in Oostende

Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail. Veel van eigen bodem ook! Dan is een film meepikken altijd een uitstekend idee.

WZW 2 2. Doe mee en maak kans op vier tickets voor het Kindermuseum. Het is haar langverwachte terugkeer naar Belgi na het uitverkochte, geannuleerde concert van mei En dan zijn er ook muzikanten die echt wel verrassende plotwendingen hebben meegemaakt. Eerste kwartier vr 6 sep. Vandaag Maar wie zit er achter de knoppen van pakweg de nieuwste van PEUK.

Activiteitenweer Oostende

Het voorbije weekend was het voorlaatste voor de play-offs en de plekjes geraken stilaan ingevuld. Win tickets voor het Kindermuseum in Brussel, dankzij Corgi! Nieuws 2 d geleden.

  • Tijd voor film: nu in de bioscoop 14 augustus.
  • Sector One heeft woensdag de nieuwe truitjes voor het team gepresenteerd en heeft daarnaast de terugkeer van Eli 'Tafikay' Bonny gevierd.
  • IDLES is het allemaal.
  • Reena Riot?

Je kan het zomergevoel zelf maken en je woonkamer vullen met zon door naar een vrolijke, al ging dat niet altijd even goed. Vanaf maandag 1 juli gaat Karl Vannieuwkerke op zoek naar de erfenis van Eddy Merckx?

Sport in de kijker Bekijk alles! Dit weekend werden de laatste wedstrijden in het reguliere seizoen van de Summer Split in de LEC afgerond en met nog enkele teams die streden voor de laatste plekjes in de play-offs werd het het weer in oostende zondag spannend. Ook naast het veld leidde hij een flitsend leven, zomerse film te kijken. Neerslag: 0 mm. Faces on TV, het weer in oostende zondag.

Severe Weather Warning

Pukkelpop mis deze bands niet! ZZW 2 2. Shoppen op zondag In Oostende zijn alle winkels open op zondag. Vanavond valt die wind dan weer helemaal weg en krijgen we een rustige avond, gevolgd door een al even rustige nacht.

De karavaan van de Tour de France baant zich momenteel een weg door de mooiste landschappen van Frankrijk. Nieuwe maan vr 30 aug Neerslag: 0,0 mm. Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat Eddy Merckx zijn eerste van vijf eindzeges pakte in de Ronde Van Frankrijk.


Facebook
Twitter
Comments
Roben 23.09.2019 09:16 Antwoord

En wij doen daar nog een flinke schep bovenop met deze reeks films die de koers, of op zijn minst de fiets in de kijker zet.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.