Het weer in rotterdam alexander

Geplaatst op: 04.08.2019

Al mijn metingen doe ik met Davis apparatuur. Ik probeer mijn mastje zo onopvallend mogelijk te maken, mijn hobby is immers niet die van de buren. Het weer in Prins Alexanderpolder.

Files en vertragingen. Dat is 25 minuten korter dan vorige week. Het weer in Prins Alexanderpolder. Het weerstation is een Davis Vantage Pro 2 met actieve ventilatie.

Ik deel niet alles.

Nieuwe maan vr 30 aug. Kijkt u bij de knop "grafieken" eens naar Weather Underground en alle mogelijkheden. Het blijft vandaag het weer in rotterdam alexander en droog in Prins Alexanderpolder. Ik probeer mijn mastje zo onopvallend mogelijk te maken, mijn hobby is immers niet die van de buren.

WZW 3 3. Alle andere metingen worden gedaan op de voorgeschreven hoogte van precies 1.

Nieuwe maan vr 30 aug

Over het KNMI

De met ijs en rijp omhulde zender van mijn bodemvochtmeter en bodemthermometer. Al mijn metingen doe ik met Davis apparatuur. Toggle navigation. Weather Underground is een wereldwijd netwerk en ook uw favoriete vakantiebestemming staat er absoluut bij, zelfs als dat Antartica is. Activiteiten weerbericht.

Laatste kwartier vr 23 aug. Maan op uur. Kijkt u bij de knop "grafieken" eens naar Weather Underground en alle mogelijkheden. De daagse weersverwachting Prins Alexanderpolder? Voor het actuele weer klik: Actueel linksboven.

Het weer nu in Prins Alexanderpolder

Nieuwe maan vr 30 aug Om het slingeren van de top tegen te gaan heb ik zes tuien van staaldraad gezet die met draadspanners op spanning blijven. Mijn mastje op het dak met als tophoogte ca 10 meter boven het maaiveld. Sinds kort doe ik metingen op klomphoogte 10cm Een weerhutje voor de sensor zal nog volgen.

Om het slingeren van de top tegen te gaan heb ik zes tuien van staaldraad gezet die met draadspanners op spanning blijven. Een Davis weerstation met alle basisfuncties bij elkaar.

Wie Rotterdam Alexander kent weet dat voederhuis voor vogels maken stadsdeel in de polder extreem laag ligt. Wordt het lekker weer of niet. WNW 1 1. Actuele waarnemingen?

Het weer de komende 48 uur

Weerplaza weerwidgets. Mijn station ligt op ruim - 5 NAP en ik ben dus gebaat bij goed dijkonderhoud. Maan op uur. De daagse weersverwachting Prins Alexanderpolder.

Ik probeer mijn mastje zo onopvallend mogelijk te maken, mijn hobby is immers niet die van de buren. Al maxi cosi cabriofix base manual metingen doe ik met Davis apparatuur.

Het weer nu in Prins Alexanderpolder. Nieuwe maan vr 30 aug Davis Vantage Pro 2 bestaande het weer in rotterdam alexander Actieve ventilatie temperatuur 1. Weather Underground is een wereldwijd netwerk en ook uw favoriete vakantiebestemming staat er absoluut bij, zelfs als dat Antartica is. Zon op uur.

Temperatuur

Na het weekend wordt het overdag kouder met temperaturen rond 23 °C. Uitgebreide regenradar. Om het slingeren van de top tegen te gaan heb ik zes tuien van staaldraad gezet die met draadspanners op spanning blijven.

Weersverwachting Prins Alexanderpolder voor vandaag en morgen.

Totale daglichtperiode is uur. De webcam staat op een paaltje, 40 cm boven de grond en laat u de hemel zien ten zuid zuidoosten van mijn weerstation. Metingen op klomphoogte   Sinds kort doe ik metingen op klomphoogte 10cm Een weerhutje voor de sensor zal nog volgen.


Facebook
Twitter
Comments
Ton 11.08.2019 08:44 Antwoord

De website kan helaas mijn metingen op klomphoogte, bodemvocht en bodemtemperatuur nog niet weergeven. Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.