Het weer in zuid duitsland bodensee

Geplaatst op: 05.08.2019

Het weer de komende 8 uur. Bekijk hier de weersverwachtingen.

Het meer heeft een lengte van 63 km en een maximale breedte van 14 km. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Er kan zich weer nevel of een mistbank vormen. Weersverwachting volgende week Scroll tabel en bekijk alle dagen. Klimaat Bodensee september Gemiddeld is het maximaal 22°C in september in Bodensee en minimaal rond de 9°C.

Bekijk hier de weersverwachtingen. Bekijk hier de beste reisperiodes. Volledig scherm sluiten. Er kan zich weer nevel of een mistbank vormen. Het wordt in de middag 20 graden in het noordwesten tot 25 graden in het zuidoosten!

Gem. aantal regendagen per maand en zonuren per dag

Bekijk de radar van overige landen en gebieden:. Meer over Bodensee. Klimaat Bodensee november Gemiddeld is het maximaal 10°C in november in Bodensee en minimaal rond de 3°C. Vanaf Brussels Airport is de vliegtijd ongeveer 1 uur en 25 min. Het meer heeft een lengte van 63 km en een maximale breedte van 14 km.

  • Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers.
  • Er valt in maart op 13 Dagen neerslag met een totaal van 27 mm. De twee grootste steden aan het meer zijn Konstanz en Friedrichshafen.

Geniet van de prachtige ligging. Bekijk het actuele reisadvies voor Duitsland op de site van de Rijksoverheid. Daarnaast maken de bergen een belangrijk onderdeel uit van de omgeving waardoor je tijdens je wandelingen langs het meer geniet van schitterende bergtoppen. Ga vanaf hier het water op met de verschillende bootdiensten. Scroll hoe is nieuw zeeland en bekijk alle maanden, het weer in zuid duitsland bodensee.

Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo:   kans op zeer warm w eer kans op winters weer kans op langdurige neerslag kans op orkanen cyclonen zonzekerheid UV-index januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december klik hier voor uitleg van de symbolen Disclaimer De informatie op deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld uit klimaatgegevens van meteorologische instituten, weerkundigen en andere bronnen.

Het is deze maand 14 Dagen droog in Bodensee en gemiddeld sneeuwt het 4 Dagen in maart. Lindau; authentieke plaats gelegen op een eiland. Het weer en klimaat van Bodensee is geschikt voor een zonvakantie.

Het weer in Nederland is vaak helemaal niet zo verkeerd. Bodensee heeft een zeeklimaat. Blijf bereikbaar in crisissituaties. Beste reistijd, weer en klimaat Bodensee Weer vandaag. Er valt in januari op 11 Dagen neerslag met een totaal van 34 mm? Bekijk het actuele reisadvies voor Duitsland op de site van de Hoe oud wordt aap.

Severe Weather Warning

Wordt het lekker weer of niet? Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo:   kans op zeer warm w eer kans op winters weer kans op langdurige neerslag kans op orkanen cyclonen zonzekerheid UV-index januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december klik hier voor uitleg van de symbolen Disclaimer De informatie op deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld uit klimaatgegevens van meteorologische instituten, weerkundigen en andere bronnen.

Klimaat Bodensee per maand Klimaat Bodensee per maand Scroll tabel en bekijk alle maanden. Zwitserland: Frauenfeld; mooie groene stad met uitzicht over glooiende heuvels.

  • Er kan zich weer nevel of een mistbank vormen.
  • Zo ben je goed voorbereid.
  • Het meer grenst behalve aan Duitsland ook aan Oostenrijk en Zwitserland.
  • Er valt in april op 12 Dagen neerslag met een totaal van 14 mm.

Bodensee Bodensee is het grootste Duitse meer en ligt prachtig gelegen in de alpenregio. Morgenvroeg verdwijnt de mist al snel, verder is het zonnig weer. Er valt in januari op 11 Dagen neerslag met een totaal van 34 mm. Laatste update: het weer in zuid duitsland bodensee maart om Bron: Nederlandwereldwijd. Blijf bereikbaar in crisissituaties. Radar preview. Weer ervaringen Bodensee. Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim.

Het weer voor vandaag & morgen

Quick links. Is het normale nummer bijv. De tabel heeft een responsive formaat en past zich aan voor elk apparaat. Beschrijf je ervaring met het weer:.

Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers. Het meer is ongeveer 75 kilometer lang en gemiddeld ongeveer 15 kilometer breed. Er valt in april op 12 Dagen neerslag met een totaal van 14 mm.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.