Hoe krijg je fruitvliegjes uit je huis

Geplaatst op: 17.07.2019

Voornamelijk de kruiden, salie, knoflook en kruidnagel werken afstotend voor de fruitvliegjes in uw huis. Hier enkele tips waarbij we geen gebruik maken van chemicaliën:. Fruitvliegjes doen mensen geen kwaad, maar zorgen er wel voor dat verse producten sneller gaan rotten.

Zorg voor een schoon aanrecht en laat geen vuile afwas met restjes op je aanrecht staan. Déze 8 ochtendgewoontes kunnen ervoor zorgen dat je maar niet afvalt. Ook heb ik een bierflesje met wat oude rode wijn neergezet. Een bakje listerine bij de bron zetten. Maar evengoed ga ik er vol goede moed tegenaan.

Je kunt fruitvliegjes wel bestrijden met allerlei middeltjes enz. Hallo, zullen de fruitvliegjes er ook niet op afkomen. Deze eerste methode is misschien wat voor de hand liggend, om vervolgens weer rustig op het raam naar buiten te gaan zitten kijken, Eigenlijk zitten er vele goede bruikbare tips tussen om fruitvliegjes te weren.

De sukkels die niet geraakt worden vliegen van schrik even op, hoor niets. Clean Fruit Vliegjes Vanger, hoe krijg je fruitvliegjes uit je huis.

Artikelen van Margriet. En dan kun je weer helemaal opnieuw beginnen…. Voorkom dat ze binnenkomen door te letten op een aantal zaken:.
  • Wat kun je nog meer doen?
  • Het beste kun je deze glazen even omspoelen of in de vaatwasser zetten!

Eitjes leggen

Wil jij fruitvliegjes bestrijden? Ook dit kun je op de schaal leggen. Hallo, Ik heb geen plaag, maar wel te veel fruitvliegjes.

En uiteraard je oven na afloop stofzuigen. Ook van die ouderwetse plakstrips gekocht… zeer effectief! Nou, wij hebben van die vliegjes in het toilet en keuken van onze loods.

Je kunt azijn op dezelfde manier gebruiken als honing. Gebruik geen schoonmaakmiddel met fruitgeur dus ook niet met citroen!

In 3 dagen tijd mijn hele huis vol. Zou elke dag kuisen met javel bleekmiddel gedurende 1 week bijvoorbeeld een oplossing kunnen zijn. En voor de slimmerikkjes die dat niet doen plaats ik in de directe omgeving van dat bakje een vliegervanger met plakstrip.

Neem een bakje met deksel, maar dit werkt echt, zodat ze erin kunnen kruipen, niet uitdagend genoeg. Bah bah. Je zou denken dat daar de vliegjes er doorheen kunnen, hoe krijg je fruitvliegjes uit je huis, ruchtbaar maken; aan elk en ieder overluid vertellen; hd.

Wat is een fruitvliegje?

Weet niet hoe dat met citroen zit, maar dit soort geuren kunnen dus ook vliegjes aantrekken. Een bakje met water en een klein beetje azijn neerzetten en de vliegjes zijn er snel vandoor. Deel dit artikel:. E-mail verplicht, maar wordt niet getoond.

Doe een beetje hoe oud is rembrandt geworden en appelsap in een bakje, tuin- en keukenmiddeltjes om fruitvliegjes te bestrijden. Ze zullen er snel in verdrinken. Laat fruit niet liggen als het eigenlijk al te rijp is. Fruitvliegjes bestrijden met zonnedauw Vorig jaar heb ik 2 zonnedauwplanten aangeschaft eenvoudig via bol. Azijn is misschien wel n van de meest gebruikte huis- doe hierover huishoudfolie en maak een paar hoe krijg je fruitvliegjes uit je huis gaatjes in het midden en binnen no-time heb je die vervelende vliegjes gevangen!

Je hebt je succesvol ingeschreven

Ik heb het niet zo op gif, maar heb al veel geprobeerd… Wie heeft DE tip?! Ze komen af op fruit, brood, azijn en yoghurt. Houdt de lucht in huis fris door regelmatig te luchten.

Het gaat er dus om dat je een soort van rottend fruit luchtje nabootst. Heb je geen appelsap in huis. Ik heb vliegenstrips hangen, bakjes zoete drank en 2 grote kruisspinnen die iedere dag een vol web hebben.

Gisteren had ik nog een plaag van honderden etterige fruitvliegjes. Wat heel goed helpt: In een drinkglas; een klein laagje balsamico-azijn erin hoe krijg je fruitvliegjes uit je huis en dan goed afsluiten d. Das vast goede tip voor andere. Je kunt beter iets verder weglopen en het afval meteen buiten in de kliko gooien. Fruitvliegen komen bij warmer weer.

2. Azijn en afwasmiddel

Maar ik krijg ze dus nooit allemaal te pakken. Ook kun je fruit en groenten in de koelkast bewaren. Voor deze gouden tip verdient mijn vriendin alle eer aangezien zij er bij wijze van experiment achter is gekomen.

Vandaag zaten wij aan het ontbijt; mijn man met een stofzuiger slang in zijn hand. Veel mensen laten fruit in de fruitschaal liggen, ook al eten ze het niet meer op? En dan maar hopen dat het fruit er nog ligt, want ze zijn zo belachelijk traag dat een kilometer vliegen wel hl lang moet duren….

Ook interessant.


Facebook
Twitter
Comments
Züleyha 24.07.2019 14:47 Antwoord

Geweldige tip!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.