Hoe krijg je krullen met een stijltang

Geplaatst op: 20.08.2019

Neem een haarlok de grootte hangt af van hoe grote krullen je wil. Home News Fashion Beauty Lifestyle. Lees ook 7 tips tegen wallen Beauty.

De Max Pro Evolution stijltag kan zowel gebruikt worden om het haar te stijlen als om het haar te krullen. Je haar krullen met een stijltang Over de auteur. Daarom hebben we een video gemaakt waarin we stap voor stap uitleggen hoe je de perfecte krul in je haren krijgt. Gebruik een dunne stijltang.

Werkt nog sneller! Start met volledig droog haar. Nu hebben wij een manier gevonden waardoor het sneller, eenvoudiger en efficiënter kan!

Nat haar maakt al helemaal geen krullen en bij vochtig haar lukt het ook niet. Herhaal dit met alle haarstrengen in het onderste en daarna het bovenste gedeelte. Als ik mijn haar wil krullen doe ik het ook altijd met een stijltang. Verschillende krullen, de n zit super mooi en de ander is al uitgezakt, Whered she get that.

Wat kan je wel veranderen.

Stap 1. Als je heel dik haar hebt, zal het krullen beter gaan in secties in plaats van de hele bos in een keer proberen te bedwingen. Ontvang iedere week stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie.
  • Voor meer stevigheid: Spuit een beetje haarlak op je krullen om ze de hele dag glad en strak te houden.
  • Zowel Vidal Sassoon als Conair produceren dit en ze zijn net zo effectief. Maar als je nog een keer checkt en deze plukjes ook nog doet, ziet het er super mooi uit!

How to: Krullen maken met een stijltang. Werkt nog sneller! Stap 2. Daarna had ik nog eens geprobeerd op een lagere stand maar toen lukte het niet. Enkele lokken die stijler of golvend zijn, kunnen een natuurlijke of strandlook geven. Door het bezoeken van deze site aanvaard je het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken.

  • Als je krullen wilt die lijken op pijpenkrullen, maak je secties dan maximum 5 cm breed. Er zijn veel mensen die de stijltang gebruiken om hun haar te krullen, maar vaak doen zij dit op de verkeerde manier.
  • Verschillende krullen, de één zit super mooi en de ander is al uitgezakt, en het ziet er gewoon niet zo netjes uit. Het heeft wat oefening nodig, maar als je eenmaal je de techniek onder de knie hebt, zal je er geweldig uitzien, bijna klaar voor de rode loper!

Ontvang iedere week stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie. Daarnaast is titanium erg stevig, waardoor de stijltang wel tegen een stootje kan. In deze blog lees je hoe. Spuit het over je hele haar en kam er even door - als je geen kam hebt, haal dan gewoon je vingers door je haar om het hoe krijg je krullen met een stijltang te verdelen. Doe hetzelfde voor de andere golven in je haar.

Het resultaat kan variëren

Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. Lee Stafford Hold Tight Spray. Maak strakkere krullen door de stijltang volledig rond te draaien in plaats van halverwege te stoppen.

Vervolg nu met de rest van je haar. LOVE dit artikel 18 18 meiden hebben deze blog geloved. Zelf doe ik het ook vaker alleen maak ik niet zo'n bos krullen. Pak een pluk. Verdeel je haar in secties, steek bijvoorbeeld het bovenste deel van je haar op en werk zo van beneden naar boven.

Zo doe je het

Je haar krullen met een stijltang Over de auteur. Voor sommige mensen zijn ze zelfs makkelijker in gebruik. Blijf krullen in laagjes.

  • Home Beauty.
  • Artikel schrijven.
  • Of probeer de kleine golfjes.
  • Het extra volume zal ervoor zorgen dat je haar er niet te plat uitziet wanneer je het krult.

Gebruik secties breder dan 5 cm voor grote krullen? Welkom op ons eigen blog. Krulspelden, hoe krijg je krullen met een stijltang, kan het haar namelijk enorm beschadigd raken, diffuser of n van de duizend andere manieren, I cant really tell you too much because its all very secretive. Wanneer je dit niet doet, greeting messages. Meestal vind ik het er nog mooier uitzien dan met de krultang. Hierdoor kan het haar beschadigen en zijn de krullen niet mooi rond.

Zelf doe ik het ook vaker alleen maak ik niet zo'n bos krullen. Zakt je haar gemakkelijk uit. Tips Doe dit niet wanneer je nat haar hebt.

Aan de slag

Draaien : Start halverwege de totale lengte van je haar, sluit de stijltang en maak een halve draai. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Can we help you?

Deel dit artikel:. Erg handig!. Krul eerst het haar bovenaan en daarna rond je gezicht.


Facebook
Twitter
Comments
Jorno 24.08.2019 12:30 Antwoord

Kokosnootolie heeft erg veel toepassingen: conditioner, haarmasker, vochthoudende crème, nagelgroeimiddel, huidcrème, lippenbalsem, make-up remover, enz. Voor elk haartype De Max Pro Evolution stijltang heeft een LCD-scherm op de tang, waarop je precies kunt zien hoeveel graden de tang is.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.