Hoe teken je topmodel schoenen

Geplaatst op: 09.07.2019

Teken-instructie stap voor stap Voortgang van Nu vouw je kleine vouwtjes naar het midden toe. Waar zoek je naar?

Dit is belangrijk zodat na het omdraaien het zijdepapier aan de voorkant zit. Stap 1: sjablonen maken Leg transparant papier over het figuurtje van Hayden en zet het vast met paperclips.

Tekenschool Leer hoe je mooi tekent! Daarna teken je het haar. Overige teken-instructies uit deze categorie. Tip: Ga met een kleurpotlood nog een keer over de top en druk op sommige plekken even iets harder op het potlood.

Met een glittergelpen kun je de veters en de studs op de broek tekenen. Ga met deze kleur over de plekken waar geen licht valt. So What, hoe teken je topmodel schoenen. Schoenenontwerp: Teken eerst voorzichtig met een potlood de hulplijnen. In het TOPModel magazine laten we je elke maand zien hoe je mooie outfits kunt tekenen. Nu vouw je kleine vouwtjes naar het midden toe.

Hierdoor wordt de lagenlook perfect!
  • Je wilt jouw vrienden laten zien dat jij dit design mooi vindt? Meld je aan!
  • Teken-instructie stap voor stap Voortgang van

Top Model Tekenen Ontwerpen

Nu neem je een scherp potlood en daarmee teken je de naden aan de zijkant van de broek en de zakken. Teken met een potlood de outfit, het haar, de sieraden en andere kleine details zoals de zakken en de broekrand. Uit het zijdepapier knip je nog een riem die is zo breed als Haydens taille.

Tekenschool Leer hoe je mooi tekent! Ga over alle potloodlijnen met een roze stift.

  • Nu leg je een transparant papiertje op het figuurtje en geef je Hayden een kort, los zittende trui. Voeg links en rechts minstens 1 tot 2 cm extra breedte toe, zodat je genoeg hebt om te vouwen.
  • Probeer er per lijn wat regelmaat in te houden. Probeer er een paar zigzaglijnen en ruitjes in te tekenen.

Boven de taille teken je het bovenlichaam van Hayden tot de oksels? Deze plak je dan boven op de schouder van het shirt. Bezoek ons dan op YouTube. Als eerste teken je sjablonen voor de collage-look. Veel plezier met de TOPModel-tekenschool. Kleur de broek en het shirt in met de neongelstiften en laat het goed drogen.

Top Model Tekenen

Druk hierbij niet te hard op je potlood zodat je kleine foutjes makkelijk kunt weggummen. Plak de rok op en bedek de bovenkant met de riem. In het augustus-magazine nu verkrijgbaar vind je tips hoe je jouw getekende kledingstukken verschillende structuren kunt geven. Met een glittergelpen kun je de veters en de studs op de broek tekenen.

Plak nu de top op het figuurtje. Dan kleur je de kleinere dingen, en de uitzichten van de toppen zijn gewoon belachelijk. De scanner hiervoor vind je in jouw TOPModel-app. Je wilt jouw vrienden laten zien dat jij dit design mooi vindt. Pak een velletje zijdepapier en maak er een propje van.

Teken ook plukken haar en kleur de lippen en ogen in, hoe teken je topmodel schoenen.

Daarna teken je het haar. Waar zoek je naar? Knip het nu uit.

Nu neem je een scherp potlood en daarmee teken je de naden aan de zijkant van de broek en de zakken. Deze plak je dan boven op de schouder van het shirt. Bezoek ons dan op YouTube.

Sluit de overgang tussen rok en top af met de riem. Verbind alle lijnen hier: rood! Pak een velletje zijdepapier en maak er een propje van.

Met een roze glittergelpen kun je nog een riem tekenen en het gespje kun je met een zilveren gelpen inkleuren. Teken licht met een potlood hulplijnen: voor de hals van de top teken je een iets gebogen lijn langs de hals, dit wordt de hoe teken je topmodel schoenen van de rok, hoe teken je topmodel schoenen, bijvoorbeeld via Bol.

Met een roze glittergelpen kun je nog een riem tekenen en het gespje kun je met een zilveren gelpen inkleuren. Laat het even drogen en gum dan alle potloodlijnen weg. Speel door de TOPModel wereld: wees creatief en laat ons je tekeningen zien, vlieg virtueel naar trendy steden en vind de perfecte outfit voor je avatar!

Dan spreid je het weer uit en plak je het sjabloon met de voorkant op het zijdepapier. Nu neem je een scherp potlood en daarmee teken je de naden aan de zijkant van de broek en de zakken. Teken de figuurtjes niet te klein?


Facebook
Twitter
Comments
Soufian 11.07.2019 14:38 Antwoord

De sluiting kun je met een zilverkleurige glittergelpen zelf tekenen.

Jildou 12.07.2019 17:30 Antwoord

Terug naar het overzicht. Om de rok echter te laten lijken teken je de zoom wat golvend na.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.