Hoeveel graden is het vandaag

Geplaatst op: 12.07.2019

De zon schijnt nog een tijdje en laat de hemel voor zonsondergang roodoranje kleuren. In het weekend wordt het nog warmer en kan het 29 of 30 graden worden. In de avond klaar het breed op en kan nog een paar uur van de zon genoten worden.

Normale temperatuurwaarden Gemiddelde temperatuur 17,6° Maximale temperatuur 23° Minimale temperatuur 12° Laagst gemeten temperatuur 5,8° Jaartal laagst gemeten temperatuur Hoogst gemeten temperatuur 33,8° Jaartal hoogst gemeten temperatuur Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer?

In het binnenland kunnen enkele mistbanken of wat velden met nevel ontstaan. In het zuidoosten kan het 30 graden worden.

Marc de Jong Sinds actief als meteoroloog bij Buienradar. Help ons door een uitzondering te maken voor Buienradar. Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 16 °C.

Bekijk de widgets. Vrijdag wordt het 24 graden in de kustgebieden en 25 tot 27 graden in het binnenland.

Weerbericht Belgi. Minimale temperatuur. Speel mee met het leukste GP-managerspel van Nederland en win mooie prijzen.

Vooruitzichten

In Limburg en het oosten van Brabant kan het met 25 graden zomers warm worden. Bekijk weersverwachting van Europa. De komende dagen is het zonnig en droog in Alkmaar. Er zijn flinke zonnige perioden, maar er trekken ook enkele wolkensluiers over het land. Tip de redactie. Activiteiten weerbericht. Komende 5 dagen Max.

  • Activiteiten weerbericht.
  • Er kan genoten worden van flinke zonnige perioden en het blijft droog.

Uitgebreide regenradar! In de middag ontstaan in het binnenland stapelwolken, maar die groeien niet uit tot buien. In de Oostkantons daalt de temperatuur naar graden en kan het aan de grond een beetje vriezen.

Vanavond klaart het op steeds meer plaatsen op en de laatste buien verdwijnen. WZW 3 3, hoeveel graden is het vandaag.

Zoek het weer op uw locatie

Er kan genoten worden van flinke zonnige perioden en het blijft droog. Later in de week wordt het minder warm en neemt de kans op enkele buien toe. Voor meer informatie klik hier.

Jaartal hoogst gemeten temperatuur? We tonen hoeveel graden is het vandaag actuele weer per uur tot 48 uur vooruithet weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. Het wordt elke dag warmer met in het weekend zomerse temperaturen tussen 25 in het noordwesten en bed and breakfast haarlemmermeer graden in het zuidoosten!

Ook na het weekend lijkt het zomerweer aan te houden. Er staat weinig wind en het is al snel heerlijk weer om buiten te zijn. Zoeken naar het weer op uw wintersport- of vakantiebestemming:.

Weernieuws

Bekijk ook alle leuke weerwidgets, zo plaats je gemakkelijk het weer in Alkmaar voor de komende 3 tot 5 dagen op je eigen site. In de avond verdwijnen de stapelwolken. Het blijft vandaag zonnig en de kans op neerslag neemt af in Alkmaar.

De temperatuur daalt vannacht naar 13 graden aan zee tot lokaal 9 graden in het binnenland.

  • Wind: W 3.
  • In het zuidoosten kan het 30 graden worden.
  • Zoeken naar het weer op uw wintersport- of vakantiebestemming:.
  • Upgrade je browser via Instellingen.

Radar Weer. Daarom werken bepaalde elementen van NU. WZW 1 1. ZZW 2 2. NNW 2 2. Ook trekken enkele wolkensluiers over het land. In het weekend wordt het nog warmer en kan het 29 of 30 graden worden. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 15,6 km afstand, hoeveel graden is het vandaag.

Het weer de komende 48 uur

De zuidwestenwind neemt af en wordt zwak. Het is wisselend bewolkt met zon en stapelwolken. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Na het weekend wordt de verwachting wat onzekerder. Vrijdag is het zomer weer helemaal terug met maxima van 25 tot 27 graden. Deze  namiddag verschijnen vooral landinwaarts stapelwolken en is hier en daar een bui mogelijk.


Facebook
Twitter
Comments
Geertje 17.07.2019 07:55 Antwoord

Log hier in. Volg dan ons nieuwsblog.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.