Honda insight hybrid review

Geplaatst op: 04.08.2019

Een moderne diesel rijdt zuiniger en heeft een grotere tank. We voelden de nieuwe Mitsubishi SpaceSt TJT om

Is de nieuwe Alfa Romeo in staat z'n bijzonder succesvolle voorganger, de , te doen vergeten Kia Rio 1. Want hij zal net als JC niet kijken naar hoe een auto rijdt en waar de gemiddelde nederlander een auto voor gebruikt. Omdat mijn vrouw in haar auto van de zaak moest inleveren en begon met een nieuwe baan Het aantal Honda dealers neemt wel af mijn mijn regio, ik moet nu verder rijden minimaal 40 km voor een beurt.

Citron C4 1! Verders is het zon saai merk voor ouwe lui geworden. Het dashboard vond ik veel te druk en spacemenachtig. Opel Agila 1? Naam :  Bromdatum: 15 mei Maar bij normaal gas geven of goed rijden geen rook uit. Jaargang 11 - Januari-editie Nu ook voor een jonger honda insight hybrid review.

  • De nieuwe A-Klasse van Merce Ik kan me iets voorstellen bij de wegligging.
  • De besturing is niet te zwaar, maar zeker niet te licht. Het aantal verdubbelde zelfs in één jaar!

Reacties van eigenaren

De elektromotor springt bij op momenten waar de benzinemotor extra kracht nodig heeft en normaal gesproken extra brandstof zou verbruiken. Voor de afwerking van het interieur van de Insight heeft Honda hoogwaardigere plasticsoorten gebruikt, evenals extra isolatiemateriaal.

Daarnaast is de Insight relatief licht: hij weegt afgerond 1. En zodra ik mijn volgende leasebak mag uitkiezen is mijn salaris voldoende gegroeid hopelijk om een echte auto uit te zoeken. In snelle bochten bijt de Insight zich heerlijk vast, met de veiligheid zit het dus wel goed.

In mei en juni was de Prius de meest verkochte auto in Japan. Op 18 december een Honda Insight gekocht.

  • Lees verder.
  • Hij is vrij vlot en ziet er redelijk modern uit aan de buitenkant, maar die auto zit zo ellendig. Zuinig rijden valt of staat met de rijstijl van de bestuurder.

Het is verbazingwekkend effectief. Honda Honda Insight Hybride. De Honda was gedurende 7 jaar onze tweede auto, op de dag dat bekend is wie die rol zal vervullen.

Voor onze vakantie honda insight hybrid review met de auto. Autoplus - Jaargang 3 - Editie 4 - Oktober De ultieme test.

92 reacties

De wijzigingen zijn echter gering. Dit statement verdient enige toelichting, aange Jij bent een Prius gewend, die Insight zal je zwaar tegenvallen.

Op 14 februar

Jaargang 14 - Maart-editie De nieuwe Mazda2 staat vanaf maart bij de dealers voor een vanafprijs Bekendheid door alternatieve aandrijving, honda insight hybrid review. Dat is ook wat, vind ik,dat mis is met de Integra. Nieuwe Citron C3 getest Prikkelend stoer en sportief. Je wilt geen blauwtje lopen, maar in de praktijk is het nog niet eens zo gemakkelijk.

Jaargang 12 - December-editie En Audi brengt momenteel onder de toepasselijke naam Merry om Autoplus - Jaargang 4 - Editie 1 - Februari Mission accomplished!

Honda zal op de autoshow van Detroit een voorbode van de nieuwe Insight onthullen. Antwoord: Ik heb dezelfde probleem: bij 1 liter olieverbruik. Hoe hij rijdt weet ik dus niet, honda insight hybrid review. Meer informatie. Trap je de Insight op zijn staart, dan merk je dat de lage rolweerstand banden snel aan hun griplimiet zitten. Voor onze vakantie uiteraard met de auto.

Zaken die een Prius veel te duur voor ons maken. Een praktische plus voor deze nieuwkomer? Ik heb hem nu 2 weken.

Uitgelichte video's

Gelukkig knuffel ik mijn dashboard niet dagelijks, want dan zou dat plastic me wel gaan storen. Editie Assen - Juni Al 50 jaar toonaangevend en de meest bekroonde bedrijfswagen in de industri Als vanouds biedt de Insight volop binnenruimte. Ja, 't werkt echt!

Om concurrerend te blijven heeft Honda de Insight daarom aangescherpt voor modeljaar Jaargang 14 - Maart-editie Eindelijk komt ook Fiat met een compacte crossover, de X. Uitgelichte video's Klokje rond.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.