How to make an ender chest in mc

Geplaatst op: 24.07.2019

Als je deze kisten plaatst,zitten er in alle chests die je plaatst een wheat en een boot! Je kan ook items zoeken zoals in NotEnoughItems!!

Obsidiaan en Enderoog. Mooie post. Minecraft content and materials are trademarks and copyrights of Mojang and its licensors. De richting waarin het slot staat. Navigatiemenu Naamruimten Pagina Overleg.

Thank you. Minecraft accountnaam: Alexandercitt Aantal keer bedankt: Dat is wel handig,omdat je hun wheat gewoon kan plunderen. In deze snapshot zijn er een paar nieuwe updates!

Alexandercitt Donateur Diamond Dominator Berichten: 3. Je kan het helaas nogsteeds niet craften.

Hulpmiddelen Verwijzingen naar deze pagina Verwante wijzigingen Speciale pagina's Printvriendelijke versie Permanente koppeling Paginagegevens Paginawaarden. Ja ik ook!

Wat is een Ender-kist?

Niet alleen is het oog van Ender van cruciaal belang voor het maken van eindscènes, maar wat nog belangrijker is, het wordt gebruikt om spelers te helpen bij het vinden en invoeren van eindportals. De inventaris van de Enderkist is gescheiden voor elke speler en dus kan alleen de speler die voorwerpen in de Enderkist hebben gestopt er zelf alleen bij. Turquoise bloem. Om deze chests te maken heb je 8 obsidian en 1 ender eye nodig.

Enderkisten kunnen worden geopend door op gebruiken te drukken. Dat is wel handig,omdat je hun wheat gewoon kan plunderen! Print Korte URL.

  • Dankjewel Niels. Tags voor alle blok-entiteiten [ edit ].
  • Niet alleen is het oog van Ender van cruciaal belang voor het maken van eindscènes, maar wat nog belangrijker is, het wordt gebruikt om spelers te helpen bij het vinden en invoeren van eindportals.

Ik speel geen Minecraft meer en 4Wonders mijn server is gestopt. Pagina's: [ 1 ] 2. De Enderkist werd toegevoegd aan het spel en deelde dezelfde inventaris voor elke speler op een server; Jeb zei dat het voor iedere speler apart zou zijn in 12w24a! Hoewel ender kisten zijn explosiebestendig een ander voordeel ten opzichte van standaard kistenkunt u ze breken met een houweel of ender draak indien nodig.

Welkom bij mijn eerste nieuwsbericht.

Minecraft Beacon

Minecraft accountnaam: frogkey Aantal keer bedankt: 1. We are conducting a survey to better understand the user experience in making a first edit.

Het kan ook worden verkregen op de Nether Portal of in een onbeperkte vorm in de regio The End op het platform dat elke keer dat u The End invoert, wordt gemaakt.

Aankondiging: Stickies gepdatet. Maar als je deze chest in de nether plaatst,en er een in de normale wereld plaatst dan zit hetzelfde in de chests. Het enige nadeel is dat een ender-kist veel moeilijker te maken is dan een kist, waarbij blokken obsidiaan en een oog van ender nodig zijn. Minecraft accountnaam: Alexandercitt Aantal keer bedankt: We hebben een Discordserver.

Minecraft Beacon Recipe

Als je deze kisten plaatst,zitten er in alle chests die je plaatst een wheat en een boot! Welkom bij mijn eerste nieuwsbericht! Citaat van: Alexandercitt op 26 mei , Als antwoord op het gevoel van een paar spelers plande Jeb om iets te testen wat nog niet duidelijk is wat het is.

Na het uitvoeren van deze actie, zal het oog naar het portaal gaan en een spoor van paars stof achterlaten dat je kunt volgen.

Aankondiging: Stickies gepdatet. Dat is wel handig,omdat je hun wheat gewoon kan plunderen. Nieuws: Aankondiging: Stickies gepdatet. Het Eye of Ender heeft meerdere functies voor Minecraft-spelers? We hebben een Discordserver. Oke,dankje voor de tip. Obsidian kan gedolven worden op plaatsen waar water tijdens het spel lava ontmoet. Deze villages zijn bijna hetzelfde als de normale villages,maar dit is van sand en sand-stone how to make an ender chest in mc.

Als een solide blok boven de Enderkist is geplaatst, kan het niet worden geopend. Nieuwe NPC village.

Navigatiemenu

Er is toch al een topic voor snapshots? Lees meer over wat een ender-kist en het oog van Ender voor u kunnen doen. Citaat van: Ubo op 18 september , Navigatiemenu Naamruimten Pagina Overleg.

Whoo stond op minecraft wiki dat je emerald ore alleen werken bij de landmacht hooge bergen biome kan vinden en dat hij zeldzamer is dan diamond Hoewel ender kisten zijn explosiebestendig een ander voordeel ten opzichte van standaard kistenkunt u ze breken met een houweel of ender draak indien nodig.

Meld problemen daar. Alexandercitt Donateur Diamond Dominator Berichten: 3.


Facebook
Twitter
Comments
Adem 28.07.2019 12:32 Antwoord

Het kan ook worden verkregen op de Nether Portal of in een onbeperkte vorm in de regio The End op het platform dat elke keer dat u The End invoert, wordt gemaakt. Minecraft accountnaam: frogkey Aantal keer bedankt: 1.

Jawad 27.07.2019 23:09 Antwoord

Ja,voor de bouwers onder ons zijn er nu ook sand-stone stairs!

Noumidia 30.07.2019 03:08 Antwoord

Ook verkopen ze nu Chain armour,en is het dus mogelijk om te krijgen in singleplayer zonder te cheaten! In plaats daarvan kun je ze terughalen op een andere ender-kist in je wereld of door simpelweg een nieuwe ender-kist te maken.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.