Htc one valt uit en gaat niet meer aan

Geplaatst op: 01.07.2019

Hi, Gisteravond heb ik mijn htc one m8 de hele avond kunnen gebruiken totdat deze leeg ging. Hoe schakel ik over tussen het HTC Sense toetsenbord en invoermethoden van derden? Weet iemand waarom mijn HTC one m8 niet meer aan gaat?

Batterij is helaas niet te verwijderen, in ieder geval bedankt voor je hulp! Waarom krijg ik aanbevelingen voor restaurants op mijn telefoon?

Met welke app kan ik alle muziek luisteren, ook als ik geen Wi-Fi heb? Wat kan ik doen als ik mijn wachtwoord, PIN of patroon voor schermvergrendeling op mijn telefoon ben vergeten? Hulp en foutoplossing ontvangen De HTC 10 opnieuw starten zachte reset Pictogrambadges in- of uitschakelen Wat is er nieuw   Android 8. Heb je begeleiding nodig bij het werken met je telefoon?

Vraag volgen.

Indien dat zo is raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren. Wat betekent apparaatbescherming. Thank You. Als je in de vorige stap hebt kunnen confirmeren dat het HTC scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. Hoe kan ik de lijst met actieve apps zien. Duurt even, maar op een gegeven moment lukt het aanzetten weer.

Waarom wordt mijn batterij zo snel leeg getrokken? Ingeval je in de vorige stap hebt kunnen affirmeren dat het HTC One A9-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is.
  • Wat moet ik doen? Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt.
  • Waar wordt Batterij-optimalisatie voor gebruikt in Instellingen? Daarom is dit een probleem dat redelijk vlug moet worden gefixt.

[video] Samsung Galaxy Note 10+ vs S10+: dit zijn de verschillen

De gebruikte url is ongeldig. Plaats reactie. Wat moet ik doen? Is mijn telefoon achterwaarts compatibel met oplaadaccessoires die Qualcomm Snel opladen 3. Next Het scherm van mijn Google Nexus 6 gaat niet meer aan. Dit kan af en toe het scherm in orde brengen. Thema's downloaden Bladwijzers van thema's maken Je eigen thema vanuit het niets maken Thema's combineren Je thema's zoeken Thema's delen Een thema verwijderen Persoonlijke instellingen Beltonen, meldingen, en alarms Achtergrond voor beginscherm Het schermlettertype wijzigen Startbalk Widgets op het beginscherm plaatsen Snelkoppelingen aan het beginscherm toevoegen Vensters van het Beginscherm bewerken Het hoofdbeginscherm wijzigen Apps groeperen op het widgetvenster en de startbalk Apps rangschikken Camera Camera   Camerascherm Een vastlegmodus kiezen Zoomen De flitser van de camera in- of uitschakelen.

  • Waarom ontvang ik geen meldingen voor mail en expresberichten nadat het scherm een tijdje uitgeschakeld is geweest? Hoe weet ik of mijn telefoon bruikbaar is in het lokale netwerk van een ander land?
  • Wat gebeurt er met mijn foto's en video's nadat One Galerij is stopgezet? Hoe ga ik naar de rijstand?

Waarom schakelt mijn telefoon vanzelf uit. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Plaats antwoord. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Tot vlucht eindhoven naar griekenland van ramp is exact hetzelfde gebeurd met het leentoestel dat ik van mijn vader kreeg - heb een andere oplader gebruikt en het was een compleet ander toestel. Si vous continuez utiliser ce site, nous supposerons que vous en tes satisfait.

Indien dat zo is raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.

De telefoon start niet op - HTC One SV

Het is uiterst onaangenaam wanneer dit gebeurt, omdat de HTC One A9 onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Waarom schakelt mijn telefoon vanzelf uit? Ik heb HTC back-up eerder gebruikt. Si vous continuez à utiliser ce site, nous supposerons que vous en êtes satisfait.

Related Posts. Het gebeurt vaak dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht functioneert. Waarom kan ik geen beeld-in-beeld gebruiken wanneer ik YouTube-video's afspeel! Internetradio-uitzending tevens gestopt! Als de HTC 10 langzamer werkt dan normaal, nauwelijks reageert, I am magnificent, not just the beautiful and lovely things.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een HTC 10- scherm niet meer aan gaat ?

Vanochtend ging hij niet meer aan, ik ging er vanuit dat hij gewoon niet was opgeladen. Heb ik ook wel eens gehad met m'n HTC M8. Je geheugenkaart configureren als interne opslag Apps en gegevens verplaatsen tussen het telefoongeheugen en de geheugenkaart Een app verplaatsen naar de geheugenkaart Bestanden in het geheugen weergeven en beheren De geheugenkaart ontkoppelen Soorten geheugen Bestanden kopiëren tussen HTC One M9 en je computer Opslagruimte vrijmaken Over Bestandsbeheer Batterij-optimalisatie voor apps Het batterijpercentage weergeven Batterijgebruik controleren De batterijgeschiedenis controleren De modus energiebesparing Extreme energiebesparingsmodus Tips voor het verlengen van de levensduur van de batterij Backup en herstellen Synchroniseren, back-up maken en opnieuw instellen   Sociale netwerken, e-mailaccounts enz.

Waarom verschijnen mijn opgenomen foto's in liggende stand op mijn computer? Als je een van deze drie gevallen opmerkt, toont dit aan dat de HTC One A9 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt.

Hiervoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan. Toch krijg ik mijn telefoon met geen mogelijkheid meer aan, iemand hier ervaring mee. De HTC 10 resetten harde reset. Waarom vergrendelt mijn telefoon niet, zelfs niet wanneer ik reeds een wachtwoord voor schermvergrendeling heb geconfigureerd. Plaats reactie. Video toevoegen. Meer mobiele telefonie.

Wat te doen als je HTC 10-scherm niet aan gaat

Wat gebeurt er als ik een bestand open dat ik heb ontvangen via Bluetooth? Search for:. Hoe schakel ik de ontwikkelaarsopties in?

Wat moet ik doen als mijn telefoon te warm of heet wordt. Waarom verschijnen mijn opgenomen foto's in liggende stand op mijn computer. Wat moet ik doen wanneer ik mijn telefoon kwijt raak of als het gestolen wordt.


Facebook
Twitter
Comments
Chiméne 02.07.2019 22:47 Antwoord

Door verder te gaan met bladeren op deze site, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Hoe voeg ik een handtekening toe in mijn tekstberichten?

Mart 02.07.2019 20:32 Antwoord

Bijvoorbeeld als je HTC One A9 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Wat moet ik doen wanneer ik mijn telefoon kwijt raak of als het gestolen wordt?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.