Huis te koop drachten de tijen

Geplaatst op: 01.07.2019

De luxe badkamer met toilet, designradiator, ligbad en fonteinset van keramiek is volledig betegeld in moderne kleurstelling. Gelegen op een rustige locatie in woonwijk de Trisken in Drachten.

Het comfort van vrijstaand wonen. Ludingakerke 7 HH Drachten Friesland. Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Drachten. Verkoop een woning in Drachten De luxe badkamer met toilet, designradiator, ligbad en fonteinset van keramiek is volledig betegeld in moderne kleurstelling. Koopwoningen Drachten Koopwoningen Drachten Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Drachten. Vrijstaand woonhuis met paardenstallen en weiland aan de rand van Drachten Vrijstaand woonhuis met paardenstallen en weiland op een toplocatie.

Een plaatje, deze prima onderhouden tussenwoning met bijkeuken en sfeervolle uitbouw tuinkamer aan achterzijde woning.

Mail huis te koop drachten de tijen. De luxe badkamer met toilet, De moderne lichte keuken is van het bouwjaar en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, designradiator. De vele ramen brengen veel licht in de kamer. De boerderij is door voorgaande eigenaren fors verbouwd, Die is netjes ingericht en voorzien Verkoop een woning in Drachten Heeft u de nodige moeite met het verkopen van uw woning. Door de vestiging van Philips vertrokken veel mensen naar Drachten omdat daar voldoende werkgelegenheid was.

Op mooie woonstand in de wijk Himsterhout gelegen royale vrijstaande woning met vrijstaande houten berging en rondom gelegen tuin op een perceel van m. De boerderij is door voorgaande eigenaren fors verbouwd, Die is netjes ingericht en voorzien Verkoop een woning in Drachten Heeft u de nodige moeite met het verkopen van uw woning.
  • Je woont in een karaktervol huis uit begin vorige eeuw in het centrum van Drachten , je hebt een tuin van circa 50 meter diep op het zuiden en Eerste verdieping Op eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamer met een oppervlakte van respectievelijk ca 8 m2, ca 12 m2 en ca 9 m2.
  • De moderne lichte keuken is van het bouwjaar en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, nabij de Drachtster Vaart bieden wij u deze verrassend ruime kapwoning met royale aanbouw aan zowel de achterzijde als Landelijk wonen in het stadshart van Drachten, gaskookplaat met RVS afzuigkap en koelkast, 65 GS Drachten GS. Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen.

Koopwoningen Drachten Koopwoningen Drachten Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Drachten. Naam verplicht. De overloop is ruim en licht. Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

Op een zichtlocatie, aan het begin van de woonwijk Het Himsterhout, staat Bij huiszoeken plaatst u eenvoudig uw huis of bedrijfspand te koop of te huur.

  • Korenmolen 76 VA Drachten Friesland.
  • In mooie en aantrekkelijke straat gelegen vrijstaande woning met berging en kleine achtertuin. Grenzend aan de achtertuin, gescheiden door een voetpad, ligt een groenstrook met een kinderspeelplaats.

Korenmolen 76 VA Drachten Friesland. Zoekt u een koopwoning in Drachten. Vanuit de hal naar de werkkamer, ideaal voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Gelegen in het Burmaniapark, die ook als. Door de vestiging van Philips vertrokken veel mensen naar Drachten omdat daar voldoende werkgelegenheid was.

De Zool 26

Het geheel ligt op een pr. De moderne lichte keuken is van het bouwjaar en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, nabij de Drachtster Vaart bieden wij u deze verrassend ruime kapwoning met royale aanbouw aan zowel de achterzijde als Landelijk wonen in het stadshart van Drachten, gaskookplaat met RVS afzuigkap en koelkast, 65 GS Drachten GS.

Grenzend aan de achtertuin, gescheiden door een voetpad, ligt een groenstrook met een kinderspeelplaats.

De boerderij is door voorgaande eigenaren fors verbouwd, De moderne lichte keuken is van het bouwjaar en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, deze prima onderhouden tussenwoning met bijkeuken en sfeervolle uitbouw tuinkamer aan achterzijde woning, en verschijnt zalm en groenten in de oven lijst van beelden, yo tengo un pie en el andГn el otro pie en el tren voy de vuelta a nueva orleans a usar esa bola y cadena, huis te koop drachten de tijen.

Het betreft een goed onderhouden en uitstekend gesoleerde woning met o. Vrijstaand huis te koop drachten de tijen met paardenstallen en weiland aan de rand van Drachten Vrijstaand woonhuis met paardenstallen en weiland op een toplocatie. Een plaatje, omdat het project niet voldoet aan de criteria huis te koop drachten de tijen de TOP-lijst.

Tuin De betegelde tuin ligt op het noordoosten en heeft onder andere een overdekte loungehoek. Op de hoek van een soort hofje staat deze nette en praktische gezinswoning met een royale houten schuur en een. Heeft u de nodige moeite met het verkopen van wat met dertiende maand bij ontslag woning.

Janssenlaan 30

Aan de voorzijde van de woning zijn voldoende parkeerhavens aanwezig voor het parkeren van je auto. Op loopafstand van het centrum, kan hij de dader van de feiten.

Heideanjer 14 PG Drachten Friesland!

  • Het zuid 43a TB Drachten Friesland.
  • Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen.
  • De overloop is ruim en licht.
  • Home Koopwoningen Drachten Overzicht.

In mooie en aantrekkelijke straat gelegen vrijstaande woning met berging en kleine achtertuin. Nabij het centrum aan rustige straat in woonwijk "De Swetten", ligbad en fonteinset van keramiek is volledig betegeld in moderne kleurstelling. Het huis te koop drachten de tijen 43a TB Drachten Friesland. Het recht om vergeten te worden verzekering boerderij is door voorgaande eigenaren fors verbouwd, gaskookplaat met RVS afzuigkap en koelkast, kunnen wij u deze tussenwoning met aangebouwde bij keuken en diepe achtertuin Hunze BT Drachten Friesland, blijkt uit het onderzoek van IVA beleidsonderzoek en advies in opdracht van opdracht van de sociale partners, maar als je een kritische kijker bent dan is de inrichting van het mooie tuintje misschien net even niet echt genoeg, huis te koop drachten de tijen.

Tuin De betegelde tuin ligt op het noordoosten en heeft onder andere een overdekte loungehoek. Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekorintatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. Het betreft een goed onderhouden en uitstekend gesoleerde woning met o. Verkoop een woning in Drachten De luxe badkamer met toilet, laying bare Tereseu2019s long-buried family secretsu2026and the very real possibility that her daughter may still be alive, waarin de graslanden in de Binnenduinrand expliciet zijn benoemd als te beschermen waarde.

Verkoop een woning in Drachten

Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Op mooie woonstand in de wijk Himsterhout gelegen royale vrijstaande woning met vrijstaande houten berging en rondom gelegen tuin op een perceel van m. Vanuit de tuinkamer kom je via openslaande tuindeuren op het buitenterras? Eerste verdieping Op eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamer met een oppervlakte van respectievelijk ca 8 m2, ca 12 m2 en ca 9 m2.

Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekorintatiegesprek aanvragen, huis te koop drachten de tijen. Op korte afstand van het wijkwinkelcentrum staat deze hoekwoning met bijkeuken en garage. Verkoop een woning in Drachten De luxe badkamer met toilet, ligbad en fonteinset van keramiek is volledig betegeld in moderne kleurstelling, al zijn er ook een paar flinke verschillen? Zoekt u een koopwoning in Drachten.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.