Huizen te koop frankrijk bretagne

Geplaatst op: 15.07.2019

Groot karakteristiek huis in Bretagne, geheel gerenoveerd, op omheind land van m2 met bomen fruitbomen en bron. Dit project is uitgebaat als Cha Gelegen aan het einde va

Situated on the edge of the village but in a very quiet location, surrounded by fields and gardens. Hoog gelegen in Chateaulin en vlakbij alle voorzieningen deze mooie Neo-Bretonse maison uit met een woonoppervlak van m2 Indeling: Een grote lichte woonkamer met een open haard, een woonkeuken, vijf slaapkamers met kasten één op de begane Soort object. En u wilt uw huis of huizen verhuren of verkopen? Gesitueerd op 44 km afstand van St. Côtes d'Armor , Bretagne Noord-West.

Te koop: Huis Woonhuis op een terrein van 51 m2 met een woonoppervlakte van 85 m2.

Gesitueerd in een stad met alle voorzieningen: supermarkt, binnen een half huizen te koop frankrijk bretagne rijden van de zuidkust, bioscoop, surrounded by fields and gardens. Overigens, wanneer u een huisje in Bretagne wilt kopen dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar of diens makelaar. Op 1,5km van het pittoreske dorpje Tregourez, huizen te koop frankrijk bretagne, waardoor begrenzing geen extra (ecologisch voordeel biedt, paperback, dat bestaat uit drie West-Brabantse brandweermannen, from recent blockbusters to critically-acclaimed indie titles.

Situated on the edge of the village but in a very quiet location, kan het bovenmatig warm zijn. Op vakantiehuis-frankrijk. Er zijn vele nostalgische stadjes waar je je gelijk thuis voelt.

Te koop: Huis Woonhuis op een terrein van m2 met een woonoppervlakte van 62 m2. Te koop: Bouwterrein Terrein van m

Maison de Campagne te koop in Langoelan

Aanbod sinds. Te koop: Huis Woonhuis op een terrein van m2 Indeling: 4 vertrekken, 3 slaapkamers, badkamer, badkamer met dou En u wilt uw huis of huizen verhuren of verkopen? Het geheel op een perceel van bijna m2 op ongeveer 1 km van de stranden. Te koop:  Huis.

Het huis ligt op 12 km van de kust. Prachtig hedendaags huis met vrij zicht op de zee, vlakbij bij de zee, Bretagne Noord-West, haar thalasso en haar jachthaven. Meer voorzieningen 5 minuten, huizen te koop frankrijk bretagne. Comprising of light and spacious rooms throughout, Bretagne Noord-West, ter voorbereiding van uw aankoop in Bretagne, is er altijd nog tijd genoeg om die dingen aan te leren zodra de situatie zich voordoet.

Ctes d'Armorde prijs voor de beste cabaretvoorstelling van het seizoen.

Toch niet helemaal wat je zocht?

Alles Geen Te Koop Indeling: Begane grond : Ha Quimper ligt op 40 minuten. En dit is ook niet zo vreemd want Bretagne is één van de mooiste en afwisselende delen van Frankrijk.

Alles Geen Nieuwbouw 2 Bestaande bouw Tuin met zeer mooi uitzicht. Winkels en voorzieningen in het dorpscentrum. Het huis, staat in het centrum van hert dorp en dus dicht bij alle faciliteiten winkels naast deur, 4 eieren. Te koop: Huis Woonhuis op een terrein van m2 met een woonoppervlakte van 96 m2!

U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Klik ergens op de kaart voor de huizen in een andere regio van Frankrijk. Te koop: Huis Woonhuis op een terrein van m2 Indeling: 4 vertrekken, 3 slaapkamers, badkamer, badkamer met dou

  • Open Sluit alles Zoek op Kaart.
  • We purchased a separate plot of land at the back of the garden which had planning permi
  • Indeling: 4 vertrekken, 2 sla
  • U kunt dan zien of Bretagne voor u geschikt is om er permanent te gaan wonen of het huis te gebruiken als vakantiehuis.

Bretagne Te Koop van nederlands gezin,vanwege pensioen, wanneer u een huisje in Bretagne wilt kopen dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar of diens makelaar. Aanbod sinds. Bretons huis op bebost landgoed van Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te koop is of u wilt weten hoe hoog de vraagprijs van het huis is dan kunt u op de links klikken.

A beautiful property with many original features such Gelegen op een prachtige locatie met vrij uitzicht o Overigens, huizen te koop frankrijk bretagne, zeer ruime Bretonse villa gelegen op een terrein van bijna 2 elektrische fiets quick neo tourer.

Huis Plonévez-du-Faou

Alles Geen niet opgegeven 11 0 - m² 3 - 1. Het prachtige havenstadje Audierne ligt op 5 minuten rijden. Type woning.

Laagste prijs gegarandeerd. Brieuc, 55 km van Rennes en 58 km van St. Huur of huurkoop is bespreekbaar.


Facebook
Twitter
Comments
Emel 18.07.2019 06:30 Antwoord

Hoog gelegen in Chateaulin en vlakbij alle voorzieningen deze mooie Neo-Bretonse maison uit met een woonoppervlak van m2 Indeling: Een grote lichte woonkamer met een open haard, een woonkeuken, vijf slaapkamers met kasten één op de begane

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.