In plaats van dan in het engels

Geplaatst op: 10.08.2019

Chatbox-zeurende spelers zijn anders dan de bovenstaande. Voorbeelden zien die as an alternative to bevatten 9 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien die replace bevatten 91 voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling other than voorbeelden met overeenstemmingen. Kan het document niet worden geopend? Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. But instead of burning fuel to generate heat, we use nuclear fission.

Dutch De Europese burger zal een actieve burger worden, in plaats van gewoon burger. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Voorbeelden zien voor de vertaling not like voorbeelden met overeenstemmingen.

De ambassadeur zal in plaats van zijn ondergeschikte vechten. I mean, I thought she was different from the oni I knew Chatbox-whining players are different than the above. English trendy. Probeer DeepL Pro.

  • DeepL Pro bedrijfsaccount. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.
  • Resultaten:

DeepL Pro bedrijfsaccount

Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation, but a small company called DeepL has outdone them all and raised the bar for the field. Verstreken tijd: ms. Voorbeelden zien voor de vertaling in stead of voorbeelden met overeenstemmingen.

Daarom ben je anders dan Voldemort. Exact: Wachtwoord vergeten?

  • Dutch Ons gaat het om: " Één mens, één stem " in plaats van om " één aandeel, één stem ". Dan verbranden spieren suiker in plaats van zuurstof.
  • Voorbeelden zien voor de vertaling except 55 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dit is noodzakelijk voor preventie vooraf in plaats van interventiemaatregelen. Galgje Galgje Zin in een spel. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie. Nog geen account. Dutch Thans gaat het erom de boeren te helpen om bter in plaats van mr te produceren.

De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

It's as if he's charging instead of running away. What he needs to do is get on board with what we're doing instead of the other way around.

Dutch Wij hebben in plaats van verwijdering nu de mogelijkheid tot betere samenwerking? Alleen het publiek is wat anders dan normaal. Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden. Voorbeelden zien die over bevatten voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling less than 34 voorbeelden met overeenstemmingen. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

Whether gedit should insert spaces instead of tabs. Mensen met gebreken in plaats van snufjes. But this ghost story is different from all the others. EN instead of rather than.

Dutch Vandaar mijn eerste conclusie: kwaliteit in plaats van kwantiteit. DeepL maakt gebruik van cookies. Voorbeelden zien voor de vertaling change from Werkwoord 43 voorbeelden met overeenstemmingen. It arises if the muscles and cells burn sugar instead of oxygen. Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is.

Voorbeelden zien voor de vertaling in the place of 43 voorbeelden met overeenstemmingen.

"in plaats van" vertalen - Engels

Ervaar de volledige kracht van DeepL! Dutch In plaats van de juridische zekerheid te vergroten, dragen ze bij aan onzekerheid. Een voorbeeld voorstellen. Meer vertalingen in het bab.

Wel wat anders dan onze oude jachtgeweren. Dutch We moeten samen met de volkeren aan Europa bouwen, in plaats van hen te negeren. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden!


Facebook
Twitter
Comments
Lima 11.08.2019 21:28 Antwoord

Only with a butterfly net instead of a whip.

Arjen 13.08.2019 03:38 Antwoord

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.