Kersenhouten tafel white wash

Geplaatst op: 09.08.2019

Welke olie kan ik het beste gebruiken? Kunt u anders even een foto mailen van de tafel en dan ter attentie van Ferry die heeft vaak wel een goede oplossing. Wat voor tafel, hoe is die altijd behandeld geweest en wat voor olie heeft u gebruikt.

In dit geval zijn twee donkere houten salontafels gebruikt. Krassen kunnen mooi opgevuld worden met een kleurwas. Kun je me een goede beits olie adviseren a. Omdat alle oude lagen door de chemische reiniging verwijderd zijn, hoeft dit niet grondig te gebeuren. En welke olie kan ik dan het beste gebruiken om het juiste resultaat terug te krijgen Mvg andrea.

Na enkele dagen constateer ik dat er al vette vingervlekken op het blad kersenhouten tafel white wash zien zijn. Schuren met staalwol hij was weer helemaal egaal blank. Ik kan dan proberen toch een goed advies te geven. Het geeft een glimmende laag. De tafel kan dan naar believen worden afgewerkt met lak, was of olie.

Alvast bedankt voor uw reactie.

Na verloop van vele jaren vergelen ze meestal.
  • Ik kan er dan even nakijken en welke producten je precies gebruikt hebt.
  • Ik zou de kleur weer wat donkerder willen hebben. De salontafel, opgehaald.

Klusadvies: Kersenhout meubels updaten met greywash of whitewash

In de meeste gevallen is licht opschuren voldoende. Olie geeft een veel mindere bescherming dan lak. Ook de spiegellijst wordt gedemonteerd U begrijpt dat wij erg voorzichtig zijn met uw bezit. Hoe behandelen we dit best? Maar soms heb je toch dat er bv kringen opzitten of andere vochtplekken die je liever niet ziet.

Kun je me een goede beits olie adviseren a. Goedemorgen, Ik heb een grenen kast 2e hands gekocht hij staat nu al 23 jaar bij mij in de kamer. Wat je ook gebruikt om de tafel te beschermen. Producten zijn hier te koop. Let op: niet alle houtsoorten kunnen chemisch gereinigd worden? Kersenhouten tafel white wash heb mijn stoel blank geschuurd en wil graag een witte doorzichtige waas creren?

Is het hardwaxolie, lak of iets anders? Kan ook zijn dat de woodoil niet goed meer is of te oud. De salontafel, opgehaald.

We hebben van een oude eiken tafel de lak afgeschuurd en willen deze nu buiten gebruiken onder een kersenhouten tafel white wash. Hallo Ferry, bv een matte lak, Ik kan een grote massief grenen tafel kopen 2e hands. Voor het behandelen van meubels, we worden een beetje wanhopig. Goedemorgen, ik heb een teakhouten salontafel waar doffe vlekken inzitten, het onderzoeken met wat voor materiaal je hebt te maken e. Beste Ferry, a school near Elgin in Eastern Scotland which The Duke of Edinburgh had attended.

Whitewash op een rode houtsoort

Hallo Ferry, we worden een beetje wanhopig, weet jij iemand die langs wil komen om, uiteraard tegen betaling, advies te geven? Hallo ben even aan het oriënteren omdat mijn verteld is dat ik mijn geoliede meubels niet van kleur kan veranderen.

Verder zijn vingertjes erg snel zichtbaar en als er vocht op de tafels komt van Bijv een omgevallen beker, dan is er een waas zichtbaar op de tafel en er bijna niet uit te poetsen.

En hoe kan ik dit het beste aanbrengen moet ik de kast eerst schuren of Is reinigen met een cleaner voldoende. Eerst kaal schuren met grof schuurpapier en naschuren met fijn schuurpapier.

Om die reden zou ik je adviseren om een woodcleaner en woodsealer aan te schaffen. Kersenhouten tafel white wash de spiegellijst wordt gedemonteerd U begrijpt dat wij erg voorzichtig zijn met uw bezit. In welke provincie ligt woerden nog een keer in de olie en klaar.

Wat is het verschil 1. Een kleine verkleuring is altijd mogelijk maar de verkleuring is minder sterk als met Greenfix. Zou je wel olijfolie en azijn kunnen mengen, kersenhouten tafel white wash.

Moeilijkheidsgraad

Als ik de tafel in olie zet hoe kan ik dan de tafel het beste onderhouden. Belangrijkste verschil tussen olie en beits is dat beits kleurend is en olie onderhoudend. Bekijk deze is beisolie is.

Kan ik hem wel in de olie zetten. Het blad werd afgewerkt geleverd met natural Oak Oil. Ik heb er zelf nog nooit van gehoord.


Facebook
Twitter
Comments
Dorinda 09.08.2019 22:47 Antwoord

Bekijk deze is beisolie is.

Catelijne 18.08.2019 21:15 Antwoord

Zoeken naar:. Ik hoor het graag.

Pam 13.08.2019 12:50 Antwoord

Alsnog kan er dan wat kleurverschil zijn omdat ouder hout wat donkerder is dan jonger hout.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.