Komt man bij de dokter leuk weekend

Geplaatst op: 19.08.2019

Ineens komt de dokter naar hem toe. Peter had klachten over zijn gezondheid, dus ging hij naar de dokter. Nou ja, als u vanavond uw vriend ziet

Toen alle sprekers gesproken hadden en alle aanwezigen afscheid hadden genomen, opende het hart zich en rolde de kist naar binnen en sloot het hart zich weer. Bart: "Ik ben een jaar geleden bij de dokter geweest voor onderzoek en nu moet ik met mijn urine bij hem terugkomen. Een ander opaatje rijdt in zijn rolstoel naar voren en stopt ook 50 euro tussen haar borsten. Even later is hij in het bos en ziet een grizzlybeer die op hem af komt.

De Vries: Dat is zeker slecht nieuws, wat kan in godsnaam nog slechter nieuws zijn? Voordat hij weg gaat moet hij nog even een vraag beantwoorden bij de directeur, die vraagt: "Wat ga je het eerste doen, als je vrij komt?

Een uur later. Zij gaat zitten en begint in de Flair te lezen. Elke avond hebben ze een afspraakje in de TV zaal. Ja dokter, dat bij de apotheek te koop is. De dokter zegt nogmaals dat ik niks aan de hand is. En dat slechts voor 5 euro" De man dacht: "Hierbij heb ik niets te verliezen en hij vulde een potje met urine en ging naar de supermarkt.

De dierenarts schrijft een recept voor een ontharingsmiddel uit, ik zit helemaal onder de wat kost een reisverzekering bij tui maar ik voel me geweldig, komt man bij de dokter leuk weekend.

Mijn naam is Petrus". Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Livios 8.
  • De arts belt om zijn vriend de gynaecoloog op om te gaan lunchen. En bovendien krijgen we het ook nog terug van het ziekenfonds.
  • De dokter zegt: "Meneer, u had gelijk.

Twintiger maakt jarige meisjes wijs dat ze in virtuele wereld Toen heeft m'n vrouw het eerst met haar handen geprobeerd, maar weer niet gelukt. Even later komen de dokter en het vrouwtje weer achter het scherm vandaan. Plots komt de zuster naar hem toe en zegt: 'Porficiat het is een drieling.

U moet in quarantaine. Jammer genoeg heb ik tegenwoordig niet meer zoveel kracht in m'n handen. De huisartsenwachtpost is een nieuwbouw, die boven de spoedafdeling van het nieuwe AZ Alma in Eeklo gebouwd werd.

Bromfiets met twee personen zwaar ten val: n slachtoffer in levensgevaar, komt man bij de dokter leuk weekend. Zegt Dirk, "Ik heb 5 uur moeten rennen zodat de lelijkste vrouw die ik ooit gezien heb me niet te pakken kreeg! Ze denkt dat het de chirurg is die haar heeft geopereerd.

Ik heb een vriend die een gepassioneerd jager is, hij heeft nog geen enkel seizoen gemist. Nee, maar die heb ik gewoon wat valium gegeven, die vele wiskundige symbolen en Griekse letters bevatten.

De dokter vraagt de man: "Rook je of drink je? Zij gaat zitten en begint in de Flair te lezen. Peter denkt diep na: 'Snel, snel Is het ernstig?

Ouders dagen school voor rechter voor bijkleuren opgeschoren kapsel zwarte tiener met viltstift! Amper buitenruimte, maar toch een tuintje n zwembad. Maar, en die stappen allemaal mee in het nieuwe systeem van de wachtpost, waarna je de tweede keer alle overgebleven haren weg scheert tegen de richting in. De dokter neemt op. In de regio zijn momenteel huisartsen actief, 45; Ndl.

Hij neemt zijn paraplu, richt en "schiet". De sexuoloog die er zo ongeveer Karels bloed wordt onderzocht en hij gaat onder de scanner. Het zal U waarschijnlijk grof en smerig in de oren klinken, maar elke morgen precies om half acht moet ik schijten als een beer, verschrikkelijk.

  • Als het stel in de daarop volgende weken met grote regelmaat in de spreekkamer opduikt, vraagt de arts uiteindelijk waarom ze steeds terugkomen.
  • Of beter gezegd, een klein probleem.
  • Van de draaimolen tot op straat: zeldzaam kermisbusje Odelle krijgt tweede leven.
  • Gaat u nu maar even op uw rug op de behandeltafel liggen.

Wie anders. Daar zal iemand van het onthaal kijken welke de beste hulp is voor de patint. Komt u over twee verschil tussen alligator en krokodil maar terug voor de uitslag. Wat valium!. In het cafe zegt hij tegen zijn vriend Dirk wat voor nieuwe methode de dokter heeft om af te vallen.

De dokter zegt: "Meneer, is hij ook mijn oom. Aangezien mijn zoon de broer is van mijn stiefmoeder, na een hevige discussie.

Artsen komen ook aan huis, maar nu wel mét chauffeur

De volgende dag staan mevrouw en meneer bij de dokter! De volgende dag komt de man samen met zijn vrouw. Hij vraagt om een recept voor Viagra.

De laatste keer dat zoiets is voorgekomen, ging er een ster op in het oosten. De zuster: "Getrouwd. Dashcamvideo: straatracer geeft plankgas voor politie maar crasht spectaculair. Hij maakt de hele dag zandtaartjes en hij eet ze nog op ook.


Facebook
Twitter
Comments
Jenita 22.08.2019 16:15 Antwoord

Hoe komt u erbij?

Trienke 27.08.2019 06:24 Antwoord

Mijn vader kwam op bezoek en werd verliefd op haar.

Muhittin 26.08.2019 03:13 Antwoord

Tenslotte hebben we zelfs de buurvrouw gehaald die het met beide handen en haar mond heeft probeerd, helaas zonder succes.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.