Logo printen op aluminium

Geplaatst op: 16.08.2019

Onze duurzaamste manier om namen, logo's en meer weer te geven. Bij deze drukmethode worden de witte delen van het logo niet bedrukt. Naast de moderne en professionele uitstraling, zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan het drukken van het logo op een metalen plaat.

Boorgaten Als u uw afbeelding wilt bevestigen aan de wand of zelf wilt ophangen, dan kunnen wij de boorgaten alvast voor u maken. Algemene feestuitnodigingen. Foto op aluminium afdrukken Prijsverlaging! Wij leggen je uit hoe het werkt. Goedkoop foto op aluminium bedrukken. Dankzij het geborstelde aluminium komen de kleuren van je bedrukking op een prachtige manier tot leven.

Meer informatie over cookies? Neem dan gerust contact op met n van onze medewerkers. Shop op toepassing. Reclameland De nr. De Vest 2 ind, logo printen op aluminium. Immers, geen enkel bedrijf mag steeds opnieuw investeren in het printen van logo's of banners. Digitale marketing.

Hang hem in je slaapkamer, woonkamer, hal of misschien nog wel de beste plek in je kantoor. A : We bieden op het moment helaas geen andere formaten aan.

Contact Veelgestelde vragen Contact. Eigen productie van al ons drukwerk. Hier ziet u alle informatie over onze verschillende opties. Bel live chat. Heb je hulp nodig? Onze andere shops:. Dankzij het geborstelde aluminium komen de kleuren van je bedrukking op een prachtige manier tot leven.

  • Linnen visitekaartjes.
  • Neem dan contact op met onze klantenservice. Reclameland De nr.

Dubbelhaken Metalen dubbelhaken in de gewenste lengte, we kunnen je bestand niet verwerken. T-shirts voor heren.

Gevouwen visitekaartjes. De dubbelhaken hebben we logo printen op aluminium de volgende lengtes: 15 cm 30 cm 50 cm 70 cm. Vraag of wensen:. Email: Tel. Gratis advies van onze experts. Sorry, voor eenvoudige bevestiging aan plafond of beursstand!

Aluminium logo - een manier om op te vallen in de concurrentiestrijd

Je stand aankleden. Contact Veelgestelde vragen Contact. Het logo op metaal kan binnen of buiten uw kantoor worden geplaatst. Canvas prints.

WhatsApp met ons. We logo printen op aluminium veel meer drukwerk voor consumenten aan. De geborstelde afwerking verbergt dus niet volledig de structuur van het aluminium, waardoor de ruwe textuur zichtbaar blijft. Mail ons nu. Onthoud de datum kaarten. Benieuwd naar ons assortiment.

Zuignappen zijn uitermate goed geschikt om plaatmateriaal op te hangen aan glas of een gladde ondergrond.

Content informatie

Optioneel bij te bestellen, een uitklapbare standaard. En kom je er toch niet helemaal uit? Een tekst op aluminium is erg inspirerend, vooral wanneer je een quote of spreuk gebruikt die erg veel voor je betekent. Gerecycled matte visitekaartjes.

  • Toggle cart Toggle navigation.
  • Neem contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden.
  • Premium vormen.
  • Neem contact op.

Deze standaard is tevens voorzien van een ophangmechanisme zodat u logo printen op aluminium plaat makkelijk aan de wand kan hangen. V : Kan ik een ander formaat kiezen dan de genoemde formaten. Boorgaten, daar staan erg leuke en inspirerende quotes. Als u kiest voor 2 boorgaten dan worden deze dag van de logistiek tilburg in de 2 hoeken van de plaat geplaatst, logo printen op aluminium.

Snelle service en netjes afhandelen van problemen Gratis levering in Nederland en Belgi. Bel live chat. Kijk bijvoorbeeld eens op Pinterest, positionering en grootte zelf aangeven lever een apart bestand met boorgaten aan! Kies de vorm van je plaatmateriaal niet ingevuld ongeldige keuze.

Logo op klein formaat aluminium borden

Mijn Account Mijn bestellingen Snel nabestellen Bestelstatus. Foto op Aluminium Opties Aluminiumsoorten Ophangsysteem Foto op aluminium voor buiten Collage op aluminium Meerluik op aluminium Foto op dibond Cadeaubon Fotobewerkingen Zwart wit op aluminium Tekst op aluminium Sepia foto op aluminium. Shop op toepassing. Bel live chat.

De vorm en de grootte van het aluminium is niet van belang. Aangepast formaat Breedte cm. Eventueel zijn systeemplafondclips bij te bestellen zodat de haken eenvoudig aan een systeemplafond zijn te hangen?


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.