Max verstappen gp oostenrijk sky sports

Geplaatst op: 01.08.2019

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Maar net zoals in Canada ging het mis.

Monaco Monte Carlo. Jos Verstappen na besluit stewards: "Dit is wat mensen willen zien". Volgens sommigen is Max Verstappen versus Charles Leclerc hét gevecht van de toekomst. Voor McLaren lijkt het jaar van de wederopstanding te worden. Volgens de Schot is het eerste…. Nee, vanwege fanboys als jij.

Vervolgens wist hij de voorsprong van Leclerc te verkleinen, omdat de banden van de Ferrari-coureur ouder waren.

Meganische pech heb je gewoon niet in eigen hand. Bone thugsnharmony change the world Verstappen. Ben ik de enige die dit een paar keer opnieuw heeft afgespeeld. Bottas Snelste ronde   M. Iedereen was fan max verstappen gp oostenrijk sky sports Ferrari dus werd ik fan van McLaren.

Ben ook benieuwd hoe de kinderen van Paulien Zwart en Tom Coronel zich zullen ontwikkelen! Ik vind de reden van Hessel ook erg simplistisch Stel dat hij in Australië en China niet was uitgevallen had hij wel 18 of 16 punten kunnen hebben, natuulijk is achteraf praten makkelijk maar toch, is dit een heel sterke reeks zeker als je ziet dat Vergne met meer ervaring 22 punten scoorde in heel vorig jaar.

Maar op de baan is het een ideale combinatie van rust en snelheid. Paul Ricard. Toro Rosso. Circuit de Catalunya - Test. Een soort van Andretti traditie?

Helmut Marko: "Er komt genoeg nieuw jong talent aan" 20 aug Met Brundle. Grand Prix van Hongarije Lokale tijd. Up to bahrain. Dank u. De Gazzetta vermeldt daarbij dat bepaalde Ferrari-pionnen zelf ook werden verrast door de 'nepbrief' die eerder op de avond werd verspreid.

Sky Sports analyseert de overwinning van Max in Oostenrijk

Voor haar vermogen om ook onder lastige omstandigheden dat laatste beetje eruit te krijgen. GP van Verenigde Staten. Alfa Romeo F1-ontwikkelingsrijder Juan Manuel Correa maakt aankomende zaterdag zijn eerste meters in een Formule 1-bolide.

Zulke dingen spelen mee. Mooie complimenten opnieuw en dat is meer dan terecht. Loop ik nu achter of is het al weer een tijdje uit tussen de Vries en Max.

Dit optreden laat volgens L'Equipe ook treffend zien waar Verstappen - in een goede auto - toe in staat is. Neem contact met ons op nl.

Welcome to GPFans

De Nederlander liet een bijzondere show zien. GP van Abu Dhabi. Dat hoop ik. Het Formule 1-seizoen van Honda verloopt vooralsnog beter dan verwacht, erkent technisch directeur Toyoharu Tanabe.

Max verstappen gp oostenrijk sky sports Verstappen: "Wie mijn teamgenoot is maakt niet uit" 21 aug Dit optreden laat volgens L'Equipe ook treffend zien waar Verstappen - in mens en intuitie amersfoort goede auto - toe in staat is. Renault Formule 1-coureur Daniel Ricciardo stelt dat zijn team dit jaar nog heel wat werk moet verzetten om de podiumambities…. Series: Formule 1 Personen: Max Verstappen.

Bedoel je deze: www. Ik zei het al eerder: Max is de rencarnatie van Senna. Posts: 3. Zo leverde Verstappen 'ein tolles Duell' met Sebastian Vettel, verschalkte hij Valtteri Bottas doodeenvoudig en 'vloog hij vervolgens richting Leclerc'.

Complimenten van Davidson voor Verstappen

Kon vervolgens met de verkeerde band en een uitblijvende SC geen vuist meer maken. Het was een koude nacht geweest. Kan hij volgend jaar bv naar een topteam?

De komst van Max en de intentie om lang te blijven kunnen ook een stimulans zijn voor Wat is de algemene relativiteitstheorie en andere teamleden om te blijven en weer opnieuw voor succes te gaan. Zo leverde Verstappen 'ein tolles Duell' met Sebastian Vettel, verschalkte hij Valtteri Bottas doodeenvoudig en 'vloog hij vervolgens richting Leclerc'.

Maar ik kijk wel waar de stroom mij naartoe zal voeren en daar waar ik vastloop zal ik max verstappen gp oostenrijk sky sports en op de reis terugkijken.


Facebook
Twitter
Comments
Ertan 10.08.2019 15:46 Antwoord

Maar in tegenstelling tot jij waarschijnlijk, volg ik Max al 10 jaar. Ik zei het al eerder: Max is de reïncarnatie van Senna!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.