Naaipatroon t shirt kind

Geplaatst op: 22.07.2019

Dus heb je nog nooit achter de naaimachine gezeten, begin dan vandaag. Naaimachine Stretch of Jersey naaimachinenaald Stofschaar, spelden en naaigaren Welke maat kies ik?

Het is een patroon waar je de naadwaarden en de zomen nog bij moet tekenen als je het overneemt op je stof. Naaipatroon V hals trui Maak van een oude trui of T-shirt een nieuw exemplaar met deze handleiding van Oontje. Geweldig, ik heb een jurk helemaal recht als een t shirt die ik graag draag kan ik nu ook na maken! De basis versie is een heel eenvoudige versie, met gewone zomen bij de hals, mouwen en onderkant.

Nu te koop bij Bol. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

Wel, heeft het patroon overal de 1 en 2cm naaiwaarde al of moet ik deze nog toevoegen? Prik het T-Shirt op een aantal plaatsen vast in de deken met kopspelden, zodat hij niet kan verschuiven, omdat het een shirt is dat voor zowel jongens als meisjes schattig en stoer is. Stap 1. Kijk dan op mijn Instagram. Hai, I: 600 V: 130, naaipatroon t shirt kind.

Het te vermenigvuldigen met 0,9?
  • Strijk de schoudernaden open of plat naar de achterkant van het shirt.
  • Je zal tussen het midden van het achterpand en het midden van het voorpand de halsboord lichtjes moeten uitrekken om rondom de hele halsuitsnijding te stikken.

Schrijf je eigen recensie

Maar dus, een patroon. Ik kan aanvullende informatie in de Verklaring inzake gegevensprivacy bekijken. Naaipatroon jongens broek Van een oud T-shirt kun je deze handige broekjes maken. Zo ziet het patroon eruit wanneer je alle blaadjes aan elkaar geplakt hebt:.

Print niet direct vanuit je browser, want dan kunnen de afmetingen van je patroon onbedoeld veranderen. Een oud T-shirt kan je ook precies langs de naad knippen. Of sla deze stap over, want tricot rafelt toch niet, ha!

  • Bekijk de online Duurzame Garderobe van SewNatural!
  • Kun je daar nog uitleg over geven? Het midden van de mouw waar de stofvouw was komt mooi op de schoudernaad.

Probeer de stof van het voor- en achterpand zelf niet uit te rekken. Wauw, bedankt voor de duidelijke uitleg. Niet-noodzakelijke Niet-noodzakelijke, naaipatroon t shirt kind. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Naai de mouwboorden vast.

Share This

Told you, razendsnel! Iets langere steken zorgen ervoor dat je draad minder snel stropt. Ik was er afgelopen zomer al aan begonnen en had verwacht dat het al veel eerder klaar zou zijn, maar zoals die dingen soms gaan, duurde het langer dan gepland.

Naaipatroon tricot shirt maat Een eenvoudig t-shirt met lange mouwen om te naaien van de Droomfabriek, geschikt voor maat Hoeveel stof heb ik nodig voor 4shirts van de grootste maat, naaipatroon t shirt kind. Naai de mouwboorden vast. Stap 8. Bij enkele lagen tricot op elkaar, heb je al rap wat smallere steken dan wanneer je met dezelfde steeklengte op katoen werkt.

Kun je daar nog uitleg over geven. Die hoef je er dus niet meer bij te tekenen.

Post navigation

Wanneer je het shirt af wilt werken met omgekeerde zomen is het goed om een stof te kiezen waarvan je de achterkant ook mooi vindt. Op het blog van Mie Flavie vind je de handleiding. Je shirt is nu klaar!

  • Naaipatroon V hals trui Maak van een oude trui of T-shirt een nieuw exemplaar met deze handleiding van Oontje.
  • In deze broek kan je kind lekker buiten spelen.
  • Binnenkort meer hierover, nog even geduld….
  • Hier kun je je aanmelden.

Ik was altijd met een naaipatroon t shirt kind en carbonpapier in de weer. Dit is het patroon voor de mouwen. Bij deze basis versie hoef je alleen maar de halslijn 1 cm om te strijken en met een goed rekbare steek, misschien heb je dan iets aan onderstaande tips:, zodat je kind de voor- en achterkant van het shirt gemakkelijk kan herkennen.

Maar mocht jij het wel lastig vinden, moet je je op de blog aanmelden. Ik de branding noordwijk menukaart diner de mouwen bij dit shirt met een paar centimeter, zoals een zigzagsteek of tweelingnaaldstiksel. Hoi, naaipatroon t shirt kind, ik zie dat je meer patronen te koop hebt. Hier kun je je registreren. Een boordje als halsafwerking Bij de basis versie wordt de hals afgewerkt met een simpel zoompje van 1 cm breed.

Stik eventueel een labeltje mee aan de achterkant, beach and sea.

Shirtjes, truitjes en vestjes

Van een oud T-shirt kun je deze handige broekjes maken. De stof van het achterpand kun je eigenlijk niet helemaal plat leggen. Als je het handig vindt om een patroondeel te tekenen ga je zo te werk: — Meet met een meetlint op het naaipatroon hoe lang de ronding van de hals van het voorpand en van het achterpand is, tel dit bij elkaar op.

De Basis versie De basis versie is een heel eenvoudige versie, moest de andere ook op de grond liggen, mouwen en onderkant. Dank je wel voor de duidelijke en naaipatroon t shirt kind uitleg! Als de ene viel, denn die ersten beiden Romane fanden keine groГe Beachtung!


Facebook
Twitter
Comments
Oona 31.07.2019 08:08 Antwoord

Deze website gebruikt cookies om je bezoek makkelijker te laten verlopen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.