Ns kaartje met studentenkorting

Geplaatst op: 02.08.2019

Jasmijn schreef:. Vlucht Amsterdam - Barcelona.

Overweeg dan om een jaarlijkse kortingskaart te kopen. Het voordeel van een e-ticket is dat je jouw treinkaartje direct hebt. Annemarie Prins schreef:. Ben je niet zeker van je zaak, maak dan altijd een extra afdruk van je e-ticket. DUO maakt geen uitzondering in het bovengenoemde geval. Tot welke leeftijd geldt de dal voordeel jongeren?

In sommige gevallen levert dit een probleem op. Aanvankelijk toont de NS-webshop een prijs van 50 euro, pas aan het einde van het proces wordt de speciale jongerenprijs van 15 euro getoond? Daar tussen komt de jonge spitsreiziger echter terecht bij de allerduurste treinabonnementen: Traject Vrij of Altijd Vrij?

Betrek ns kaartje met studentenkorting niet meteen op jezelf. Ben je niet zeker van je zaak, maak dan altijd een extra afdruk van je e-ticket.

Shirley schreef:. Je moet altijd in- en uitchecken, ook als je vrij reist. Home 7 tips voor goedkope internationale treinkaartjes.
  • Anoniem schreef:.
  • Dennis schreef:. Afgelopen december voor mikn oudste een nieuw abonnement moeten aanschaffen.

Marco Rietvelt schreef:. Peterb schreef:. Trein Amsterdam - Berlijn. Of je gratis reist in de vakantie hang af van het abonnement dat jij hebt aangevraagd. Het voordeel van een e-ticket is dat je jouw treinkaartje direct hebt.

Dat moet je namelijk om twee redenen bij je hebben:. Ze gaven aan vooral lastminute te kunnen kiezen voor de trein.

Scholen voortgezet onderwijs meppel van Deutsche Bahn. Marco Rietvelt schreef:. Home 7 tips voor goedkope internationale treinkaartjes. De kosten dien je in dat geval zelf te betalen. Mijn dochter werd in april 12 jaar, ns kaartje met studentenkorting.

Geldigheid weekabonnement tijdens feestdagen: Op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van Heb je een weekendabonnement.

Heb je geen recht meer op het Studentenreisproduct en moet je deze inleveren.

Goedkope treinkaartjes voor internationale treinreizen

Je leest het op deze pagina. Trein Roosendaal - Antwerpen. Betty schreef:. Gemiste kans NS!!

Dee schreef:. Erg jammer……, ns kaartje met studentenkorting. Download het formulier of vraag het telefonisch aan bij NS Klantenservice, dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer - Je bespaart tijd op het kopen van een ticket bij een stationsloket of automaat.

NS wijst erop dat jongeren tijdens de vakantie al langere tijd voordelig met de trein kunnen reizen.

Als je bij aankomst de trein en het station verlaat, doe je hetzelfde om uit te checken. Ze concurreren op basis van treinsnelheid, klasse en serviceniveau. Altijd acties waar veel mensen niks aan hebben.

Op de adresvinder vind je alle ophaalpunten bij jou in de buurt! Tickets van FlixBus. Vlucht Eindhoven - Londen. Als dat niet zo is, dan wanneer won ajax de champions league dat apart bij je reservering of door de spoorwegmaatschappij aangegeven.

Vergelijk via de bovenstaande zoekfunctie een treinreis van stad A naar stad B om zelf de voordelen te ervaren. Reactie Naam E-mail. Ns kaartje met studentenkorting dochter wordt in mei Derden partijen kunnen treinkaartjes en abonnementen verkopen en samenstellen 20 aug .

52 gedachten over “NS introduceert kortingskaart voor tieners”

Piet Ruigrok schreef:. Dus je reist alleen gratis in het weekend. Familie V schreef:. Tjappie schreef:.

De Nederlandse Spoorwegen introduceert speciaal voor jongeren een extra voordelig Dal Voordeel abonnement! Download het formulier of vraag het telefonisch aan bij NS Klantenservice, dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer - Voor 14 verbindingen tussen steden zijn treinreizen namelijk sneller vergeleken met een vlucht.


Facebook
Twitter
Comments
Anne-Sophie 02.08.2019 17:28 Antwoord

Jasmijn schreef:. InterRail in toch geldig in Groot-Brittannië.

Wassim 06.08.2019 14:15 Antwoord

Er wordt dan geen saldo afgeschreven.

Gilian 06.08.2019 12:39 Antwoord

Het voordeel van een e-ticket is dat je jouw treinkaartje direct hebt. Tickets van NS.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.