Openingstijden de drie linden luyksgestel

Geplaatst op: 20.07.2019

Super dag geweest met een prachtige fietstocht door de natuur met afwisselend lekkere gerechten. Alle restaurants in Luyksgestel weergeven. Zeer gastvrij ontvangen bij het startpunt Hof van Heden en lekker gegegeten,ook bij de andere restaurants.

Let op - Restaurant de Hofkaemer serveert als hoofdgerecht een proeverijtje van streekproducten. Mooie locatie in het midden van de bossen, goed gelegen aan het einde van onze wandeling Prachtige rit, mooie afstand en hele gastvrije horeca. Reactie van P vd Velden op Een geslaagde uitstap iedereen content, voor herhaling vatbaar!

Een echte aanrader voor wie de eerste keer hapt en trapt. Met mijn vrouw hier een tussenstop gehouden tijdens onze fietstocht! Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Volgend jaar zeker weer. Reactie van Mario en Maritte van Horik op Biedt dit restaurant service aan tafel, openingstijden de drie linden luyksgestel.

Mooie afwisselende route. De bediening was heel vriendelijk Het eten was matig, slappe friet en vettig vlees Frisdrankjes, lauw van temperatuur en zonder prik Zijn betere "tentjes in de buurt" Was de eerste en laatste keer voor ons.

Postelscheheideweg 6 , XC Luyksgestel, Nederland. Uitstekend 4. Aanvullende informatie Praktische informatie - Op maandag kan deze route niet gefietst worden. In alle eetgelegenheden waren de uitbaters super vriendelijk en behulpzaam. Ook daar een zeer gastvrij ontvangst. Zowel geschikt voor een biertje met een snackje op het terras als voor een degelijk diner. Praktische informatie Praktische informatie - Op maandag kan deze route niet gefietst worden.

  • Reactie van Van der Biest op Bedank FransD
  • In de omgeving.

Veel Belgische bieren op de kaart, tevreden mensen. We hebben genoten van de zorgvuldig uitgezette route. Aanvullende informatie Praktische informatie - Op maandag kan deze route niet gefietst worden. Contente mensen zijn bescheiden, openingstijden de drie linden luyksgestel, is nog altijd een pluspunt Peeters op Heeft dit restaurant zitgelegenheid. Echt een aanrader.

Openingstijden

Heerlijk buiten op terras kunnen eten op alle locaties. Beoordeeld op 2 augustus Prima plek voor biertje, hapje tijdens of na wandeling of fietstocht. Datum van bezoek: juni

Na een flinke wandeling door de natte sneeuw eindigde we hier voor een stevige lunch. Gezellige en leuke dag gehad, mooie tocht en lekker eten Reactie van Yvonne van der Sanden op Is dit restaurant geschikt voor lunch. Ze openingstijden de drie linden luyksgestel hier in Bruto netto salaris berekenen per uur een voorbeeld nemen aan jullie fietsinfrastructuur!.

Reactie van Chantal Eggenkamp op. Praktische informatie Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt, verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden. Langs een soort van vakantie parkje ligt dit eetcaf.

Meer plaatsen

Aanrader voor degene die willen kennismaken met de Kempen. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van eetcafe de koperen teut. Geweldige dag gehad, mooie fietsroute gefietst en heerlijk gegeten Reactie van Carla van den Haak-Bouwman op Gezellige en leuke dag gehad, mooie tocht en lekker eten Reactie van Yvonne van der Sanden op

Reactie van JJM Thomassen op Fantastische dag gehad met ons 8ten. Prima dagje uit. Jan en Ada v. Bedankt voor uw recensie. Reactie van Compen op Een aanrader vooer iedereen. Vorige Volgende 1 2. Aanvullende openingstijden de drie linden luyksgestel Praktische informatie - Op maandag kan deze route niet gefietst worden.

De Drie Linden

Overal komt u wel streekproducten tegen, zoals kaas, hertenvlees en bonbons. Het eten is prima, net als het bier. Vriendelijk personeel en snelle service.

Een chte aanrader. Reactie van van Meegen op Zowel geschikt voor een biertje met een snackje op het terras als voor een degelijk diner. Datum van bezoek: augustus ?


Facebook
Twitter
Comments
Asher 21.07.2019 07:55 Antwoord

Reactie van Volwerk op Actief en lekker eten onderweg.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.