Oranje hotel leeuwarden hampshire eden zoover

Geplaatst op: 24.08.2019

Marble Stella Maris. De locatie was perfect, midden in de stad. Thee en koffie faciliteiten.

Jammer dat er weinig parkeerruimte is en deze valt ook nog niet te reserveren, ontbijt had wel iets uitgebreider gekund.

Ontbijt was verrukkelijk!!! Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking. Wat ontzettend leuk dat ik deze review van jullie mag lezen! De keuze was reuze.

Niets :.

Vriendelijk personeel, dat tegelijk ook zeer behulpzaam was. Alle foto's weergeven Vakantiepark Roompot Buitenplaats de Hildenberg. Heerlijke bedden. Dit hotel is een aanrader. Humphrey's Leeuwarden! Datum van verblijf: augustus Hygine.

Laagste prijzen voor je verblijf. Verhoging van de temperatuur ingegeven op de thermostaat, maar dit had geen resultaat.

Oranje Hotel Leeuwarden

Goed ontbijt en een mooie kamer met een goed tweepersoons bed. Verder niets aan te merken Een prachtige locatie om Leeuwarden te kunnen zien, mooie stad.

Wij zijn heel blij met dit hotel en met een fantastisch restaurant ernaast. Fries Verzetsmuseum. Gereisd Met vrienden in maart Nuttige review 0.

Copyright - Booking! Miracle Resort. Een prima kamer samen met lekker dinner en ontbijt net zoals de vorige overnachting in dit hotel. Perfect hotel, goed ontbijt, we willen het vooral rustig aan doen!) En van de redenen dat het ijs van Ben Jerry's zo heerlijk is, een grip aan de bovenkant en een wieltje aan de achterkant, maar die met hen in contact komen bij de uitvoering van hun werk.

Goed om te lezen dat u onze locatie tegenover het station als prettig heeft ervaren tezamen met ons vriendelijke personeel, oranje hotel leeuwarden hampshire eden zoover.

Τόνι Νζέιμ

Gehorigheid in het hotel. Mooie grote ruime kamer. Uitstekend en behulpzaam personeel.

Yolanda ,  Herrie van dichtslaande kamerdeuren van andere kamers. Kosten parkeren als hotelgasten. Breezand, The Netherlands 2 bijdragen. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Hoe werkt het.

De ingang ligt in de straat erachter. Laagste prijzen voor je verblijf. Helaas geen mooi uitzicht vanuit onze kamer, we keken uit op de tegenoverliggende kamers die een plat dak omringden. Start tekst dialoogvenster Richtlijnen voor beoordelingen op Booking. Registreren - er opent een dialoogvenster.

Beste gast, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze recensie. Later op de avond was er echter een zeer grote groep aanwezig met alle decibels vandien. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten. Grappig dat er keuze is in verschillende soorten kussens. Kamer was redelijk, alleen koud m.

Vakantiepark Beach Resort Makkum. Yolanda ,  Thee en koffie faciliteiten.

Hotel details Oranje Hotel Leeuwarden - Hampshire Eden

Prijs was redelijk. Kussen en dekbed wel erg dik. Ook enige overlast van laden en lossen. Dat werd dus de grote familietafel.

Zorg voor milieu: handdoeken niet op de grond gelegd en we kregen toch nieuwe. Dit hotel gaan we zeker aanbevelen aan iedereen.

Schermerhorn, Nederland 1 bijdrage.


Facebook
Twitter
Comments
Jannie 31.08.2019 17:21 Antwoord

Vriendelijke ontvangst en servicegericht.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.