Parkeren bij theater aan de parade

Geplaatst op: 09.07.2019

Bezoek Maaspodium Het Maaspodium is een vlakkevloertheater, waarbij de ingang van de zaal op het podium eindigt. Hier vindt u meer info over naar het theater gaan met kinderen en toegankelijkheid voor mindervaliden.

Wanneer je met de auto komt kun je parkeren in stadsgarage Museumpark. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Naar Instagram. Inmiddels groeit de club vrienden van Achterland nog steeds. Adres Maaspodium St. Kinderen kunnen spelenderwijs kennismaken met het lezen van boeken, bouwwerken maken met de scouting en klimmen en klauteren in een speelparadijs. Toegankelijkheid Theater is voor iedereen!

Zoeken naar: Zoeken. Tussen Tijden Laat we eerst eens beginnen met waar en hoe laat je ergens moet zijn. Westersingel, langs Museum Boijmans Van Beuningen. Naar Instagram. Laat we eerst eens beginnen met waar en hoe laat je ergens moet zijn.

Dit rijdende kunstwerk is maar liefst 9,5 meter lang en meer dan 3,5 meter hoog! Route en parkeren Wij zijn zowel met de auto als met het OV goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Over Boulevard

De tijden van de voorstellingen vind je op de website , en op de programmaborden in het Westbroekpark. Solliciteren máár! Bereikbaarheid Het festival is te vinden in het Westbroekpark. Het telefoonnummer van de kassa is Klik hieronder voor het tijdschema of ons programmaboekje Tijdschema Programmaboekje.

  • Hier vind je alle handige info over dit meerdaagse festival in Den Haag. Hier vindt u ze!
  • Benut uw voordeel.

Wil je je kaarten liever aan de kassa kopen, dan parkeren bij theater aan de parade je terecht in het Maaspodium vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen. Klinkt bekend! Neem contact met ons op? Hoge bomen vangen veel wind. Inmiddels groeit de club vrienden van Achterland nog steeds.

Van daar is het nog een paar minuutjes lopen naar het park. Tijden Laat we eerst eens beginnen met waar en hoe laat je ergens moet zijn.

Uit in Den Bosch

Solliciteren máár! Kinderen kunnen spelenderwijs kennismaken met het lezen van boeken, bouwwerken maken met de scouting en klimmen en klauteren in een speelparadijs. Betalen gaat via iDeal of met de Podium Cadeaukaart.

Daar geldt wel betaald parkeren. Doe een voorstelling cadeau of ga met korting naar het theater? Het gebied is s avonds afgesloten voor verkeer!

Parkeren dichtbij de Parade in ’s‑Hertogenbosch

Je kunt op deze momenten ook kaarten kopen voor andere voorstellingen. Meer info. Dan is De Parade pas vanaf Wij zijn er voor al uw vragen.

Met de auto De dichtstbijzijnde parkeergarage is Scheveningen Bad Strand.

Tram 7 richting Willemsplein, halte Museumpark. Werken bij de Parade. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Scheveningen Bad Strand. Wat is de Parade. Uitstappen bij metrostation Coolhaven, de brug oversteken rechtdoor lopen naar de Westzeedijk.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is Scheveningen Bad Strand. Tijden en Prijzen. Met de boot Sinds een aantal jaar kun je ook met de boot naar de Parade.

Zoeken en taal

Opstappen kan bij de Prinsessegracht. Met het openbaar vervoer Vanaf het Centraal Station: Tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand, halte Wagenaarweg, 6 minuten lopen naar het Paradeterrein. Dus wij praten ook uit het hart.

Wij houden vooral van die bi Sheila and the Kit. Op 5 juli starten we om .


Facebook
Twitter
Comments
Sylvan 18.07.2019 18:20 Antwoord

Met de auto De dichtstbijzijnde parkeergarage is Scheveningen Bad Strand.

Li 14.07.2019 19:12 Antwoord

Verder winkelen. Lees snel verder waarom jij ook inwoner wil worden van het gezelligste dorp van de Achterhoek; Achterland!

Petertje 13.07.2019 03:07 Antwoord

Dan is De Parade pas vanaf

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.