Pc start niet op geen beeld

Geplaatst op: 03.10.2019

Je kunt de cookie instellingen aanpassen , anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Zoals in velerlei oplossingen wordt voorgesteld: laptop volledig uit gezet, batterij uitgehaald,opnieuw starten.

Bios-configuratie Misschien hebt u of iemand anders aan het bios gesleuteld, bijvoorbeeld in een poging om het systeem te overklokken, met als gevolg dat de pc niet meer doorstart en u zelfs niets meer te zien krijgt. Switch instellen op CRT. Hoe stel ik mijn vraag? In dat geval probeert u het als volgt. Of als weergaveprobleem optreedt bij mirroring map Control Panel, Monitor, primaire weergave schakelen door witte menubalk naar Monitor 2 te slepen.

Ga tevens na of de startknop niet geblokkeerd zit.

U opent hier de opdrachtprompt, waarna u het commando rstrui. Ga naar topic overzicht. Hoe stel ik mijn vraag. Brand het groene lampje op de monitor. Ik start de computer soms 3 keer op.

Dat laat u toe systematisch te werk te gaan: u hoeft slechts de stappen binnen de toepasselijke categorie te doorlopen. Populaire vragen in deze categorie.

Computerhulp Bel 0900 3300003 90 ct p/m

Als beeld zwart blijft is het licht niet aan. Stel je vraag! Ik hoop dat iemand er snel een goede oplossing voor heeft want word er niet al gek van!

Knal en pc als dood. Windows wordt deels geladen, maar start niet of niet helemaal door zodat u ook niet op de normale manier met Windows aan de slag kunt. Erik Vroon Senior Member User systemen.

  • Controleer ook of de net snoer is aangesloten bij zowel de pc als het beeldscherm zelf.
  • Blijkbaar was de voeding stuk en had die het moederbord doodgemaakt Vreemd genoeg kan ik wel op internet.

Voer op de opdrachtprompt het commando notepad uit. Normaal is het probleem dan opgelost. Slimnote 8xx Series. Mvg Loed. Gelukkig kan ook ik nog via Vaiocare op het internet? Ik had de koeler van me gt vervangen door een waterkoel blokje. Als de pc in de energiebesparende stand staat drukt up de aan en uit knop.

Weet jij het antwoord?

Bent u zeker dat die van stroom is voorzien en is ingeschakeld? Beste Jeff, Ik zit met net hetzelfde probleem echter wel met een hp, oud beestje dus nog windows 7 … Hoe heb jij hem terug aan de praat gekregen? Ik accepteer. En 60 maal "just a second" is gewoon 1 minuut.

Door karel 4 september Windows wordt deels geladen, maar start niet of niet helemaal door zodat u ook niet op de normale manier met Windows aan de slag kunt. Daarna opnieuw opgestart en… Het werkte weer, pc start niet op geen beeld. Mijn laptop gaf zwart beeld en alleen de muis ging en ik heb de laptop even laten aanstaan en toen kwam er te staan dat die updates aan het toen was en toen ging die terug aan. FAQ: Mijn pc geeft geen beeld Steeds emoji smileys whatsapp meisjes kom ik topics tegen waarin mensen aangeven dat de computer geen beeld meer geeft.

Hoe stel ik mijn vraag. Ik heb ook pc start niet op geen beeld gehad van een zwart scherm bij het opstarten op mijn laptop Acer.

Start hij nog steeds niet op?

Plaats daarna het batterijtje terug, sluit de spanning weer aan en kijk of het systeem nu wel opstart. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

LS, Heb mij bij de 69 abonnees, poeh hé, gevoegd die op de hoogte willen blijven naar oplossingen m. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

  • Al de methode geprobeerd van regback.
  • Na enkele jaren gebruik kan het echter gebeuren dat die batterij nagenoeg leeg is.
  • DVI monitor aansluiting.
  • Indien je videokaart deze nodig heeft, dient er ook een molex stekker of PCI-Express stekker te worden aangesloten.

In eerste instantie lijkt het dus goed te gaan. Er verschijnt een veelal Engelstalige foutmelding op het scherm, maar verder komt de pc niet. In dit geval zit er weinig anders op dan een harde reset van het bios. Bent u zeker dat die van stroom is voorzien en is ingeschakeld. Pc start niet op geen beeld GPU heb ik wel reeds verwijderd maar heeft niet tot een oplossing geleid.

In een duister verleden heb ik eens getracht om een brander om te wisselen met een draaiende pc! Als de pc, computer   Laptop  in de stand-by stand staat beweegt u de muis heen en weer of drukt u op een toets om de computer te her activeren, tweede van links op de nieuwe werkbalk in de buurt van de bovenkant van het scherm, pc start niet op geen beeld.

Soms wil de  datakabel VGA  van de monitor niet goed vastgeschroefd zitten.

Aanbevolen berichten

Optionele video vereist. PowerBook We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken.

Ik heb hier een Alienware x51 van een vriend. Hoe post ik een antwoord. Log in om dit te volgen    Volgers 0?


Facebook
Twitter
Comments
Halil 07.10.2019 01:09 Antwoord

Ik heb met meerdere MP3 spelers en ook met synthesizer apparatuur gehad dat ik geen beeld kreeg bij het opstraten van de computer. Ik ben net geprobeerd om de beamer aan te sluiten maar toen ik het wilde testte ging het beeld op zwart zelfs toen ik het VGA kabeltje eruit haalde en toen ik de computer uitzette en weer opstartte kreeg ik wel een opstart scherm maar daarna ging het beeld weer op zwart.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.