Philips smart tv update failure

Geplaatst op: 20.08.2019

Maar dat werkte niet. Je krijgt nu direct het inlogscherm van het geheime menu te zien 4. Powered by inSided.

Inderdaad heel vervelend mede omdat ik nu al sinds vorige week donderdag bezig ben met dit probleem opgelost te krijgen. Bij Ziggo zijn ze echt van het padje af Heb je al een account? Voor de in de specificaties beloofde PVR functionaliteit wordt aanbevolen de firmware te upgraden wat ik gedaan heb. Ik kan weer tv kijken. Volgende dag een opname ingesteld, en die wilde ik een tijdje later gaan bekijken, maar je raad het al.

Ik snap dat er altijd wel iets stuk kan gaan, zeker met dergelijke technologie.

Mogelijk zal dit de oplossing kunnen zijn voor het probleem dat het beeld steeds weg valt. Voorlopig moet ik downgraden. Als u deze stappen volgt, mag u hierna weer philips smart tv update failure verwachten. Ook ik kreeg 'm alleen aan de gang door de stick erin te drukken op het moment dat de tv al aan stond.

Laat u dat allemaal nog even weten? Upload afbeelding!

Hoofdnavigatie

Kosten van dit voorstel? Blijkbaar moet je dus telkens de kabel verwijderen, en weer terug plaatsen terwijl de TV en Recorder aan staan. Als u de decoder dan deze week nog opstuurt naar het in NL gebruikte adres, dan kan het de volgende week meegenomen worden naar mijn "kijk"adres in Spanje. Voorlopig moet ik downgraden. U kunt via de volgende stappen dit probleem oplossen. Ik heb het bestand uitgepakt en op stick gezet. Ik op het internet zoeken, en het blijkt dat precies dat type dit euvel al had vanuit de doos, er was geen enkele recorder van dat type dat je via HDMI kon aansluiten.

  • Als u niet precies de stappen volgt, kan de ontvanger het niet meer doen. Storing is er nog steeds.
  • Dank je.

Laat u dat allemaal nog even weten. Het betreft een probleem tussen de tv en de module. Geen probleem. Met mijn ziggo tv kaart heb ik wel eens als ik een lange tijd geen TV hebt gekeken, dat ik dan behalve Nederland 1 geen andere zenders meer kan bekijken, The Prince purchased his Aston Martin DB6 Mark philips smart tv update failure Volante in November 1970 himself, altered faces and edited arms in annual snap. Share Tweet Delen Delen! Philips bedankt. Heel slecht regegeld om eerlijk te zijn.

1. Druk op de “Setup” toets

Zit nu te kijken naar prut beeld op een wat oudere philips slaapkamer tv die gelukkig niet al die domme updates nodig heeft om te werken. Een decoder die aan beide voorwaarden voldoet, schiet flink de lucht in qua prijs. Auteur CanalDigitaal Datum TZ Geachte heer Medema, Ik wil u hartelijk danken voor het reeds opgebrachte geduld in een situatie die zich niet snel laat oplossen. Met vriendelijke groet, Cees Medema.

Heb je al een account. Het betreft een probleem tussen de tv en de module. Dit blijft doorgaan? Marc T. De smart-tv werkt echter niet correct geen netflix bijvoorbeeld.

Meld je aan

Waar heeft u de werkende downgrade vandaan gehaald en hoe heeft u deze geinstalleerd? Ik op het internet zoeken, en het blijkt dat precies dat type dit euvel al had vanuit de doos, er was geen enkele recorder van dat type dat je via HDMI kon aansluiten.

Maar dat werkte niet. Een oplossing is er niet. Na de downgrade heb ik weer alle zenders, maar nu doet netflix het niet.

  • Nogmaals dank.
  • Powered by inSided.
  • Gebruikersnaam of e-mail.
  • Pas op in het menu waar u in terecht komt!

Share Tweet Delen Delen? Ook ik heb dezelfde problemen met dezelfde tv, maar dat kon ik al. Media toevoegen. Er werd me uiteindelijk verteld dat ze me philips smart tv update failure niet kunnen helpen en dat ik een keuze kan maken uit het lopende aanbod, zonder ver resultaat en steeds dezelfde melding op hetzelfde punt.

De link hierboven werkt niet meer. Ben je lid van Consumentenbond. Please try again Dit heb ik een aantal keren gedaan, na een software-update van de week.

Veelgestelde vragen

Van welk onderwerp weet jij het meeste? Een decoder die aan beide voorwaarden voldoet, schiet flink de lucht in qua prijs. Maar een oplossing is er niet. Ze kaatsen de bal naar mekaar.

Ik snap dat er altijd wel iets stuk kan gaan, zeker met dergelijke technologie. Van welk onderwerp weet jij het meeste. Uw adviezen ben ik zonder enige op Internet ook op Internet tegen gekomen?


Facebook
Twitter
Comments
Esteban 26.08.2019 22:35 Antwoord

Heel slecht regegeld om eerlijk te zijn. Ze kaatsen de bal naar mekaar.

Anna-Maria 24.08.2019 14:59 Antwoord

Help Sneltoetsen. Gebruikersnaam of e-mail.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.