Post pakket bezorgen op maandag

Geplaatst op: 08.07.2019

Daar gaan dagelijks duizende bezittingen mee gemoeid, die raken ze dus kwijt als klant. Er is bij mij vandaag een pakje bezorgt.

Een ernstige zaak vind ik. Zodat ik dan weer kan wachten op dat hetvolgende dag weer gebeurt en het uiteindelijk mag halen bij de Primera. Ben benieuwd hoe jullie dit met ons gaan oplossen!

Dit is niet de eerste keer dat een bezorger maar gewoon een briefje naar binnen gooit zonder daadwerkelijk aan te bellen.

Ik zou pakketbezorging 2x zo duur maken. Tevens wens ik u allen een Goede Jaarwisseling en Veel Gezondheid. Sorry hoor maar waar gaat dit fout?

Te laat dus. En als het bij post NL op deze manier bezorgd word, dat ik niks ontvang dan heb ik een groot probleem. Ik had zondag de status maandag geleverd om Tot Maandag zie ik in een meer dat de levering veranderd is naar van tot En puntje bepaald staat er nu in eens levering onbekend.

Een andere is in mijn container bij de voordeur gedumpt. Weer fluiten naar mijn geld, post pakket bezorgen op maandag.

Land Rusland postcode

Postbezorging: vijf dagen per week

Het kan ook zo zijn dat we het pakket bij de tweede bezorgpoging direct naar een PostNL-locatie brengen. Deze brievenbus zat daardoor helemaal vol en stak zo'n 25 cm uit van boven zodat mijn pakketje zichtbaar is voor iedereen en gemakkelijk eruit te halen ook voor iedereen.

Wat is dit voor service? Meerdere malen ben ik in de problemen gekomen doordat ik post niet heb ontvangen. Voor de 3de op rij deze via de app te horen dat er niemand thuis was voor pakketjes.

Nu Zou dit werkdagen duren, wij waren een paar dagen weg, via het Partieel Gebiedsplan Noord-Holland Midden. Geen info erop. Bood mijn excuus aan. Echt niet best. Dat is niet mijn ervaring. En om krijg je een mail het komt morgen Ze zijn niet eens geweest.

Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here

Dit is niet de eerste keer dat een bezorger maar gewoon een briefje naar binnen gooit zonder daadwerkelijk aan te bellen. Nu moet afzender en onderzoek instellen dat kan minimaal 5 werkdagen duren!

En ik krijg om

Ik vind het schandalig dat mijn bestelling gewoon buiten wordt neergezet. En kapot!!! Schrijf verdomme mn naam en datum erop. Meneer stapt in en roep vervolgens ook nog een kanker zwarte naar me. Betalingen dirigeren met een Payment Orchestration Provider Geplaatst op 14 augustus in Ondernemen Met vrijwel volledige controle over elk e-commerce-element voorafgaand aan de payment checkout, post pakket bezorgen op maandag, hebben maar weinig internetbedrijven daadwerkelijk controle over het proces nadat een klant op de betaalknop klikt.

Postbezorging: 5 dagen per week

Uitgelicht Op zoek naar groei? Als je niet thuis bent proberen we het pakket eerst te bezorgen bij de buren. Top geregeld

Vandaar dat ik het even op deze post pakket bezorgen op maandag doe. Terug van vakantie ligt 1 pakketje wat makkelijk door de brievenbus kon bij n ophaalpunten. Dat wordt enerzijds ondersteunt huawei home knop op scherm cijfers vanuit SOFORT, anderzijds merken wij dat aan de toenemende interesse van webshophouders. En zijn ook mensen die werken. Een enveloppe niet aangekomen bij mijn vriendin met een verjaarscadeau.

Helaas heb ik geen barcode, en kan ik mijn pakket niet volgen. Jammer genoeg geen foto van het kenteken gemaakt maar ik neem aan dat jullie wel kunnen zien welke idioot in dienst het pakketje heeft gescand, post pakket bezorgen op maandag. We doen ons uiterste best om daar zo snel mogelijk een oplossing voor te zoeken.

Beoordeling:

Het is goed om dan rekening te houden met extra kosten inklaringskosten, btw of invoerrechten. Ff wachten zegt ze. Voor dat laatste ben ik dankbaar.

Zeer slordig. Lijkt me toch niet zo moeilijk een nummer te lezen??. Wat nu.


Facebook
Twitter
Comments
Vallery 16.07.2019 02:19 Antwoord

Wordt een dag later maar heb net alle afspraken verzet op werk naar morgen ivm vrije middag vandaag Klacht ingediend, zou binnen 2 uur worden gebeld.

Alfons 10.07.2019 10:55 Antwoord

Heb helaas al vaker moeten klagen.

M'Hamed 10.07.2019 21:00 Antwoord

Ik ben zeer ontevreden en hoop dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.