Promotiecode schiphol smart parking anwb

Geplaatst op: 27.08.2019

Jeannette Ceelen A van Hoof

Goed toegankelijk. Uiteindelijk maar één van die bakens opzij geschoven en geparkeerd. Gramser Enig nadeel als je laat boekt betaal je wel heel veel voor 8 dagen dit bedrag ben ik normaal nog niet kwijt voor 14 dagen. Lickfeld Was verbaasd dat bij het uitrijden niet op kenteken check werkt.

Betaling kan via iDEAL of via creditcard bij aankomst, promotiecode schiphol smart parking anwb. Parkeerplaats wordt duidelijk aangegeven. Weer in nieuw zeeland bij reservering zie je welk tarief van toepassing is. Helemaal super dat je daar je koffers al kunt afgeven. Op P3 geparkeerd, wel even zoeken naar een plekje, of de beste manier om je kind de Olympische spelen in te krijgen.

Paul Asselman H Versteeg

Schiphol Parkeren P3, P4 en P6 Valet Parking

In de parkeergarage kun je parkeren met een auto die minder hoog is dan 2 meter. Hilbert Elsinga Zal het altijd zo doen. De kentekenherkenning op P4 werkte goed. Heb je een hogere auto, dan kun je parkeren op het parkeerterrein. Niets op aan te merken.

Bij terugkomst van de vakantie zou dit verder geregeld worden.

  • De Pagter
  • Was verbaasd dat bij het uitrijden niet op kenteken check werkt. Bebording en wegen net aanrijd route best wel onduidelijk!

Parkeerplaats wordt duidelijk aangegeven. Veldmeijer Daarna met enkele minuten met de bus in de vertrekhal. Jeannette. Taxi schoten Schiphol Smart Parking 59 ervaringen.

Cadeau 10 Euros Geek

Geerlings Prijsbeleid is ondoorzichtig. Bij het aankomst op de drukste dag van Schiphol. Ik heb dit de dag van te voren dit geregeld dus moest wel.

Geen idee of het mogelijk is dat er aangegeven kan worden waar lege patkeerplekken zijn. Enige wat nog fijn zou zijn is dat je ergens makkelijk de open parkeerplaatsen kunt vinden. Prima parkeer plaats.

Ronald Maarschalkerweerd Gelukkig hebben we altijd onze boekingscode bij ons. Steenhuisen Een dergelijke kras moet echt wel gemerkt zijn.

MaaikevandenBrandt-Willek Wij dachten mooi gebruik te maken van deze actie

Bus gaat 4 maal per uur ipv 6 en vertrek vanaf dezelfde plek als de P3 bus bij vertrek vanaf Schiphol. Boer Je dient uiterlijk 31 maart met de auto van P3 te rijden.

Komende vanaf de A9 richting de Schipholweg reed ik P4 voorbij. Hairmasters Geen probleem om een plek de zoeken. Marc Buiting .

ANWB Parkeren Schiphol, hoe te reserveren?

Snel en makkelijk op schiphol. Transfer prima en niet te lang hoeven wachten. Louis Poppelier.

Prim ervaring. Wendy De afstand naar de transferbus was ook nog eens behoorlijk ver.


Facebook
Twitter
Comments
Annelien 05.09.2019 18:21 Antwoord

Alleen nu drukker door de sluiting van de garage.

Nasreddine 03.09.2019 13:25 Antwoord

Kronenberg Algemene indruk is goed, geen problemen.

Viet 06.09.2019 03:32 Antwoord

Altijd op P3 geparkeerd. Toen we zelf het initiatief namen en de juiste weg gekozen hadden stonden er diverse auto's bij de hefboom en moesten we 2 keer achteruit rijden omdat zij niet door de hefboom konden en hulp van een medewerker nodig hadden.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.