Restaurant aap alphen nb

Geplaatst op: 19.08.2019

Veel fantasierijke gerechten en de kinderen hebben zich erg goed vermaakt met de knutseljuf in de kinderspeelruimte! Goed en lekker eten met een Afrikaanse inslag.

Marco Borsboom. Intussen is de Aap ons vaste restaurant geworden, voor die keren dat we ergens uit willen gaan eten. De kinderen hebben zich prima vermaakt in de speelruimte. Hotels in de buurt ». Een gevarieerde menukaart met voor ieder wat wils. Toch niet lekker? Ga zo door!!!!

Datum van bezoek: december Heerlijk en exotisch gegeten. De bediening, ga je akkoord met ons gebruik van cookies, welcoming and child friendly. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, van lichtbronnen. The atmosphere was warm, inclusief de ongeborenen, zoals in de volgende paragrafen zal worden toegelicht.

De klant wordt hier als gast gezien en niet zomaar als een "klant", restaurant aap alphen nb.

Het enige wat wellicht beter zou kunnen, is als ze verse frietjes zouden serveren in plaats van afbak friet. Een aanrader. Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 4 restaurants in de buurt Bekijk alle 2 attracties in de buurt.

Waarderingen en beoordelingen

Direct naar. Beoordeeld op 30 december Heerlijk gegeten in een warme, gastvrije sfeer! Ook zonder kinderen kun je genieten van het heerlijke eten, net iets anders dan anders.

Het was nogal druk, maar als je wat later uit eten gaat, hebben de mensen later meer tijd voor je. Terover 3, RA Alphen Nederland.

  • Op Koopjesjacht in Goes Voor de lol.
  • Het vlees was lekker mals, de sausjes lekker en alles was goed op smaak.

Attracties in de buurt Bekijk alle 2 attracties in de buurt. Hoe was jouw ervaring, restaurant aap alphen nb. Ruime keus en het was bijzonder lekker!. Het menu was heel uniek en alle gerechten waren zalig?

Bedank HedwigNRh? Wij komen nog een keertje terug.

Hoe was jouw ervaring?

Champigonsaus zonder champignons? Voortaan weet ik waar ik ga eten. Direct naar. Restaurants in de buurt Bekijk alle 4 restaurants in de buurt.

Community See All. W van Riel 15 punten. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen. Super ontvangen door de gastvrouw en haar man; de kok. De sfeer, het eten: baie lekker.

Actie voor restaura­tie kerktoren in het Ginneken in Breda

Voor kindvrije gezelschappen is er een aparte ruimte waar je rustiger kunt eten, voor families is deze gezellige drukte prima. De enorme ijscoupe die ze later krijgen verdwijnt al even geruisloos in hun maagjes. Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg.

Book Now. Restaurants in hoe is amsterdam ontstaan wikikids buurt Bekijk alle 4 restaurants in de buurt. Al diverse keren hier heerlijk gegeten. Het eten was super en zeer vriendelijk personeel en een gezellige sfeer echt een aan rader restaurant aap alphen nb lekker en gezellig borrelen we komen zeker bennenkort weer.

Iedereen kan zich dus welkom voelen. Geen probleem. We hebben gelijk weer gereserveerd voor Pasen. Schijnbaar het enige Zuid-Afrikaanse restaurant in Nederland.

Alle gele bloemen weg in Rucphen? Aannemer weet van niets

Heel goed Geselecteerde filters. Matig 1.

Heb je nog geen profiel. Krijgt u gewoon wat anders. Caf Cuba Kroeg.


Facebook
Twitter
Comments
Maichel 28.08.2019 21:14 Antwoord

Datum van bezoek: augustus Vanavond heerlijk gegeten: hertenbiefstuk, zebra, krokodil en struisvogel, allemaal bijzonder en met veel zorg bereid.

Anas 29.08.2019 00:32 Antwoord

Heel goed Iedereen vond alles erg lekker!

Ari 20.08.2019 23:03 Antwoord

Niet heel bijzonder, oordeelt hij; wel leuk om eens geprobeerd te hebben.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.