Restaurant de blauwe sluis

Geplaatst op: 06.07.2019

Alle talen. Je betaald wat meer voor een tournedos maar dat is het zeker waard! Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Vreselijk 2. Tijd van het jaar. Laat je fantasie de vrije loop als de menukaart van De Blauwe Sluis wordt gepresenteerd en laat je verrassen door kwaliteit, ambiance en gezelligheid. Matig 1. Alle talen.

Afgelopen keer het stoofpotje gegeten? De asperge-kaart is zeker aan te raden. Chapeau aan de keuken en het zaalpersoneel. Alle gegevens weergeven functies, over. Nu gesloten: Alle tijden bekijken.

Contactgegevens

Tijd van het jaar. En heel veel vliegen tijdens t eten. Vriendelijke bediende en rustige sfeer, ook al zal het restaurant wel vol. Mooie plek ook om uitgebreid te tafelen. Ziet er best leuk uit, maar helaas geen honden toegestaan.

Doe zo verder!!!!!!!!!!!. Datum van bezoek: juli En het kaasplenkske was absurd groot en ook weinig verassend. Meer informatie. Overigens tevreden. Geen "herrie" van andere tafels, dus goede acoustiek.

Bedank Delius P. De reden hiervan is de hygine in ons restaurant.

Hoe was jouw ervaring?

Pieter punten. Vriendelijke bediening. Besteld en gewacht. Bij de mosselen vond ik persoonlijk wat te veel aan groente en kruiden.

Wijnglazen die niet passen bij een wijn, restaurant de blauwe sluis. Vriendelijke bediening. Nu gesloten: Alle tijden bekijken. Zet dat dan op je site. Het eten viel erg tegen een broodje carpaccio was geen echte carpaccio dat was rosbief Afgelopen weekend bij toeval weer eens terecht gekomen bij de sluis.

Waarderingen en beoordelingen

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Helaas was de bediening de rest van de avond minder alert, het eten was wel oké maar niet bijster bijzonder. De vloer was vies, service verouderd.

Heel goed eten en erg vriendelijk personeel. Erg jammer! Nederlands, Internationaal, non aliquam lacus volutpat ac. Datum van bezoek: november Topgerecht van de chef tijdens de maand mei Een echte aanrader dus. De reden hiervan is de hygine in ons restaurant.

Meer informatie

Voor het eerst gegeten; jammer dat het donker was want het zal, zeker op een zomerse dag, een hele leuke plek zijn zo aan de Maas. Type reiziger.

We komen snel weer terug.

Toch heeft het een luxe uitstraling. Voorgerecht paling op toast… zag er onverzorgd uit? Favoriet van het restaurant.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.