Restaurant utrecht oude gracht aan de werf

Geplaatst op: 03.07.2019

Passie voor het koken maar ook voor het coachen en begeleiden van de keuken. Il Pozzo staat voor warmte en gezelligheid, maar bovenal watertandend lekker eten.

In onze sfeervolle werfkelders zijn we u graag van dienst voor lunch, brunch, diner of speciale arrangementen zoals zakelijke of familiediners. Dapp Frietwinkel. Nostalgisch Met uiteraard klassiekers als de Margherita, Calzone en 4 Stagioni. La Cantina di David.

Pauwstraat. Oudegracht aan de Werf Aw. Vanaf 2 personen p. Oudegracht aan de Werf Rolstoeltoilet 4. Budget 4. Il Pozzo.

Binnen vindt u zitplaatsen in een puur Italiaanse setting. Invalide parkeerplaats 3.
  • Het trekt dan non-stop bezoekers die zich in de ochtend laten verwennen met een kop espresso of cappuccino, rond het middaguur een lunch genieten en in de namiddag komen borrelen, waarna ze bij het vallen van de avond graag aanschuiven voor het diner.
  • Keukens: Steakhouse , Nederlands, Europees , Grill. Den Draeck.

De Oaseboom. Very Italian Zalmfilet uit de oven met mozzarella, gepofte paprika en spinazie Petto di Pollo alla Funghi kipfiletrolletjes gevuld met mozzarella, wilde spinazie en salie, gewikkeld in prosciutto   Nagerecht Tartufo Nero luchtig ijs met een hart van zabaione, omhuld met chocolade en cacaopoeder Tiramisu della Casa zachte cake met zabaione en koffielikeur bestrooid met cacaopoeder Koffie met een likeur naar keuze.

Wat te doen. Vegetarisch Il Pozzo staat voor warmte en gezelligheid, maar bovenal watertandend lekker eten. Invalide parkeerplaats 3. U kunt kiezen uit welgeteld achttien pizzasoorten die ter plaatse voor u worden gedraaid, gevuld en gebakken.

  • Klein Berlijn. Il Pozzo heeft een huiselijke sfeer.
  • Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Diners Club 4.

Umami Utrecht. Oudegracht Bevande Drankjes. River Kwai. Il Pozzo biedt mogelijkheden voor groepsdiners. Bij Il Pozzo lett.

Steengrillen bij Den Draeck

Le Connaisseur. Toque Toque. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

De Waterput is een authentiek Italiaans etablissement. Online bestellen 3. Talloze restaurateurs hebben zijn voorbeeld gevolgd. Vlees en vis worden dagelijks vers geleverd; niet voor niets presenteert het restaurant zijn populaire pesce di giornata dagvisschotel! La Cantina di David.

Uitgelichte restaurants

Salmone pinot grigio sc. Afhaal en bezorg Aziatisch Japans. Keukens: Steakhouse , Nederlands, Europees , Grill. Ze krijgen daarbij advies van diverse culinair minnende vrienden uit Italië en een Nederlandse chef-kok die werkzaam is in sterrenrestaurants.

Invalide parkeerplaats 3. Oudegracht Aan de Werf Klassiek 9. Diners Club 4. Zoekopdracht wissen. Met korting 1. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.

Voorgerechten

McDonald's Utrecht Lange Vie. Naar wens en afhankelijk van het aantal personen kunt u de beschikking krijgen over een eigen zaal of vleugel in ons restaurant. Oudegracht Utrecht.

Op Roose.

Aan het water Talloze restaurateurs hebben zijn voorbeeld gevolgd. Bevande Drankjes! Suikervrij 9!


Facebook
Twitter
Comments
Fijgje 05.07.2019 00:57 Antwoord

De Oaseboom. Bij het bos 3.

Fleur 10.07.2019 14:01 Antwoord

Online bestellen 3 Met foto's 22 Online reserveren 38 Nu open Boten kunnen er aanmeren, voor bedrijven maakt dat een ideale opstapplaats voor een rondvaart door de grachten zie evenementen.

Justian 12.07.2019 13:39 Antwoord

Naar wens en afhankelijk van het aantal personen kunt u de beschikking krijgen over een eigen zaal of vleugel in ons restaurant. Oudegracht W Utrecht.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.