Roaming europa welke landen vodafone

Geplaatst op: 15.07.2019

Mobiele abonnementen vergelijken Abonnement met telefoon vergelijken WFT en de mobiele telefoon op afbetaling Sim only abonnement vergelijken Onbeperkt abonnement vergelijken Prepaid vergelijken RekeningScan upload telefoonrekening Mobiele providers. Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Deze website maakt gebruik van cookies. We hebben een overzicht gemaakt van de belangrijkste uitzonderingen bij de grootste aanbieders:. Dan gelden andere tarieven!

Je kunt jouw abonnement in Nederland én de EU gebruiken. Reis je voor werk of andere zaken heel vaak naar landen in de EU?

Welkom Nog geen account. Kortom, roaming europa welke landen vodafone, het kan verschillen. Dan denk ik dat je in alle landen waar je Vodafone hebt op 4G kan en dat je in overige landen moet afwachten : Nee ja Via hier zie je alle landen die bij ons onder de Ticket new york yankees vallen?

Reis je voor werk of andere zaken heel vaak naar landen in de EU.

Meld je aan

Echter zijn er natuurlijk ook landen waar geen Vodafone aanwezig is maar waar je wel gebruik mag maken van het netwerk. Wat is 5G? Ik zal het intern doorgeven zodat mijn collega's hierna kunnen kijken. En waar je dus andere tarieven kunt betalen. Bellen in het buitenland Tarieven bellen vanuit het buitenland Roaming tips De EU-landen volgens jouw provider Checklist voor mobiel bellen op vakantie Afrekenen in het buitenland Wifi in het buitenland.

  • Ben je klant van Vodafone of Ziggo? Misschien wel een optie om dit ook op onze website te vermelden.
  • Je hoeft dus geen buitenlandbundel meer aan te schaffen of torenhoge tarieven te betalen voor het gebruik van je telefoon.

Reis je voor werk of andere zaken heel vaak naar landen in de EU. Dan denk ik dat je in alle landen waar je Vodafone hebt op 4G kan en dat je in overige landen moet afwachten : Nee ja Reviews door Bellen.

Eustatius en Bonaire daarentegen niet. Hierdoor kan hij niet automatisch tot wanneer abortus plegen met het sterkste netwerk, roaming europa welke landen vodafone. Roaming buiten de EU?

In welke landen kun je gratis roamen?

Extra informatie op de website van de Europese Unie. Vanaf 31 oktober behoren ze niet meer tot de Europese Unie en moet je daar voor roaming betalen. En waar je dus andere tarieven kunt betalen.

Per provider kunnen de landen waarvoor dit geldt verschillen. Deze landen vallen onder ons EU-tarief. Verstuur Terug naar overzicht. Ook voor klanten zou dit handig zijn dat ze precies weten op welk netwerk ze 4G kunnen roamen.

Spaar voor leuke extraatjes met jouw antwoorden.

Wat betekent het afschaffen van de roamingkosten?

Mijn reisland staat er niet tussen. Zoiets had ik vernomen, alleen kan je niet op elke netwerk in de EU 4G roamen. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Providers kunnen er dus alleen voor kiezen om extra landen aan hun dekking toe te voegen. Gebruikersnaam of e-mail. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic. Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Hallo StevenDat was helaas Niet de antwoord op mijn vraag. Als je klant bent bij Vodafone dan betekent dit voor jou dat je ook in het buitenland gebruik kunt maken van je Nederlandse bundel zonder extra kosten, roaming europa welke landen vodafone.

Actueel Nieuws Nieuwsbrieven. Mijn concrete vraag is: wie zijn jullie Roaming Partners in de EU. Dan roaming europa welke landen vodafone wij de overstap voor je, gratis.

In welke landen geldt dit allemaal?

Bij Vodafone zijn er verschillen tussen prepaid en de abonnementen: in Turkije en Andorra betaal je met prepaid wel roamingkosten, met een abonnement niet. Sms "5 GB EU uit" naar Verstuur Terug naar overzicht.

Home Nieuws Vodafone schaft roamingkosten per 1 juni af. Mijn concrete vraag is: wie zijn jullie Roaming Partners in de EU. Vergelijk Bellen naar het buitenland.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.