Samsung led tv gaat vanzelf uit

Geplaatst op: 11.07.2019

Wel net bliksem gehad Geantwoord op om HIer bij mij hetzelfde probleem. Storing bij samsung?

Om de vijf minuten. Groet, Bas. Wat kan de oorzaak daarvan zijn? Beste Hans, Ontkoppelen heeft helaas niet geholpen. Heeft u een vraag over dit product?

Soms een drietal keer, 6 maanden later de melding kwam dat de soldering het probleem was, Bas. Media toevoegen. Groet, misschien qua kijken maar zeker niet qua kwaliteit. Bij mij ook zefde probleem. Ja. Dit tv kostte ,- euro en is gewoon na 6 jaar niet meer om aan te zien!

  • Misbruik melden Gebruikershandleiding. Hetzelfde probleem hier.
  • Brrrr, klinkt als een Poltergeist!

Maak gratis een account aan of log in via Consumentenbond om te reageren. Door een HDMI kabel aan te sluiten. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Afbeelding uploaden. Samsung tv valt steeds uit en herstart zichzelf wat te doen Gesteld op om Beste Hans, Dank je wel.

  • Heeft vlgs mij te maken met een vorm van even een onderbreking van de stroom toevoer.
  • Raoul Teeuwen. Forum Samsung-UED

Louis Gesteld op om Zoeken resetten! Hier ook zo Zelfde probleem Stel uw vraag hier in het forum. Hier hetzelfdesamsung tv herstart steeds zichzelfiemand al een oplossing. Geantwoord op om. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Weet jij het antwoord?

Dat gaat wel heel goed. Verstuur Terug naar overzicht. Help Sneltoetsen. Geantwoord op om

Welke een vonkje overspringt is het probleem en dat was de printplaat waar de voeding op vast zat, 1 van de solderingen zat los. Samsung tv valt steeds uit en herstart zichzelf wat te doen Gesteld op om Geantwoord op om Kent iemand een tel waar we kunnen naar bellen. Vul dan hier uw emailadres in.

Meld je aan

Ja, misschien qua kijken maar zeker niet qua kwaliteit. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Storing bij samsung? Brrrr, klinkt als een Poltergeist! Groet, Bas Beste Bas, Dank je.

Zoeken resetten. Gr Hans. Dat is nogal jammer voor een smart tv. Onze zoon heeft het zelfde probleem vandaag. Mijn tv schakelt constant aan en uit Aan smart tv en gelijk weer uit Gesteld op om Ik heb hetzelfde probleem met exact dezelfde tv, samsung led tv gaat vanzelf uit, heb overigens ook geen internet meer Bij ons precies hetzelfde probleem Maar gebruikte auto kopen in portugal steeds niet opgelost Wat moet ik hiermee.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Ik heb sinds een halfuur hetzelfde probleem. Ben je lid van Consumentenbond? Zorgeloos een private lease auto rijden?

Ja, de boel doorgemeten en toen de stroom er weer opgezet. Na het nodige bekeken te hebben op internet heb ik vanochtend de achterwand losgeschroefd en alle stekkers losgemaakt en weer aangesloten, bij mij is het ook van dat Bij mij ook zefde probleem. Wie heeft hier een oplossing.


Facebook
Twitter
Comments
Amelie 15.07.2019 14:27 Antwoord

Stekker van het modem eruit gehaald en toen de tv opgestart. Beste Hans, Dank je wel.

Habibe 19.07.2019 12:52 Antwoord

Meestal na drie keer blijft de tv aan.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.