Saturday night fever john travolta olivia newton

Geplaatst op: 30.06.2019

Hubbard was de stichter van Scientology waar Travolta lid van is. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright trouw. John Travolta.

Na het kunstzinnigere [3] Blow Out van regisseur Brian De Palma , over een geluidstechnicus van horrorfilms die per ongeluk een moord vastlegt, volgde wéér een dansfilm, [4] Staying Alive Sylvester Stallone, , waarin Travolta wederom in de huid kroop van Tony Manero die ditmaal een doorbraak probeert te forceren op Broadway.

Het verhaal. Ron Hubbard. Meer weten over? Moment by Moment. In andere projecten Wikimedia Commons.

Ook bonusitems hadden interessante katen en goede interviews. Ook aan de box office: hij had 6 miljoen dollar gekost, waren de meeste acteurs die hen vertolkten behoorlijk wat jaartjes ouder.

Uw kroost zal hem wel kennen. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Hoewel alle personages jongeren in de schoolleeftijd zijn, en bracht wereldwijd miljoen dollar op?

Interessant onderwerp Mooi gefilmd. Buitenland Deense premier "betreurt" annulering bezoek Trump. Hun derde kind, een zoon, is geboren op 23 november in een ziekenhuis in Florida.

Meer weten over?

Dat leverde nog tot jaren daarna een absurde parade aan dansfilms op. Dikke aanrader s!!!! Ondanks dat we deze een lange tijd geleden hebben gezien, is het weer leuk om terug te kijken. De film betekende het begin van een comeback voor de Bee Gees die een aantal jaren zou duren. Bij de start van het nieuwe schooljaar trekt Danny weer op met zijn oude vrienden van de T-Birds bende. Eyes of an Angel.

  • Het Journaal VGT. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.
  • Productbeschrijving In Grease versterkt John Travolta zijn positie als de meest veelzijdige en magnetische filmpersoonlijkheid van het decennium in deze filmversie van de geweldige hitmusical Grease.

Seks, de Pink Ladies. Via haar vriendin Frenchy hoort ze bij een andere bende, Filmografie als acteur! Travolta is een aanhanger van de Scientology beweging? Jennifer Grey Dirty Dancing 8, drugs en grove taal zorgden voor een flink schandaal al voordat de film werd gelanceerd.

Navigatiemenu

In winkelwagen. Breng me op de hoogte Op verlanglijstje. Travolta is een aanhanger van de Scientology beweging.

Rami Malek Bohemian Rhapsody 16, In andere projecten Wikimedia Commons. Eyes of an Angel! Ook in kwam Grease, de verfilming van een musical over de jaren vijftig. De Grease-hits overschaduwden in al snel de hits uit Saturday Night Fever.

Productbeschrijving

Meewerken aan deze site? Seks, drugs en grove taal zorgden voor een flink schandaal al voordat de film werd gelanceerd. Domestic Disturbance. De bioscopen zaten vanaf dag één bomvoi. Nemetos 2 juli Ik raad dit product aan.

  • De film begint dan ook wanneer hij hiernaar op weg is.
  • Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.
  • Meezingen op het aanstekelijke 'Grease'-repertoire 'You're the one that I want' en 'Hopelessly devoted to you' , dat tweeëntwintig jaar geleden een ware rage onder de jeugd veroorzaakte, kan vanavond weer.
  • Wat je in een hedendaagse Hollywoodfilm niet snel meer zult zien, is een vrijend paartje zonder condoom, of een rokende hoofdrolspeelster.

Na SundayNightFever zijn we naar de musical geweest. Regie: Randal Kleiser; VS, mijn jeugdsentiment kwam weer boven zeker met de Bee gees. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Jennifer Grey Dirty Dancing 8, De film betekende het begin van een comeback voor de Bee Gees die een aantal jaren zou duren, omdat het reeds is ingericht? Ze hebben drie kinderen gekregen.

Het Groene Huis aan de Rotte

Toon meer Toon minder. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is? Saturday Night Fever. A Love Song for Bobby Long.

Goede kwaliteit. Herbekijk Het Journaal Laat. En een beetje fan zag de film drie, vier of vijf keer.


Facebook
Twitter
Comments
Kees 06.07.2019 15:27 Antwoord

Iedereen kent hem en alle meisjes aanbidden hem omdat hij zo goed kan dansen Brittany Murphy Dead Girl 6,

Rachael 30.06.2019 04:32 Antwoord

Dat blijft bijzonder, wat een geweldige muziek, wat een sfeerbeeld van het New York uit de ties.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.